- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A másik befutót, azt a jyskes billumot hatványozottan nem ajánlom.
Még anno 2014-ben a cég ahol dolgoztam ebbe a székbe ruházott be (értsd az összeset erre cserélték), és kb 2-3 évig bírta, utána jött még egy csere, egy már normálisabb székre.A minőség: az nincs, totál silány, de legalább extra kényelmetlen, 5 percig nem bírtam ülni benne. De már ránézésre is rossz volt, szóval tudtam, hogy az előző széket meg kell tartani.
De elképesztő, hogy eltelt 6 év, és még mindig árulják ezt a borzadályt, ráadásul nem gyenge pénzért.Bár ezt nem azét mondom, hogy ezt ajánljam, mert én csak 80 kiló vagyok, de miután tönkrement a forgószékem a cégnél (nem az általad linkelt), akkor már ilyet választottam, nem forgós, nem gurulós: [link]
Ennek a szivacs alatt fatámlái vannak, bár nem tudom hogy plusz 20 kiló mennyire lenne neki gond, nekem nagyon bejött, csak feketében, és van karfás változata is.
Ugyan nem lehet állítani se a magasságot, se semmit, de jól tartja a derekat, és napi 8 óra ülés után se fájt tőle a derekam éveken keresztül, pedig amúgy hajlamom van rá sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trollok komolyan
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest