- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Out
addikt
Hello!
Most jottem haza szabirol, ugyhogy csak most tudok valaszolni :)
A 3DControl egy kapcsolo, igen, de semmit nem veszek eszre a hangzasban, hiaba kapcsolgatom. A Four Channel mode ha kivan kapcsolva akkor csak az elso es a hatso ket hangfalak szolnak, valszeg ezert four channel mode :) A Line-in as Bass pedig ha kivan kapcsolva akkor nincs bassus, de ha bekapcsolom akkor van. Ezekszerint nincs semmi mod arra hogy tudjam a hatso hangfalak hangerejet novelni, illetve majdcsak akkor lesz ha valaki az ALSA-t ugy modositja, ugye? :D -
Out
addikt
szolna szerencsetlen, csak kellene neki plugin.... pl xmms-hez alsaplugin, van ilyened?
jah, egyebkent azt probald meg hogy amelyik hangszorok nem szolnak, annak a dugaszat masikba dugd at a hangkarin... pl amig volt windozom szivtam ezzel, hogy windozba szolt mind a 6 hangszoro, de mikor linuxba leptem ott csak 4 szolt, es rajottem azert, mert a masik ket hangszoro a line-in-en keresztul szol linuxba, probald ki szerintem te is :)
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Nemtom mi az az LFE, nekem ilyen nincs, de majd olyan 17 ora fele beirom hogy nekem milyen csuszkak vannak...
Ugy engedelyezem, hogy amikor elinditom az alsamixer akkor a csuszkak felett vannak M betuk, ami ugye a mute lenne, es ha a csuszkan benyomom az m betut akkor leszedi a mutet es lehet allitani a hangerot, vagy ha nem lehet akkor szol valami alaphangeron :) -
Out
addikt
Most jelentkezek :) Nemtom valahogy elfelejtettem a temat, de azota se sikerult megoldanom, hogy a hatso hangfalakat kulon tudjam szabalyozni. Amugy azota mar nem is foglalkozok vele, mert a hatso hangfalak csatijat rakotottem a tvre, hogy onnan szoljon a hang ha filmet nezek a geprol :)
mod: Sipi ha esetleg erdekel akkor ha hazaertem leirom neked az osszes csuszka nevet amit az alsamixerbe lehet allitani.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
-
Out
addikt
Nah, akkor igy reggelre egy linuxos kerdes :D Tehat mukodik az 5.1 hangzasom, viszont azt nem tudom hogy tudom beallitani az elso es a hatso hangfalak hangerejet kulon-kulon.... Mert igy az elso ketto nagyon elnyomja a hatsokat, pedig kb ugyanolyan tavolsagra vagyok toluk, es megsem hallom a hatsokat csak ha odahajolok... valaki esetleg tud segiteni?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gurulunk, WAZE?!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- E-roller topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest