- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Mobil flották
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A karcsúság ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A fix.tv (ejtsd: fix pont tévé) akkoriban egy tematikus tévé volt, nagyrészt számtech témák voltak, aztán kicsit színesebbek lettek (jó értelemben).
Amikor még indult kb. 8.-os voltam, és mentünk haza és suli után azt néztük. Volt egy Netburger nevű műsor, ilyen számtech dolgokról volt szó, meg érdekes és hasznos weboldalakat mutattak be, Bicskával meg Patrikkal az élen (meg Kristóf is, aki egy nagyon gázos ember volt). Meg később jött az az arc is, aki a mostani, már fix tv (ejtsd fix tévé) -nél dolgozik. Az új fix tévé sehol sincs a régihez képest.Közben megvan, Vendi-nek hívták a régmúlt de ma is aktív tagot, akkor és most, elég nagy a kontraszt, bakker milyen öreg lett.
Meg valami van a szemével.
A fix.tv-t én szerettem, kár érte, tök laza volt, emberközelibb és ugye értelmesebb fiataloknak szólt. Meg asszem már akkor is lehetett online nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest