- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk #16463 üzenetére
Szóval egy libva miatt, ami akár az amd driverrel is keveredhetett nézeteltérésbe. Elhiszem, hogy még megannyi példád van, de ez se jót, se rosszat nem jelent.
De én még mindig ott tartok, hogy a frissen leszedett (201301) Chakrat nem tudtam frissíteni, hiába írtam be terminálba a varázsszót. Tehát? Fikázni, hibát találni bármiben lehet. De gondolom nem vettétek a fáradtságot, hogy jelentsétek a bugot.
Maga a modell nekem is tetszik, bár azóta sem látom be, hogy mi a különbség, hogy a nagy update csomagot telepíted, vagy a verzióupgrade gombra kattintasz, lehúzza a friss rendszert, és rebootkor már az új rendszer fogad, ez mindkettőre egyaránt igaz. Más kérdés, hogy az appok közben hogyan vannak megoldva. Igaz, ez sem teljesen összehasonlítható, gondolom Chakrán nem 39k csomag van, szóval, hogy azon felül hogyan oldod meg, az a te bajod. Én pedig a többnyire maga a fejlesztő által karbantartott PPAkat használhatom. Ha pedig ennyire nem érdekel a dolog, akkor az sem zavar, ha nem a legújabb van fent, a biztonsági frissítés ettől még jár.
-
chab7
addikt
válasz
Neked rossz tapasztalataid vannak az ubuntuval. Minket viszont meg ez nem győz meg róla, hogy nem kellene használnunk
mert attól, hogy valaki belefut ilyenbe, nem kell általánosítani. NEkem sem jött be a chakra mikor próbáltam, mégsem beszélek rá senkit, hogy ne használja.
-
Picturemaker
őstag
válasz
Tisztába téve (biztosan nem voltam világos):
Látszik a fényképezőgép, de a gphoto2 expókiolvasása nem ad eredményt. Végigfut, de nincs adat, pedig a támogatási listában benne van ez a típus olyan megjegyzéssel, hogy "ptp mód". Azokon a gépeken amik "simán" csatlakoznak nincs gond. Ezért kéne ez a ptp driver.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged