Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Azért azt egyikőtök sem fogja nekem bemesélni, hogy a tabos kiegészítés ver egy kétpaneles fájlkezelőt.": ennek lehet például az az oka, hogy ezt senki nem is akarja bemesélni neked.
az érvelésedben az a hibás, hogy azt hiszed: a shell csak a tabos kiegészítést adja lehetőségnek. nem csak azt adja. a unix attól unix, hogy kiválóan tud kis programokat összekapcsolni. ezt bukod el, ha ilyen kacatokat használsz, hogy mc meg gnome fájlkezelő meg ilyenek.
-
bambano
titán
ugyanazon, amivel linuxon. na jó, majdnem, mert solarison ksh-t használtunk, linuxon meg sh-t, később bash-t.
az ilyen totalcommander kategóriás marhaságokat akkor sem, azóta sem használtam, mert minek korlátoznám magam egy jó kis nagytudású shellhez képest egy ócska kétpaneles fájlmásolóra?
másik irányból nézve: a solarison volt szabványos desktop környezet. minden user szintű dolog volt benne, amire neked szükséged lehetett. le is nyúlták az egészet, lehet kettőt találgatni, hogy melyik manapság népszerű desktop környezet született belőle!
ha nem a kde-re tippeltél, akkor rosszul tudod.
szerk: "Szerintem akkor még nem volt mc.": szokás szerint ezt is rosszul tudod. 1994-ben kezdődött az mc projekt, tehát 20 éve már volt mc.
-
bambano
titán
itt ezerrel esik a hó.
nemrég még eső esett... -
bambano
titán
válasz
spammer #5950 üzenetére
mik azok az aaa címek és miért játszanak az emberek címekkel?
egyébként egyetértek, 20 évvel ezelőtt, amikori desktopságot kétségbevonták, még előfordult, hogy egy-két wifi kártyának nem volt támogatása a kernelbe. igaz ugyan, hogyha lett volna, se tud mire csatlakozni, mert az csak a kétezres évek közepe környékén lett divat, de ettől még tényleg sz.r volt a wifi támogatottság 95-ben. oh wait...
az egészhez még tegyük hozzá, hogy a windows sem olyan volt, mint ma, tehát aki azt hiszi, hogy linuxot bonyolult volt telepíteni, windowst meg nem, az súlyosan téved. egy-két hozzászólásból az jön le, mintha a mostani windowshoz akarnák az akkori linuxot hasonlítani.
a magam részéről azt gondolom, hogy a továbbiakban hagyom, hogy mindenki szórja a sületlenségeit erről a témáról. én továbbra is tudom, hogy 10-20 éve a linux teljesen alkalmas volt desktopnak, semmivel sem volt rosszabb, mint egy windows, sőt. nekem meg van egy arrisom, ami különösmód rákívánt a seggberúgásra...
-
bambano
titán
"sokan MS Office-oztak már Win 3.0 és 3.1 alatt, akkor még sehol nem volt semmilyen StarOffice.": egyébként nem szégyen megnézni a wikipediát, ott kiderül, hogy az első (nyilván még használhatatlan) msoffice verziót 90-ben adták ki, az első staroffice-t meg 86-ban. tehát volt.
"Ahogy írod, grabber is csak 1999-től, mplayer is csak 2000-től volt rá": nagyon ügyesen ferdíted azt, amit mondtam, gratulálok, 10 pont!
napster volt már akkor is. "Szóval ezt a 20 éve szöveget bebuktad.": valójában nem, te buktad be, de engem annyira nem izgat, hogy felvilágosítsalak, úgyhogy magadra hagylak ezzel a témával.
-
bambano
titán
20 éve a játékok még nem windowsosak voltak.
a directx-et a w95 osr2 és az nt4 tartalmazta először, de a 2.0-s verziójáig nagyjából semmi nem ment vele, pláne nem játék. 1996-ban is még mindig csak erőltették a használatát.
20 éve a játékok még doson futottak. linuxra volt dos emulátor, azzal lehetett bizonyos szinten játszani, aki akart.mp3-at simán hallgattunk linuxon, cd-t is játszottunk le, grabbelni is lehetett már. 1999-ben fejezték be az xanim fejlesztését, akkor képzelheted, mikor kezdték. 2000-ben már volt mplayer.
office még windowsra is csak alig volt, én senkit nem láttam, aki akkoriban ms office-vel dolgozott volna. aki nagyon szövegszerkesztett volna mifelénk, azelőtt két út állt: vagy wordperfect-ezett doson, vagy latexezett bármin. ehhez képest nekem pl. volt applixware itthon, meg lehetett staroffice-t venni/szerezni, tehát aki grafikus office-t akart, linuxra hamarabb megkapta, mint windowsra.
annak idején előbb volt rendes hálózat linuxra, mint windowsra. a 3.1-es windowsban pl. nem volt egyáltalán. trumpet winsockkal meg hasonlókkal kellett bűvészkedni, hogy legyen. pénzesebbeknek pctcp. a 3.11-es windows for workgroupsban volt először valami hálózatnak látszó szösszenet.
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #5920 üzenetére
nem az volt az állítás, hogy milyen alternatívák voltak 20 éve, hanem az, hogy a linux nem volt alkalmas desktopra. pedig alkalmas volt, nekem már akkor is az volt a gépemen. sőt, a linux a maga 6-8 karakteres konzoljával meg a világbajnok konzoldriverével karakteres módban is alkalmas volt minden munkára, ami átlag embernél előfordulhatott.
-
bambano
titán
nálam a kiemelt top hozzászólások azok, amik meg akarják magyarázni, hogy valami nem volt úgy, ahogy volt...
de, már 20 éve is alternatíva volt a linux desktopra.
95-98 között olyan helyen dolgoztam, ahol sunos-ból volt összerakva egy desktop hálózat és *MINDENT* tudott, amit most egy wines hálózat. én semmi hasznosat nem láttam még windowsban, amit előtte ne láttam volna máshol, leginkább unixon. -
bambano
titán
válasz
spammer #5903 üzenetére
mi mást... az első oprendszer, aminek tisztességes csomagmenedzsmentje volt, a debian volt. amikor a debianban már simán felrakhattál bármit, le is tudtad nyom nélkül szedni, kezelt függőségeket, stb, akkor az rpm ennek még a tizedét se tudta. a slackot meg úgy lehetett normálisan használni, hogy minden új verziónál gyalu és újratelepítés. elképzelheted, mennyivel egyszerűbb volt, miután áttértem a debianra...
nekem pl. a desktopomon nagyjából oob debian van, egyedül az nvidia drivert kellett kicsit hegeszteni, meg a dual monitoros konfigot. a szervereimen meg stock debian van, azokba nagyon-nagyon ritkán nyúlok bele úgy, hogy nem debianos cucc. talán egy nem debianos cucc van rajta, belemókoltam a dhcp szerver logolásába, hogy olyat is logoljon, amit alapból nem szokott. de a mókoltból is csináltam deb csomagot és az van feltelepítve.
windows? haha... egy csomó olyan problémára ad (rossz) megoldást, ami nélküle elő sem fordul.
felraktam a fedorát, mert egy kártyához nem sikerült normálisan összehegeszteni a drivert debian alatt és azt hittem, jobban járok. uhhh... először is elkezdett mindenféle olyan fájlrendszereket ajánlgatni, hogy azt se tudtam, a fő karbantartója él-e még, börtönben van-e vagy mi... utána felrakott törött kernel modulokat a telepítő. majd elindított valami ál-menedzsment szerver webet, amin pár, teljesen érdektelen dolgot lehetett farigcsálni.. na ennyi volt, ment rá a gyalu.
az utánzatokkal meg minek foglalkozni? debianos csomagot átfaragja az ubuntu, majd azt megint átfaragja valaki és akkor lesz belőle egy pontosan micsoda? linux mint ubuntu edisön feat. rihanna by kardashians?
az idő pénz, ingyen Jézus koporsóját se őrizték. azt is szoktam mondani a főnöknek: olyan vagyok, mint az orvos. addig jó, amíg nem látsz. az elején mindenki azt hiszi, viccelek.
-
bambano
titán
nem muzeális fetisiszta, hanem lusta, mint a főd
az informatika első számú, legfontosabb szabálya, hogyha nem romlott el, ne akard megjavítani.
minden upgrade rizikós. maga az upgrade is meló, az általa okozott problémák elhárítása is meló, akkor minek erőltetni? ráadásul az egy téveszme, hogy azért kell hajszolni az újabb verziókat, mert hibát javítanak. persze, javít egyet, csak közben behoz egy másikat. tök felesleges. például ott volt a hírhedt tls bug a debianban. nekem akkor olyan régi debianom volt, hogy *még* nem érintett a bug.
másrészt kinőttem már abból a korból, hogy azért bütyköljem a gépet, hogy bütyköljek. akkor bütykölöm a gépet, ha fizetőképes kereslet van rá, amit csinálok, egyéb esetben tőlem ott rohadhat meg a sarokban, mert nem érdekel. már nagyon régen nem értem azokat, akik mindenféle disztrókat kipróbálnak. minek? fel kell rakni a legjobbat, a többi mit számít? nem is tudom hány év után először volt nem debian az egyik pc-men, mert volt rá fizetőképes kereslet
ej de ritka ocsmány cucc az a fedora
-
-
bambano
titán
buék
-
bambano
titán
válasz
_Dumber_ #5810 üzenetére
én belefutottam abba a társaságba, akik azt hitték, hogy a c64-re komoly ügyviteli programokat lehet írni.
hát nem lehetettnekiálltam megírni basicben, amit akartak, a felénél-harmadánál elfogyott a memória. elkezdtem egy részét átírni gépikódra, az se lett sikeres. a végén, amikor már mind a két floppyban futott egy-egy "adatbáziskezelő", meg a c64 interrupt rendszerére rágyógyítva egy komplett form beviteli rendszer, és még mindig nem fért el a maradék a ramba, akkor kidobták és vettek egy pc-t.
Lajbi kőkemény volt már akkor is, mint a vídia
mikor mi még azzal molyoltunk linuxon, hogy mitől lesz otthon internet, ő már olyan problémákkal támasztotta be a társaságot, hogy megfúrtak egy motort, beleraktak egy nagysebességű kamerát és fel akarják venni az égést, de hogy bírnak annyi adatot átvinni és tárolni...
-
bambano
titán
először számítógépet hetedikes koromban láttam, nagynéném és nagybátyám egy érdekes nevű cégnél dolgozott és ott... úgy hívták a céget, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei TAnácsi Költségvetési Elszámoló Hivatal. Na mond ki ezt a betűszót nagy lendülettel
Súlyosbította a helyzetemet, hogy anyám köjálos volt, és egy olyan irodaháznak bérelt épület második emeletén dolgozott, aminek az első két szintjén bőr és nemibeteg gondozó volt. én azon az ajtón mentem be, ha anyámhoz mentem a munkahelyére
szóval ez az első számítógép egy (kimondva) esz-em 52-es cucc volt, valami orosz-bolgár pdp koppintás, és cobol72-ben írtam rajta egy helloworld.c szintű programot. nyolcadikos koromtól járhattam a gimibe számtech szakkörbe (Kis Programozók Baráti Köre), ahol tpa 128-at meg abc80-at lehetett programozni. később nyertek egy aircompot is.
az első saját gépem első gimis koromban, második félévben lett, egy 16K-s spectrum. az kihúzta a gimi alatt, katonakoromban döglött be, mert jobban babráltam, mint kellett volna. utána sokáig nem volt saját gépem, de nem is érdekelt annyira, mert csak kacatokat kaphattam volna, miközben nagyvasakon tanultam. R-55-ön (egy turbó s/360 klón volt), meg egy 4200-as mikrovaxon. később melós gépként szakadt a nyakamba solaris is, kisebbek-nagyobbak kosárszám, azt is szerettem. de az igazi nekem máig a vms. a többi olyan játékszernek tűnik mellette.
az első diplomám megszerzése környékén, 1993. nyarán tudtam megvenni az első saját pc-met, az egy 286-os 20MHz-es gép volt, két mega rammal. később kis kavarással sikerült bele venni egy 80 MB-os vinyót. valahogy sose kötöttem barátságot a windowszal, az elején dos volt rajta, kermit, ka9q és hasonló cuccokkal, meg DECWindowst nyúztam, majd puff a mélyvízbe sco unix. na azt utáltam, nem értettem hozzá, minden baja volt.
akkor mutatta meg egy haverom az országba először behozott slackware linuxot, cd-n. svájcból hozták... egy darabig salakoztam, kb. 0.96-os kerneltől (ha jól emlékszem), majd jött a debian, és azóta az van. nagyjából a második stabil debian óta debianozok, és azóta komolyan semmilyen más linuxot nem néztem meg. egyszer raktam fel éles gépre freebsd-t, mert egy hardver hiba miatt nem volt jobb ötletem, de ennyi. meg egyéjszakás kalandként láttam pár másik linuxot is, de rájöttem, nem az én világom.
a gyerekem viszonylag hamar kapott saját pc-t. a legelején még vagy w95 vagy w98 volt rajta, már nem emlékszem, de gyorsan megegyeztem vele, hogy olyan oprendszer lesz a gépén, amilyet akar, viszont én csak linuxban segítek
így nagyon sokáig debianozott, most az egyetem miatt kezdett windowsozni. nálunk volt először kábeltv-s internet, a gyerek rögtön kikövetelte, hogy neki is legyen net. Máig nem tudom, hogy csinálta, de iskolába menés előtt regisztrált a teveclubon és azóta is van tevéje. azután mikor gimiben az infó tanárja vagizni akart a saját tevéjével, a gyerek jól beégette
régi szép idők, egy darabig úgy dolgoztam vaxon, hogy vettem egy 386sx-es alaplapot, beledugtam egy trident kártyát meg egy eredeti dec gyártmányú ethernetet, és a vaxról bootoltattam, mint diskless gépet, és boot után rögtön indult rajta DECWindows. rendes grafikus terminált csináltam belőle a nagyvashoz. tök jó volt. se floppy, se vinyó, se pc ház, csupasz alaplap levegőben megszerelve
azután mikor ugyanezt a vaxról bootoltatott gépet rátoltam a sunra is X terminálnak, akkor egy-két ember már vakarta a fejét, hogy ezt most így hogy...
-
bambano
titán
egy régi-régi gép, adaptec scsi-ve plusz 6 darab 73 gigás scsi diszkből raid0, a diszk hátsó felén:
Version 1.96 ------Sequential Output------ --Sequential Input- --Random-
Concurrency 1 -Per Chr- --Block-- -Rewrite- -Per Chr- --Block-- --Seeks--
Machine Size K/sec %CP K/sec %CP K/sec %CP K/sec %CP K/sec %CP /sec %CP
x226 10G 334 99 94658 43 61497 15 2058 97 215240 13 1002 15
Latency 25722us 2593ms 3193ms 14366us 71061us 131ms
Version 1.96 ------Sequential Create------ --------Random Create--------
x226 -Create-- --Read--- -Delete-- -Create-- --Read--- -Delete--
files /sec %CP /sec %CP /sec %CP /sec %CP /sec %CP /sec %CP
16 26950 65 +++++ +++ +++++ +++ 31330 72 +++++ +++ +++++ +++
Latency 10249us 812us 1991us 462us 35us 1460usazé' 215MBps seq input még ma sem magától értetődő... a mai gépek max. annyival jobbak, hogy sokkal egyszerűbb megemelni őket.
érdekes lenne ugyanez splittelt backplane-nel...
-
bambano
titán
micsoda domainek... lol
-
bambano
titán
pájéknál kitört az ócsóság... 90 rugóért picade arcade game szett málnához. kis doboz, kijelző, kapcsolók.
ennyi pénzért még páj sincs benne, azt külön kell hozzá venni.
lol -
bambano
titán
válasz
Apollyon #5707 üzenetére
hiába is csipáznám, úgyse lesz olyan, mit az első rész.
7-8 évesen falusi mozi ócska székén kucorogva bejött az a bazi nagy csillagromboló a képbe, az egyrészt teljesen más érzés volt, másrészt megismételhetetlen.azóta az eltelt negyven év meg a sok film ahhoz képest felnyomta az égbe az ingerküszöböt.
-
bambano
titán
főnök hív, épp kocsiban ülök, és mondja, hogy nem működik a net elérése.
mondom kocsiban vagyok, lehet választani, hogy visszafordulok és helyszínen megnézem, vagy megvárod, míg hazaérek.
válasz: neki elég, ha távolról meggyóntatom a szervert... -
bambano
titán
szeretem a crond-t.
egyik kedves kolléga egy fontos melót augusztus közepe óta nem bírt megcsinálni... mindig csak rinyálás volt, mikor rákérdeztem. meguntam.
tegnap reggel az sms küldő szerveremen felraktam egy onelinert, ami a kimenő sms-ek táblájába beszúr egy üzenetet, amitől eszébe kell jusson a feladat. kétóránként :pma délre készen lett a cucc. ki hitte volna? délben hívott, hogy készen van a <síííííp>, <sííííp> <síííp> és kapcsoljam ki azt a <síííp> mer felaggya nekem azt a <sÍííp> telefonját portósan
mondtam már, hogy szeretem a crond-t?
-
bambano
titán
ma (vagyis naptárilag tegnap) mocskos terroristának néztek
be kellett fizetnem egy nagyobb összeget egy, a magyar államkincstárnál vezetett nav-os számlára. a postán csak a gatyámba nem néztek bele...ezt egyébként meg tudnám érteni, ha nem egy lézernyomtatóval előnyomtatott csekket akartam volna befizetni. persze lehet, hogyha jobban végiggondolom a dolgot, igazuk volt
-
bambano
titán
kallódik itt egy tisztességben megőszült szerver, lehet, hogy rá kellene ugranom a diszk io tesztelésére...
6 darab igazi scsi diszk van benne, 73 gigásak... csak a hangja.... -
bambano
titán
nesztek elrettentésként: [link] én sírtam rajta.
-
bambano
titán
mondom magamnak, lekérem már a routeremből a teljes snmp táblát, utána kellene nézni benne pár dolognak. elindítottam. fut. még mindig fut.. mi a szösz?
futott vagy másfél-két órán át, 618 ezer sor lett a log.. pffff...
-
bambano
titán
linux haladó topicban épp boncolgatjuk emvyt meg a gépét, kapja tőlem a szokásost, alig ütöm le az entert, elszáll az egész kóceráj.
nana, jobb lesz ezt a ráolvasást befejezni, mert morc leszek!
-
bambano
titán
csaláááás!!!
hozza az asszony az ebédet, két rendes nagy szelet hús, ahogy illik, mellette egy kis krumpli. teljesen normális ebéd. majd megemelem a szelet húst, és krumpli van alatta! csalááás!
-
bambano
titán
röhögtetek már ezen, ahogy a windózerek sirdogálnak, hogy a linux nem windows?
vagy dühöngtetek már, hogy mekkora ökörségeket írnak benne? -
bambano
titán
alig két órát volt fent a régi notebookomon az ubuntu, és rögtön tetszik egy adam sandler film, amit unaloműzésből kezdtem nézni...
segítségre van szükségem
-
bambano
titán
válasz
bambano #5512 üzenetére
eddig bírtam
az tény, el kell ismerni, hogy elég impresszív fejlődésen ment keresztül az ubuntu, és az a grafikus shell, ami most van benne, szinte már-már használható. az jó, hogy gyorsbillentyűvel is kezelhető rendesen, ebben a debianos gnome3 le van maradva.az is tetszett, hogy elég elvadult mennyiségű cucc van benne, pl. netbeans-t lehet telepíteni szoftverközpontból.
viszont a nevére még mindig rászolgál, akárhova nyúltam benne, a végén csak kiderült, hogy bugos, mint atom... volt, amit én, mint feketeöves kőagyú debianfan képes voltam kijavítani kézzel, de volt, amit én sem. ugyanezeket egy kezdő júzer, aki a w10-ét dobta éppen sutba, nem fogja tudni megfaragni.
meg kell említenem, hogy a vas, amin próbáltam, eléggé jól támogatott, szóval ilyen bajaim nemhogy ezzel, de a debiannal se voltak rajta évek óta.
-
bambano
titán
gondoltam, meglámolom az új buguntut...
első képernyő telepítési feltételek:
"a számítógép csatlakozik az elektromos hálózatra"
wow, ez már enélkül is képes települni, csak kicsit lassabban? -
bambano
titán
kész, vinnyogva röhögök...
a hibabejelentő üzenetrögzítője időnként egész szórakoztató tud lenni. most fenyegettek meg, hogy ha nem oldjuk meg a problémáját, tovább fognak folyamodni! -
bambano
titán
rámesett egy windowsos kettőskönyvelési program... lehet találgatni, mennyi idő alatt találtam meg benne az első nullpointer dereference-t meg az első sigsegv-t.
-
bambano
titán
válasz
cami][us #5492 üzenetére
azon röhögök, hogy a bsd kernel hálózati stackje kb. azon a szinten áll, ahol a linux állt a múlt évezredben. amikor utoljára megnéztem, még nem volt multithreaded tcp/ip benne. nagy ötlet lesz átvenni belőle bármit is, majd tépheti a haját, amíg átfaragja, hogy a linux kernel által nyújtott környezetben működjön...
persze az is vicc, hogy a nemtudomhányszáz kernelfejlesztőből kettő lelépett, az már durva töréspont a tabloid szerint...
-
-
bambano
titán
hagy kérdezzem már meg, mert nagyon kezd az idegeimre menni: thunderbirdben van levél visszahívás és csere?
-
bambano
titán
válasz
Apollyon #5425 üzenetére
"Aztán jönnek a véresszájú elitista linuxisták (akik jószerivel 5-10-15+ évig csak windózt használtak)": nem tudtam kicsomagolni, hogy ezek mifélék...
egyébként már nekem sem kell fikázni az ms-t, megteszi az új office 2016 árlistája. annál súlyosabb kifogást nem lehet mondani... persze ott is vannak túlművelt júzerek, akik szerint havi 2-3k bérleti díj egy szoftverért nem sok. oké, a virágbolti kölcsönzés díja kevesebb, ez igaz.
-
bambano
titán
húsvét: miket tanulhat az ember...
-
bambano
titán
mostanában az egyik kedvenc sorozatom a Father Brown volt.
ebből elképzelheted, mennyire bírom a tinivámpírokat... már nem is tudom, melyik kedvenc íróm írta, hogy jó helyre került az illető, két méter mélyre, szögesdróttal körbetekerve, 30 centi oltott mész és 50 centi beton aláde bejövős még a Chuck, az anger management, meg sok régi.
-
bambano
titán
én meg egyet se, és nincs is rajta a listámon. trónok harca dettó.
egy csomó sorozat volt mostanában, amit menőnek tartottak, én meg vagy el se kezdtem, vagy nagyon hamar kasza. pl. breaking badból nagy kínlódva a tisztesség kedvéért lenyomtam az első évadot, azután villámgyorsan kuka. -
bambano
titán
már megint bulvármocskot olvastam, de minek...
idézet: -
bambano
titán
mai vizsgakérdésünk:
az alábbi videóról mi ugrik be először?
- dudák, mint Al Bundynak
- fúúú, ipmi over lan
- pfuj, macskák -
bambano
titán
egyelőre nem felrakásról van szó, hanem megjelent a hír, hogy új drivert adtak ki, és elolvastam az eredeti hírt meg a readme-t, meg ilyeneket, hogy lássam, miről van szó. ezek a kérdések fogalmazódtak meg bennem.
nekem még mindig egy nvidia quadro 2000 van a gépemben, de nem vagyok elégedett vele, úgyhogy nem zárom ki a cserét. ha-n szemembe ötlött egy evga gtx960-as kártya...
még mielőtt elindulna a kérdés, hogy minek az, nálam az első szempont, hogy helyben legyen az eladó. második, hogy legalább két display port csatlakozója legyen, mert a monitoraim nem hdmi-sek.
-
bambano
titán
annyira szarok vagyunk fociból, hogy már a román ultrák is inkább saját magukkal verekednek...
-
bambano
titán
valaki mondja már el pls, mi a különbség a legacy nvidia driver meg a másik között?
-
bambano
titán
megint volt az egyetemen tűzijáték... túlóráznak?
és közben jöttem rá, hogy nem a linuxban a hangkártya driver késik, csak messze ülök a géptől. úgy 600 méterrel... -
bambano
titán
toltak egy komoly pót-tüzijátékot
ha találgatnom kellene, azt mondanám: gólyatábor záróbuli. -
bambano
titán
szétröhögöm az agyam az indexesek windows10-re frissítenek sagán
ezek annak örülnek például, hogy a w10-ben már van virtuális desktop. trollollollo mióta van a linuxon ilyen?
meg van értesítési felület, ami *MŰKÖDIK*! :p -
bambano
titán
[link] a legutóbbi nagy viharban a guglinál adaatvesztés volt. csemete válasza: az adatok a felhőben vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest