Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz ubyegon2 #107521 üzenetére

A délelött 4 órát teszeltem a LMDE-t, válaszólok most éppel erre, Ó Ó Ó Ó - mitől jobb az LMDE verzió, mint a Linux Mint?
    Azt értem a miértjét a kérdésednek és finoman építőszándékkal mondom azt,nem gömbölű az LMDE,mindenkinek más teszik ez idáig tiszteletben tartom 100%-ig.

A saját tapsztalatomnak az alpján élesrendszerben,azt ami nekem lenne is fontós leteteszteltem és azt mondom én ténylegesen - nem is göbölű,eléggé nem barátságos a rendszer,ígaz én már elboldógulgatok is talán is vele.

A most éppen a kezdőknek a núllkilóméteres - linuxot érdeklődőknek én sem ajánlanám,mert rőgtőn elmenekűlnének és mennének is vissza is azzal a hirrel is hogy linuxdisztrok nem jók és ezt most tömören mondom.
    A témámnak a zárása képpen - jópéldaképprn is mondom el ezt ,sajnos belefutottam és is abba is egyszer és utóljára véglegesen is így - dőtőttem el,ezt hogy jó szándékkal segítettem egy kezdönek,kérte segítsek is neki,mert érdekli a játákoknak a témája,doksival segítettem és ő Mintet-cinnaval-haszálta,írtam is éppen neki a jól megfógalmazott érthtően - saját konyhanyelven a pontos leírását,ezután napokig csendbenvolt,jeleztem ha valamiben esetleg is elekadna,ezt jelezze az xxyyxx forumon,víssza jelzését nemíromle - minősíthetelen stílúsú válaszát,amire én már nemválaszóltam.

A történetnek amit most mondtam,fínoman fógalmaztam paliravett és erről azt mondanám is érdemes jó meggondolnunk is hogy is kinek is segítűnk,nehogy más is belefússón egy ilyen kellemetleségbe,tömören ennyi a tőtént.

Új hozzászólás Aktív témák