- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
Zolifarkas #106438 üzenetére
Megnéztem a SWAT 3-at is, a korábban linkeltnek és a ProtonDB-nek megfelelően -nointro paraméterrel lehet elindítani. Nem tudom, hogy ez Windowson is így van-e, nekem azon a SWAT 4-hez kellett ugyanez (bár azóta kapott új patchet GOG-on. A hasonló korú játékoknál megesik az ilyen, hogy OS-től függetlenül bele lehet futni ezekbe a hibákba az egyik a gépen.
Megnéztem a Medal of Honort is (már az Allied Assaultot), ugyanaz az engine, mint az RtCW esetében, ugyanaz a hiba. Létezik elvileg workaround (a GOG fóruma hasznos tud lenni), de egyszerűbb és célszerűbb megoldásnak tűnik modern gépeken nyílt forráskódú source port (OpenMoHAA) használata 16:9-es képaránnyal és bugjavításokkal, az rövid próba alapján működik. Amúgy mivel Protonba húztam be az eredeti telepítést, nem is a linuxos verziót másoltam be belőle a játék könyvtárába, hanem a windowsosokat.
-
shadow1901
aktív tag
válasz
Zolifarkas #106438 üzenetére
Hát ez fantasztikus.
Egyébként amikor rátaláltam a Heroicra megoldódott minden bajom. (Horst kilépett
) Ritkán látok olyan játékot ami nem megy.
Ha NEM OKOZ GONDOT egy linux telepítése, majd ha nem jön be akkor a win visszatelepítése, akkor kár ezen gondolkodni.
Tedd fel. Max ha nem jön be, lesz egy újratelepített wined...Másik oldalon volt egy hír, hogy a Heroic 5 év fejlesztés után úgy döntött nagyon baráti módon de adatot fog gyűjteni... De csak azért mert nem tudja melyik platformra töltik le...
Debian telepítő is megkérdezi akarsz-e részt venni? -NEM! De mégis felteszi. Csak ha majd később mégis akarod... AYNÁD!#106431 cousin333
Nekem olyan volt hogy a monitort kapcsolta ki majd azzal a lendülettel megfagyott. Mint 22.2 megjelenésekor volt. 22.1 feltéve majd 22.2re frissítve lefuttatva a "scriptemet" amiben volt egy ilyen sor:sysctl vm.swappiness=5
Mivel nem volt már végre "gyárilag" swap csinálva így erre gyanakodtam. Teljesen random, terheléstől függetlenül max 1 óra után jött elő nálam a hiba.
22.1 hibátlan volt. Most frissítettem 22.2-re ennek a figyelése zajlik. Természetesen az én beállításaimtól függetlenül is lehetett hibás (AZ KI VAN ZÁRVA!!!)
Nekem egy régi A4-es procival jött ez a hiba. Másik 2 gépen (intel) nem volt probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest