- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
betöltöttük a 24-et...
-
bambano
titán
[link] jesszus... tökre világosan emlékszem, amikor hír volt a születése...
azé' ez kicsit mellbevágóan mutatja, hogy vén trotty vagyok
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #5202 üzenetére
errefelé nem volt akkora eső, hogy számítana. ahol az a cucc van, még rendesen el sem ázott az út, csak egy kicsit nedves lett.
itt inkább arról van szó, hogy megint szóltam előre, hogy baj lesz, megint nem hallgatott rám, és megint dolgozott az öreg mörfi, mert tudtam, hogy előbb-utóbb elromlik, de megtalálta a legrosszabb időpontot.
-
bambano
titán
egyébként lehet találgatni, hogy mikor döglik be a telefonközpont annál a cégnél, ahol hetek óta rágom a főnök fülét, hogy cseréljük már le, mert ócska. aki azt találgatta, hogy kevesebb, mint 24 órával a hatósági ellenőrzés előtt, az kap hangszórót.
-
bambano
titán
válasz
lionhearted #5177 üzenetére
lehet, hogy nem voltam világos, de egyszerre két problémával küzdök:
1. a strukturált adatot nem jól alakítja át latexre
2. az adat egy része nem strukturált.az első miatt morgok, azt megcsinálhatták volna rendesen. a másodikat intézem egy szeneslapáttal...
-
bambano
titán
válasz
lionhearted #5174 üzenetére
azt várnám, hogy ettől függetlenül lehetne egy rendes konvertert is írni.
-
bambano
titán
válasz
lionhearted #5165 üzenetére
azt látom ezzel a konkrét doksival kapcsolatban, hogy esélytelen a dolog, mivel nem stílussal formázták.
és nem lehet eldönteni, hogy egy sor elején álló 2.1.2.3 számsor az most egy új alfejezet címe, vagy a folyó szövegben egy hivatkozás a másik alfejezetre.kontár munka még windowsos szemmel nézve is.
-
bambano
titán
pl:
- se windowsom, se wordöm
- nem tudom, van-e linuxon is futtatható eszköz/program, amivel tudnám diffelni a docot.
- a doc egy minta, amit utána módosítani kell.nem titok, ászf-ről van szó. a kábelszövetség össze szokott állítani egy minta ászf-et, amit utána a szolgáltatók testreszabnak. tehát minimum cserélni kell az adott szolgáltató adatait tartalmazó oldalt, meg egy csomó más helyi sajátosságot akkor is, ha egyébkét a normaszövegtől nem térsz el. de mivel egy ászf-et írnak az egész országra, egyszerűen tarthatatlan, hogy ami jó egy upc méretű cégnek, pláne mobil szolgáltatónak, az jó legyen a kicsiknek is. pl. nálunk nincs akciós készülék részletre, így a határozott idejű vagy hűséges szerződések kezelése indokolatlan.
tehát amikor ászf-et írsz, két lehetőséged van:
1. fogod a mintaászf-et, és azt átfaragod sajátnak
2. fogod a saját előző ászf-edet, és kideríted, hogy a minta ászf mit változott az előző minta ászf-hez képest és a változásokat átvezeted a saját ászf-eden.ez nem is lenne gond, ha nem kellene mostanában évi 3-4-5 alkalommal új ászf-et faragni, mert túl gyorsan változik a jogi környezet. tovább kavarja a helyzetet, hogy a szolgáltatók zöménél legalább két ászf van, mert kábeltv-t meg internetet szinte mindenki szolgáltat abban a társaságban, amit én ismerek. a két ászf-ben a jogi hablaty nagyjából azonos, de az internetes több, mert kellenek hozzá pluszban az internetes specialitások.
na ezt az egész katyvaszt tök frankón lehetne kezelni, ha svn-ben lenne az egész és latex forrásban. meglenne a törzsszöveg törzsszövege külön latexben, meglenne a ktv-internet törzsszöveg különbsége latexben, plusz a helyi sajátosságok megint latexben. és akkor lehetne diffelni meg patchelni az ászf-et.
egyszer átírtam latexre az ászf-et, szép lett meg minden, csak jött pár hét múlva a következő és megint a következő és így tovább. úgyhogy vagy tudsz valami jó algoritmust az egészre, vagy rátolod egy szerencsétlenre a melót, hogy szívjon vele más
szerk: most ilyenekről nem beszéltem, hogy a wordben faragott ászf minta küllemre, tipográfiára egy szemétdomb. merugye a word az kompatibilis, csak ő nem tud róla. meg olyanokról se, hogy a fejezetcím az egy kézzel begépelt sorszám + fejezetcím bolddal kihúzva. idáig terjed az átlag jogász szövegszerkesztési ismerete.
-
bambano
titán
oké, de formázás és formázás között van különbség.
tehát ha a stílusban beállított formázás alapján alakítja át, az jó, ha meg a kinézet alapján, az nem.találtam egy libreoffice beépülőt, az például felismeri a formázás jelentős részét, csak pont annyira idióta, hogy használhatatlan legyen. pl. felismeri, hogy címsor2, de olyan sectiont rak a latex fájlba, amibe beleteszi a word által automatikusan generált sorszámot is. olyan, mintha direkt lennének hülyék.
-
bambano
titán
mindig meg szoktam kérdezni, mikor nagyobb mennyiségű cuccot kell buherálnom, hogy tudtok-e jól működő word doc->latex forrás konvertert?
amit én tudok, az messze van a jól működőtől. minimális elvárás lenne, hogy kontextus szerint működjön, ne formázás szerint. tehát a cím az legyen chapter vagy section, a felsorolás item, és ne boldface meg hasonló kiemelések.
tia
-
bambano
titán
nem az a kérdés, hányszor használod, az pont annyira magánügyed, minthogy hányszor ereszted el a békegalambot és hogy túrod-e az orrod
sokat blogolsz róla
ismerni akarod a legelterjedtebb rendszert? akkor miért egy kevesebb, mint 20%-os marginális rendszerrel foglalkozol? -
bambano
titán
az M & M mindennek az oka
király a pasi -
bambano
titán
válasz
spammer #5020 üzenetére
mint a júzerek: nem megy az internet. ennyi a hibabejelentés. merhogy azt nem mondja meg, hogy konkrétan mi baja, vagy némelyik azt sem, hogy ő kicsoda, megszoktam. de azt gondolni, hogy attól, hogy ő nem éri el a netet, az egész internet enbloc megzuhant, kicsit egoista ötlet...
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #5015 üzenetére
na mégegyszer utoljára próbálkozom, aztán feladom: nincs okoscsomag. nem okoscsomag miatt adja olcsóbban.
az okoscsomagban sokkal olcsóbban adná.hint: 24 hónap hűséggel okoscsomagban a diginet 200 3200 forint, 12 hónappal 3600 forint, hűség nélkül, nem okoscsomagban 4000 forint. diginet 200-a csomag 4700 forint.
megpróbálod megérteni vagy elolvasod a digi ÁSZjében )C melléklet 14. oldal), hogy miért van így vagy hagyjuk a pokolba az egészet? komolyan nem értem, hogy miért kell erőltetni a marhaságot a hivatalos információkkal szemben...
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #5006 üzenetére
természetesen nem, de itt ezt most fejezzük be, te meg elolvasod a digi webjét. azoknak rakták be a -a-t, akik régi topnetről upgradeltek automatikusan. azért is biztos, hogy nem az okoscsomag miatt van, mert ez drágább, mint az okoscsomagos net és drágább, mint ugyanaz a net listaáron.
de nem akarok erről itt vitázni, csak arról poénkodtam volna, úgy látom, sikertelenül, hogy mit csinál az ember egy ilyen helyzetben.
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #5001 üzenetére
nem erről van szó. nekem a digi a 200-as csomagot 200-A néven 4700-ért adja, aki meg új előfizető, annak 200 néven 4000-ért. és azt mondják, hogyha bemegyek az ügyfélszolgálatra, és módosítok legalább 1 napra, majd vissza, akkor én is 4000-ért kapom. miközben az 500-as csomag meg 4500.
teljesen talpig idióták.
-
bambano
titán
nézem a digi díjszabását, igen érdekesen csinálják... 4700-ért kapom a büntetőtarifás 200-as netet, de ha bemennék szerződést módosítani, 4500-ért kapnám az alapdíjas 500-ast.
mit tegyek, mit tegyek...
-
bambano
titán
válasz
Just_Reboot #4968 üzenetére
debiant.
nem kell többet írni -
bambano
titán
ma saját kárunkon megtanultuk, hogy a cisco switchek vtp kliens módban nem tanulnak új vlant...
-
bambano
titán
[link] olimexék értik a marketinget...
-
bambano
titán
megnéztem a 2001: űrodisszeia-t. két dolog jutott eszembe:
- az űrhajó meg a kompok kezelőfelülete tiszta csempés
- a végén, amikor Bowman utazik, egy olyan videorészletet tolnak, amire átlag embernek az jutna eszébe, hogy milyen cuccot tolhattak... nekem az, hogy zerodayt keresnek a flashplayeremben?... -
bambano
titán
válasz
Apollyon #4916 üzenetére
te tudsz róla, hogy a powermac-ek még azelőtt kimentek a divatból, hogy te megszülettél?
elmondom neked, hogy milyen tanácsokat adnak a neten a szuperfelhasználóbarát macosx-en egy nyomtató telepítéséhez:
találd meg, hol a terminál
sudo-val lépj át rootnak és a cupsctl-lel indítsd el a cups web interfészét
majd a web interfészén már egész sok mindent be lehet állítani, amit egyébként nem
de a fájlrendszere annyira szeparált, hogy ha megtalálsz egy fájlt a diszken egy aldirben, azt csak úgy nem lehet ám beadni weben fileopen dialogboxnak, vagy legalábbis a sok éves mac felhasználói tapasztalattal rendelkező gazdájának nem sikerült.két esetben lehet jó a mac (ismétlem, feltételes módban):
- ha abszolút totál hülye vagy a számítógépekhez
- ha mindent abszolút pont úgy raktál össze, ahogy a férgesgyümölcsnél kitalálták.minden más verzió komolyan akadályoz a mekk használatában. megígérem, ezentúl mindenkit kiröhögök, aki azt meri mondani, hogy a mekk felhasználóbarát. lovat kapott részletre.
-
bambano
titán
ma meg kellett küzdenem nyomtató telepítéssel w10-re és osx-re. hogy is fogalmazzak: az osx körüli hype indokolatlannak tűnik
-
bambano
titán
[link] alma messze esett a fájától... de nem nagyon messze
-
bambano
titán
azt mondja a zasszony ebéd közbeni beszélgetés során, hogy hétközben egyszerűbb kajákat kell enni, káposztástésztát meg ilyeneket, hétvégén meg ünnepibbet, pl. karajt.
erre azt válaszoltam, hogy azért jó a linux, mert mindenhez megvan a forrás, és át tudom írni a naptárprogramot, hogy minden nap vasárnap legyen...
-
bambano
titán
válasz
#33253120 #4873 üzenetére
tp-link: kína egyik legnagyobb gyártója.
kína az az ország, ahol feltalálták a nagyjából teljesen egyedi azonosítót.de itt most nem arról van szó, hogy egyszer le lehet-e cserélni a mac-et. én arról beszéltem, hogy egy ethernet kártyán tetszőleges mac című csomagot ki lehet küldeni, nem számít. wifi kártyán nem, mert ott gyakran authentikálnak mac-re, tehát nem tudod megtenni, hogy a wifi csomag kimegy más mac címével, mert akkor ledob az ap.
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #4837 üzenetére
ezer éve nem láttam felugró ablakot. persze lehet, hogy nem a noscript fogja meg, hanem a firefox, de nekem ez mindegy.
van két-három oldal, ahol engedélyezem a scriptek futását, az összes többin nem. ha nem működik, jónapot, nem érdekel. az index is széthullik tőle, de így jártak.
-
bambano
titán
ti miért ilyen piszlicsáré cuccokat használtok hirdetések ellen?
noscript, a többi csak mellébeszélés. -
bambano
titán
ma pont így jártam, mint a taxi 3-ban.
csak a vonat egy piroska volt... ööööö
-
-
bambano
titán
hm. nem bírom elindítani a 8-as firefoxot jessie/mate-n... hisztis leszek.
-
bambano
titán
még egy kérdés: ez a kártya mennyire támogatott linux alatt?
-
bambano
titán
nem is tudom, kérdeztem-e már, szerintetek logok meg ascii adatbázisdump tömörítésére melyik tömörítőt érdemes használni? sebesség annyira nem izgalmas, elszüttyög magának a gép. a méret a lényeg.
-
bambano
titán
"Azt vallják a pingvinek: frakk is elég, ing minek?" (C) Glázser Bozsó
-
bambano
titán
azon agyalok, hogy sok amcsi helyen ki van írva, hogy "in god we trust".
de mi van kiírva a Trust nevű hardvergyárban? -
bambano
titán
válasz
bambano #4649 üzenetére
új fejlemények:
- megnéztem, gyárilag cooler master tápja van, 520 wattos, moduláris.
- most beleraktam egy corsair hx650-et
- a helyszínen a program hibátlanul lefutott kétszerhazajöttem, próbálom ugyanezt hálózaton keresztül és elszállt. mi lehet az, ami hálózaton keresztül elviszi az egész gépet, helyileg meg nem???
-
bambano
titán
e-t számoltattam vele, de az csak egy szálas. attól annyira nem melegszik.
a szemrevételezéssel kis gond van: messze vanamikor a ramot cseréltem, nem néztem, azóta eljöttem.
a gép eléggé tisztának tűnt, taperoltam belül, de nem volt koszos. szerverszoba, légmentesen zárt szekrény szűrőkkel.nincs benne vga kártya. szerverként fut. bővítőkártyákat kipakoltam belőle.
azt nem tudom, a hűtőt érdemes-e átpasztázni...
a nagy problémám, hogy nem tudok belőle semmilyen kernel szintű infót kicsiholni. serial konzollal se.
szerk: a proci 30-31 fokos, a diszkek hosszú távon 30-32 fok között voltak. szóval a ház hűtése nem lehet rossz.
-
bambano
titán
a nagy cloud iq-hoz fordulok, hátha gyorsabban meg tudjátok oldani, mint én
szóval van egy gép, 4 éves, asus p8b-ws, 4 g kingston ram, wd re, i5-2310. eddig jól ment. mostanában elkezdte azt csinálni, hogy egy bizonyos program (tömörítő) elindítása után kis idővel dob egy hardresetet. a proci magja a szenzorok szerint nem megy 50 fok fölé.ramot ma cseréltem, nem lett jobb. mi legyen a következő jelölt? jó lenne valami fixet tudni, mert a próbálkozás sokba kerül.
tia.
-
bambano
titán
abban a kérdéskörben, hogy át tudom-e pakolni az ikonokat, a systemd nem focizik.
továbbmegyek, ez itt a desktopom, ezen is csak mérsékelten focizik.
az abban a hsz-ben emlegetett áldásosztás akkor fog élesben megtörténni, amikor a szervereken upgrade után először bele kell nyúlni valamibe, ami systemd.elismerem, nem volt túl nagydobra verve, hogy témát váltottam közben.
-
bambano
titán
a régi squeeze-s desktopomon teleraktam a felső panelt alkalmazásindító ikonnokkal. ezeket szerettem volna úgy átrakni, hogy nem kell legyártani az összeset újra.
de nulla dokumentáltság mellett ezek az agyhalottak csináltak egy komplett registryt, meg egy hozzá való apit, mert ugye nem is ember, aki életében nem csinált legalább egy apit ahelyett, hogy sima text fájlokba pakolták volna a konfigot.csak tudnám miért kell a legalapvetőbb unixos dolgokat felrúgni. ha registryt akarok, megveszem az aktuális windowst.
-
bambano
titán
az kell, hogy nekem minél kevesebbet kelljen foglalkozni vele.
namost addig a pontig, ameddig ma el akartam jutni, ezt tudja az alap systemd is. felrakom, megy, kész.
a válogatott szakkifejezések szájra vétele akkor fog következni, amikor nem alap egységsugarú userként akarom majd használni a cuccot, pl. a szervereken. mert amit párszor már mondtam a systemd miatt, az nem mindig volt a katolikus liturgia szerint... -
bambano
titán
válasz
spammer #4607 üzenetére
én mindent értek meg stb. de valaki magyarázza már el, miért megy 3x annyi felfelé, mint lefelé?
abból, hogy 93 megabitet tolt ki a router, arra következtetek, hogy upgradelték az előfizetésemet. de akkor miért nem jön legalább 80-nal lefelé, mint a régi szép időkben, a tavaly nyári első emelés előtt? -
bambano
titán
válasz
spammer #4604 üzenetére
mert ez gyárilag egy 80/25-ös net, amit a sajtóközlemények szerint a digi automatikusan felemelt 200/50-re vagy mire. Ehhez képest nem, még mindig topnet, de a feltöltési sebessége már a második emeléshez van igazítva, viszont a letöltés az ergya. 30/93-at mértem a telepítés előtt.
szóval nem hozza a 80-hoz tartozó letöltést se, amit nem értek, hogy miért.
-
bambano
titán
pontosan miért is? a systemd-t most se dícsértem agyon, még mindig van lehetőségem kivakarni a rendszerből...
egyébként azért három órával rá válaszoltam, mert ha már linkelem a karotta videót, akkor ugye meg is nézi az ember... és ha VBH-t ajánl a tecső ajánlója, akkor azt is. látnom kell, hogy milyen hatással van az m5 vbh-ra
-
bambano
titán
válasz
bambano #4600 üzenetére
ennyi volt.
nekem ennyi idő kellett, hogy:
- szétborítsam a gépem és kiszedjem belőle a rendszerlemezt, mert annyira nem voltam bátor, hogy helyben upgradeljek squeezyt jessire. jó ez így, van egy biztonsági tartalékom
- de az ilyen mindig láncreakciót indít el, mert:
-- ha már szétborítottam a gépet, akkor kitakarítom belülről
-- ha már kiszedtem a helyéről, akkor a környékét is kitakarítom
- összeraktam, nyilván nem ugyanolyan méretűek a rendszerdiszknek szánt ssd-k, tehát ahova a samu simán bement, oda az intel nem. de az ennyire vékony acéllemez hajlik...
- rádöbbentem, hogy nincs miről telepíteni... szerencsére ez egy notebookból kiszanált, még bejáratós ssd, így volt rajta egy alap debian grafikus felülettel, úgyhogy ezen az ócska digis neten lehúztam egy iso-t, és ki tudtam égetni cd-re.
- utána egy eseménytelen, kicsit hosszú install (leginkább a net miatt)
- málenkij reboot. pár apróságot felraktam még, utána visszadugdostam a vinyókat, mert nyilván nem rakom magam alá a diszkeket, hogy legyen mit tévedésből formázni...
- reboot. mdadm simán felismerte, összerakta, csináljam meg a mount pontokat, másoljam be a régi fstabból a vonatkozó részeket, minden müxik.
- két monitoron ugyanaz a kép, kis net olvasgatás, egy darab debian csomag felrakás. valamit szöszölt, utána azt mondja (nem szó szerinti idézettel), hogy vagy vissza bírod pörgetni a betöltött nouveau drivereket vagy rebootolj. lusta dög rebootol.
- xorg.conf vissza, dm újraindít. van két monitor.
- bejelentkezem usernek, van desktop. pár dolog nyilván hiányzik, de az alap mate nem lehet ennyire okos, hogy mindent kitaláljon, nem gond.
- egy jól irányzott ikontelepítéstől lett firefox, egy paraméterrel lett ugyanaz a firefox, ahogy hagytam.
- egy utasítás és lett adobe flashplayer.szóval. én annyit szaroztam ezt a szerencsétlent, igaz, főleg a systemd miatt, hogy elmondani felesleges. ehhez képest *MINDEN* ment elsőre rajta. ha tudod azt az egy-két gugli keresési kifejezést, amit kell, meg tudsz egérrel webről konzolba másolni, akkor minden meg rajta. a multimédiás része lényegesen jobb így első ránézésre, mint a régié. valószínűleg a sokkal újabb kernel.
teljesen az az érzésem, mint Karottának, mikor megküldte az m5-ös bmw-t. ez tisztességes munka.
-
bambano
titán
challenge: upgradelek jessie nénire
most.
-
bambano
titán
"Schrödinger első randevúja: amíg oda nem érsz, addig a lány legalább 50%-ban eljött.": hehe
-
bambano
titán
az index bulvárügyi szemétgyártó részlegében a gnu átvette a hatalmat.
azt írták: "rip in peace" -
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
lionhearted #4501 üzenetére
a muninon nagyjából 50%-ot esett az idle, vagyis egy mag felét zabálta meg a nat. kicsit kevesebbet.
-
bambano
titán
a napokban műszaki hiba miatt natolnom kellett egy nagyot, 360-400 Mbps-t natoltam 8 C osztályról és egy fél 2GHz-es xeon procit vitt el.
elég tápos
-
bambano
titán
nézek egy régi "hogyan készült" filmet, azt mondja a narrátor: "A beállításokon múlik a kocsi momentán centrumának magassága".
-
bambano
titán
mostanában egyszer beleültem egy kiállított subaru outbackbe, és életemben először az jött le, hogy ezen még érdemes lenne gondolkodni... (hahun van egy használt, 3.6-os benzines motorrral...) egyébként opel fan vónék, csak a helyi opel szervizek darabszáma zuhan, mint a nyeletlen fejsze...
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #4475 üzenetére
azon szoktam röhögni, mikor beáll a kúthoz a hmcs a nagy verdával, és tankol 3 ezerért
az a gond, ha a vásárlóközönséget nézed, akkor se bmw-t, se audit nem veszel. a merci máig nem bírt rendes futóművet csinálni az autói alá, akkor német autóból marad az opel meg a ford. fix or repair daily. az opelnek meg olyan remek márkatámogatása lett mostanában, hogy igen nagy bátorság és kitartás kell, hogy opelt vegyél magadnak.
japókból meg ott a honda, aki máig nem hiszi, hogy a nyomaték számít, de cserébe 8-10 ezerig pörgetheted a kávédarálójukat, vagy ott a toyota, ami annyira jellegtelenül semmilyen, hogy a plüsskutyám is elsírja magát, ha ránéz. meg egy csomó kis japó gyártó.
meg ott van a 3f szabály...
szóval lassan nem marad márka, amit érdemes megnézni, ha autót keresel.
-
bambano
titán
ebben a sorrendben
én meg az sti meg az evo között nem tudnék választani.. úgy értem, hogy az sti-t az m3 előtt vagy után vegyem meg és evo dettó
meg hogy melyiken legyen vonóhorog, amivel az airel atomot hazahúzom angliából
szerk: ja nem, a vonóhorog az a g osztályra való.
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #4465 üzenetére
ha lenne egy előző sorozatú m5-ösöm, valahogy megoldanám, hogy elviseljem a v10-es hangját
a vipera egyébként nekem is tetszik, bár ez a tuningolt példány nem annyira.
"Mindig is röhögtem az olyanokon akik majomkodnak az úton.": itt az szokott a fő probléma lenni, hogy egyrészt te nem biztos, hogy akarsz annyival menni, hogy verseny legyen, tehát nem biztos, hogy azért maradsz le, mert gyengébb az autó. lehet, nem akarsz városban zebrától zebráig 100-zal tépni.
a másik probléma, mikor kijön a telepi csávó a gyorstankoló matricás autójával, amiben sufnituning sportlégszűrő van, és akkor azt hiszi, ő a helyi májer. azután összeakad valami rendesebb autóval, és akkor jön a szemgúvadás meg a szégyen... mint amikor lökött csávó belehergelte a skoda 120l-be a 2.8-as ford motort. azt hitték, rozsdatemető, de kiderült, hogy nem
olyannal is szoktam találkozni, hogy induláskor saját tempóddal indulsz, majd beállsz a saját sebességedre. az elején gyorsabb vagy, mint a helyi menő csávó, aki ezt nagyon szívére veszi. utána addig nyígatja a fűnyíróját, amíg megtalálja a legrosszabb helyet, ahol visszaelőz, mert a kis lelkének az kell. autópályán munkavégzés miatti lassításnál nem tud kikerülni, mert lezárják az egyik sávot, jön a fenekedben, tolakszik, stb. amikor vége, akkor meg lemarad, mert se nyomaték, se köbcenti. de mire lendületet vesz a verdája, úgy 2-3 falu múlva, akkor már nagyon kemény legény és megelőz, mindegy, mennyivel mész, mert megszólná a falu többi béta hímje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged