-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Kösz mindenkinek! Akkor szerintem valami ilyemi lesz, van egy 2G-s Mp3 lejátszóm, amit mostanában leginkább pendriveként használok. 1G hely elég lesz egy linux kéne meg egy böngésző rajt hogy tudjak netezni azt a többit megoldom Vistával. Pendriveról mennyi idő alatt bootol kb?
-
VinoRosso
veterán
Ciaó!
tegnap az x64-es Vistám kiverte nálam a biztosítékot, mivel teljesen firss telepítéssel besz@rt a hálózatkezelése, és újra kellett pakolnom az egészet, mert nem tudtam rájönni hol a hiba, ami megint jó4 órámat vett igénybe az összes progivla együtt. Úgyhogy úgy gondolom, ideje kipróbálnom valami linux disztribúciót. Őszintén megmondom eddig nem voltam rászorulva, úgyhogy nem is erőlködtem, hogy kigyúrjam magam linuxból, csak a tanulmányaim során találkoztam vele( helyesebben a UNIX-al, de avval is csak elméletben) úgyhogy teljesen noob vagyok a témában. Amire használni szeretném az netezés, java( NetBeans ), esetleg 3DSMax( nem tudom ez elérhető e valamilyen szinten OGL-ben? ), és a lényeg, hogy ne használjon sok erőforrást. valahol mintha régebben olvastam hogy van egy minix változat, ami pár száz mega, és pendrive-ról is bootolható, vagyis portable. Ez melyik lehet? Megfelelhet a céljaimnak? Jah és a Vistát szerentém megtartani úgy ahogy van most, nem szeretném ha összeakadna a Linux-szal bármilyen módon esetleges HDD-ről való bootolás során.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged