Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #20103 üzenetére
free....nem találom azt a topikot, ahol elég jól kivesézte valaki, mit miért úgy jelez ki egyes cli-s megoldás, pedig hasznos volt. A free ugye ebben az esetben pont nulla infót dob a zram-re, Te tudod, de más nem látja.Szóval néha Frawly minimalizmusa tényleg minimális eredményt dob, vagyis semmit!
Nem varázsló csinálja, felraktam a
zram-config
-ot és automatikusan feleannyi zram volt reboot után, mint RAM.A bloat dolgot épp Frawly miatt dobtam be a hsz végére! Gondoltam, hogy piszkálja a csőrét nagyon!
Szóval ja, szerintem is jó ez a zram, bár nem használom egy ideje, amit a HP8570p-n csinálok, ahhoz a 12GB RAM nagyon elég. Ennyivel eccerűbb a homeuser dolga.
Ryzen 8giga RAM-mal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Fotók, videók mobillal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest