- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
No, ez tényleg nem sok... Ezek alapján csak az én megoldhatatlan problémámat lehetne megoldani, a Tiédet nem...
A 3Dcontrol kapcsoló lenne? Mert nekem igen, és mellette van egy csúszka, ami a (sztereó hang) 3D hangzásának nagyságát szabályozza, ha az első be van kapcsolva.
Esetleg a Four channel mode-ot megpróbálhatod. Szerintem nincs hatással az 5.1-es hangra, a mixer elemek általában a standard sztereó ki/bemeneteket szokták állítani.
Tényleg, ez a Line-in as Bass mit jelent? Alapban bemenet a Line-in dugó, ha ezt bekapcsolod, kimenet lesz, és az LFE-ládát hajtja meg?
Sipi -
Sipi
addikt
Egyébként egyszer érdemes végigpróbálgatni az alsamixer összes csúszkáját. Az SBLive-emen van vagy 20, de csak azért ilyen kevés, mert letiltottam egy csomó eszközt rajta. :)
Pl. elég bonyolult amiatt, hogy van egy teljesen analóg része a kártyának (ez kezeli a bejövő csatlakozókat, pl. Linein, Mic), van digitális része, van keverője, több is...
Sipi -
Sipi
addikt
Az Audigy mixerét nem ismerem annyira, de valahogy így mennek a mixer elementek:
Master - fő hangerő, SBLive-en csak front, Audigy-n állítólag összes csatorna egyszerre
PCM - front PCM
Surround - rear PCM
LFE - LFE :)
Center - Center :)
Ezekkel külön-külön lehet szabályozni az egyes hangerket. Ha jól tudom, ez csak analóg kimenet esetén működik, digitális esetén ugyanis nincs mit szabályozni, a hangfalak egy összelötykölt digi mixet kapnak, amiben nem lehet külön-külön szabályozni.
Sipi
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest