- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Egy problema van a lindows-al, hogy szinte barmilyen programot akarsz felrakni ra, azert fizetni kell. Forrasbol meg en nem tudtam felrakni ra semmit
mod: jah, es csak neten keresztul tudsz ra programot installalni, a megfelelo nem is tudom mar milyen progival, de errol van egy topik itt a PH!-n, mert anno meg en is probalkoztam vele.... Bővebben: link
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
snowflake
tag
Próbáltam root-ként futtatni, de nem volt hozzá jogom
Ez elég érdekesen hangzik, így elsőre. Valószínűleg nem root voltál (a prompt előtt olyankor # jel van, sima juzernél pedig $ jel )
Futtatni ilyen esetben egy binárist 2 féleképpen tudsz:
a, a file-on van futtatási jogod (x), ekkor ./fileneve
b, pl. egy sh-t írsz a file neve elé, így ez esetben az sh (valószínűleg a bash shell) fogja futtatni a programot.
Az a baj, hogy általában kevés infot adtok, a hibákról. Így elég nehéz pontosan megmondani mi is lehet a baj.
Ezt a live lindows izét nem ismerem, de az is lehet, hogy csak olvasható módban volt felcsatolva az a partíció, ahova ez a script írni szeretett volna, nem tudom több info kéne.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest