- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
eugabesz
őstag
Persze,mert vladi hiába keresi,mert Gabesz egy buta kutya...egyrészt csak futtatni kell,másrészt viszont foggggalmam sincs,ha futtatom,mivel csatlakozok a felületre,(esetleg távoli asztal?),vagy hogy más is tud hozzá csatizni,stb.
Elvileg azt írják a fórumján,hogy csak a 2.0-ás kiadésban lesz benne,hogy egy adott központi helyről is tudd futtatni ésakkor többen is csatlakoznak hozzá,de nekem ez most inreleváns,csakis egyeduralomra török és magamnak akarom indítani.
De az én tudásom még ehhez is kevéske -
eugabesz
őstag
Sziasztok.Segítsetek légy szives Gabesznak,mert lelkes újoncként,erős felindulásból béreltem egy virtuális szervert,még az MC-t is sikerült teljesen magamtól feltenni,sőt elindítottam egy TS3 szervert is róla,de most megálljt parancsolt egy Bad Company 2-höz használatos adminisztrációs program...ugyanis ez már winfos alapú,tehát exe-je van a lelkemnek,s hát Gabesz ehhez már kis fiú...Debuian 5.0 van a szerveren és futtatnom kéne a wolfcon nevű progit rajt.
Sőt csatiznom is kéne rá,de az aztán már nekem végképpen sötét folt,hogy hogyan fogok hozzá (milyen felületen,progival stb.) csatlakozni....Valaki esetleg érez elég kihívást benne,hogy népszerűsítsük a Linux-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest