- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #107521 üzenetére
A délelött 4 órát teszeltem a LMDE-t, válaszólok most éppel erre, Ó Ó Ó Ó - mitől jobb az LMDE verzió, mint a Linux Mint?
Azt értem a miértjét a kérdésednek és finoman építőszándékkal mondom azt,nem gömbölű az LMDE,mindenkinek más teszik ez idáig tiszteletben tartom 100%-ig.A saját tapsztalatomnak az alpján élesrendszerben,azt ami nekem lenne is fontós leteteszteltem és azt mondom én ténylegesen - nem is göbölű,eléggé nem barátságos a rendszer,ígaz én már elboldógulgatok is talán is vele.
A most éppen a kezdőknek a núllkilóméteres - linuxot érdeklődőknek én sem ajánlanám,mert rőgtőn elmenekűlnének és mennének is vissza is azzal a hirrel is hogy linuxdisztrok nem jók és ezt most tömören mondom.
A témámnak a zárása képpen - jópéldaképprn is mondom el ezt ,sajnos belefutottam és is abba is egyszer és utóljára véglegesen is így - dőtőttem el,ezt hogy jó szándékkal segítettem egy kezdönek,kérte segítsek is neki,mert érdekli a játákoknak a témája,doksival segítettem és ő Mintet-cinnaval-haszálta,írtam is éppen neki a jól megfógalmazott érthtően - saját konyhanyelven a pontos leírását,ezután napokig csendbenvolt,jeleztem ha valamiben esetleg is elekadna,ezt jelezze az xxyyxx forumon,víssza jelzését nemíromle - minősíthetelen stílúsú válaszát,amire én már nemválaszóltam.A történetnek amit most mondtam,fínoman fógalmaztam paliravett és erről azt mondanám is érdemes jó meggondolnunk is hogy is kinek is segítűnk,nehogy más is belefússón egy ilyen kellemetleségbe,tömören ennyi a tőtént.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- Reklámblokkolók topikja
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő