Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz tordaitibi #96052 üzenetére

Én is sok mindent fejeltek, de ha hamar nem tudok valamit emiatt megoldani, azt dobom! Pont a nem éppen tini életkor az, ami miatt egyre kevésbé húzom fel magam totál nem fontos dolgok miatt! Most gondolj bele, ezer éve kékre festetted az ólajtót, de istennek se találod sehol a kék festéket. Mit teszel? Tucatnyi válasz lehet az adott lehetőségek ismeretében, de azt célszerű választanod, ami legkevésbé megy az agyadra! Lehet azért nem emléksze, hová raktad a kék festéket, mert már kidobtad 8 éve, de ez nem fog eszedbe jutni, érdemes akkor napokig keresni? Lefested pink színűre! :D Disznónak mindegy, max páran beesnek az árokba, ahogy elmennek a porta mellett, úgy elképednek. ;] (ez egy elképzelt eset volt, lehet nincs is disznóólad, nehogy ezen is felhúzd magad)

Amúgy az aktuálisan használt disztró parancsai ott vannak a history fájlban, de ha nemrég használtam, a fel nyillal előhívom, ha régebben használtam, akkor Ctrl+R billkombó és beírok pár karaktert. A hasznos leírások, webcímek meg Gmail piszkozatként vannak elmentve 10 éve, azt bárhonnan elérem mindig.

Új hozzászólás Aktív témák