- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Az miért van, hogy putty-n keresztül becsatlakozok és amikor a használni akarom a kurzor gombokat, vagy home,end,delete billentyűket csak ilyen krix-kraxokat kapok vissza? Ebben valaki? Mit kéne átlőnöm?
^[[A^[[A^[[A^[[B - ezt kaptam a föl-le kurzor leütésére..
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Mysql-ben hogy tudok egy adott felhasználónak a "jogosultságait" megváltoztatni?
-
McSzaby
őstag
válasz
PumpkinSeed #19248 üzenetére
OpenElec.
-
McSzaby
őstag
Elsőkörben eddig jutottam a topik nyitásával, várom az érdeklődőket!
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19198 üzenetére
Nincs nekem semmi bajom a windózzal, szeretem használni, amikor épp szeret együttműködni más rendszerekkel. Ez most nem igaz, nem akar együttműködni és tutira win oldalon van a hiba, csak nem tudom mi. Azért fura, mert winxp mindig jól működött.. hááá' dee eeeeez... Nem hibáztatok senkit csak felbax, hogy senki nem tud rá semmit mondani.
Egyébként DNS hiba lehet-é?
-
McSzaby
őstag
Nos, jelentkezem Samba frontról megint. 3. disztró 3. módszer. LDAP-val összetűzdelt Samba PDC. Beállítottam egy fasza ldap-t, beállítottam mindent és hoppáááácska, megint ezt kapom:
Olyan boldog vagyok, ezek szerint nem az "ön készülékében van a hiba"!
Hanem a qva windóóózban, persze winfos topikban még találgatni se tudtak, yeah bééjjjbíííí!
-
McSzaby
őstag
Van már Chrome Os -Chromium Os külön-külön, de nem túl friss és nem aktív. Gondoltam nyitok egy topikot, amiben összefoglalom, amit én jelenleg tudok a dologról és várok majd minden kedves érdeklődőt, akinek esetleg van már Chromebook-ja, vagy használja már az OS-t.
De a kérdésem még mindig az, hogy az oldal linkjét és telepítési leírást adhatok-e a dologról. Nem akarok a szabályzatba ütköző dolgot csinálni, PÜ-ben meg nem küldhetjük el mindenkinek.
-
McSzaby
őstag
válasz
Rimuru #19156 üzenetére
Nálam semmi baja.
De szép és gyors nagyon. Igaz, kicsit más, mint a videókban, illetve mint a Chromebook-kra felrakott cucc. Igen, ez a nyíltforrású cucc felrakható most.
Ebay-ről, de akár a google-től is rendelhető chromebook , ami Samsung gépet takar. 250 $ körül mozog, de MO.-ra még nem rendelhető. Max. ebay..
Ennyit tudok.
-
McSzaby
őstag
válasz
trisztan94 #19152 üzenetére
Na, ez az, amit nem tuom hogy szabad-e fórumon!
Megadni a linket és a módot...
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Enyhe off lenne a dolog. Szerintetek lenne értelme már egy kimondottan Chrome os topiknak? Sokat cseszkurálom mostanában a kis Os-t és nagyon-nagyon elnyerte a tetszésemet! Szerintetek?
-
McSzaby
őstag
Felraktam a 4-s Samba-t mondván abban megvan minden, ami nekem fog most kelleni.. Már a dns feloldás se működik, szal cseszhetem ez az egész Sambazást... Nem lesz win 7 alatt Samba Dc...
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19049 üzenetére
Szia,
Még nem volt időm foglalkozni vele tovább, de elvileg Windows oldalon van a probléma. Azt kéne megnéznem, ott a logokat, de még nem volt időm belemászni.
A logokban ezt kaptam smbd-nmbd odalon:
na, szal amiket hibát találtam a smbd-ben, azok ezek:
Unable to Connect CUPS Server
print_cups - NT_STATUS_UNSUCCESFULAz nmdb-ben érdekesebb, mert ez szaporodott el benne:
process_name_refresh_request: unicast name registration request received for nam
e IPHY<00> from IP 123.45.6.4 on subnet UNICAST_SUBNET. Error - should be sent
to WINS serverEgy munkahelyi szaki szerint ezt teljesen indifferens az én problémámtől, szóval win oldalon van a gond. Wins.bat-t törölnöm kell majd még midnenképp, mert a UNICAST-t erre utal, de tovább keresem majd a hétvégén a gondot. Ma még nem lesz időm rá.
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19036 üzenetére
Ezt néztem már és még mindig semmi. Amikor beraktam, hogy encrypt passwords = false egyből nem fogad el egy jelszót sem, ami a belépéshez kell...
testparm kimenete:rlimit_max: increasing rlimit_max (1024) to minimum Windows limit (16384)
WARNING: The "idmap uid" option is deprecated
WARNING: The "idmap gid" option is deprecated
Processing section "[homes]"
Processing section "[netlogon]"
Processing section "[profile]"
Processing section "[allusers]"
Loaded services file OK.
Server role: ROLE_DOMAIN_PDC
Press enter to see a dump of your service definitions -
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19036 üzenetére
Én nem értem mire gondolsz.. Ha XP alatt simán működik a TARTOMÁNY, akkor miért kéne azt csinálnom, amire te gondolsz?
Nem értem a kérést..
Munkacsoport és tartomány közötti különbséget értem és maga a conf odáig jó, hogy kész van a tartomány, csak valamiért a win7-el nem kommunikál rendesen.
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19034 üzenetére
Nothing happened. De csak azért nem értem a problémát, mert XP alatt simán belépett a tartományba. Semmi kérdés, semmi közlés, minden hiba nélkül belépett és ment szépen. Mentett mindent, amit kellett és gyors is volt. Win7 alatt meg ezt kapom. Próbáltam egy rakat beállítást, semmi. De ez, amit linkeltem, az milyen probléma lehet, erre vagyok én kíváncsi?! NVTLM probléma, vagy mi szösz?
-
McSzaby
őstag
Na, most ez mi a szöszdákesz? Sikerült összehoznom, hogy be tudjon lépni a tartományba. Csodálatosan kiírja, hogy "csók a tartományban" azután mg ezt a hibaüzenetet kapom. Újralököm a gépet utána meg azt írja, hogy nem sikerült kapcsolatba lépni a kiszolgálóval, de ő bent van a tartományban. XP alatt beírtam a felhasználó/passwd párost és már bent is voltam a tartományban, minden gond nélkül. Miért nem tudnak kommunikálni?? Vagy mi a gond? Most azt sem tudom eldönteni, hogy ez wins gond, vagy samba.
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19020 üzenetére
XP-Debian alatt ennyi kellett és simán eltárolta a dolgokat. testparm egyből PDC-nek írja a confot. Egyszerűen fingom sincs... Most több nagy tudóst megkérdeztem, összeállítottam egy elég jó conf-t, majd otthon kipróbálom és írok, hogy sikerült-e. Elvileg ntlmv2-vel mókolni.
-
McSzaby
őstag
válasz
pushalias #19011 üzenetére
Na, most rohadtul nem értelek, mert minden máshol így működik. Azt hiszem ez kell még bele.
protocol = LANMAN2
client lanman auth = yes
client ntlmv2 auth = yes
lanman auth = yes
ntlm auth = yesCsak, hogy ez így jó-e, az a kérdés... Vagy ezek közül mit kel bekapcsolni, vagy ki.
-
McSzaby
őstag
válasz
CPT.Pirk #18995 üzenetére
Jah, az a mocskos tevetenyésztő mohapirító utolsó szent végbeles úristen, aki nem tudja rendesen megcsinálni hogy a samba megfeleljen a win 7-8 korszakban is..
ViZion: Mész a ...
Ebből az egészből ESXi lesz, akár bírja a brazos, akár nem... Lesz fent win is meg linux is.
-
McSzaby
őstag
Na, ha már CPT barátunknak működik a dolog akkor segítsetek nekem is mááán!
a gond
-
McSzaby
őstag
Apróbb idegbetegség fogott el már megint a Samba kapcsán. Valamiért ezen a Chakra-n nem akar múúkodni.
Szóval, most úgy gondoltam nem fogok be egy külön win szerót csak a tartomány-szolgáltatás miatt. (jelzem, már többször csináltam ilyet.) Szal, samba elő, mehet a gépelés. A következőket csináltam:
configoltam a smb.conf-t.
hozzáadtam a gépet felhasználóként a megfelelő paranccsal
smbpasswd -a -m gépnév$ - paranccsal megadtam a gépet
smbpasswd -a pöcsömöccseuser jelszóval meg minden békességgel.Erre, amikor be akarnám csóringer gépemet léptetni a tartományba, ezt kapom:
Adom hozzá a confomat is.
[global]
workgroup = otthon
netbios name = "az"
security = user
encrypt password = yes
os level = 66
local master = yes
domain master = yes
preffered master = yes
domain logons = yes
wins support = yes
logon path = \\%L\profiles\.profile
logon drive= H:
logon home = \\%L\%U[profiles]
comment = Halozati profilok
path = %H
read only = no
create mask = 0600
directory mask = 0700
hide unreadable = yes
store dos attributes = yes[users]
comment = Felhasznalok
path = /home
read only = no
inherit acls = yes
veto files = /aquota.user/groups/shares/[homes]
comment = home dir
valid users = %S, %D%w%S
browseable = no
read only = no
inherit acls = yes[netlogon]
path = /home/netlogon
public = no
writeable = no
browseable = nowins beállítva a kliens gépeken is, szaaaaaal nem váááágom... több gépen kapom a hibát..
restartok, egyebek már megvoltak.
-
McSzaby
őstag
Eztet valaki lecsekkolja, hogy jó-e? Nálam működik, de az nem törvényszerű.
-
McSzaby
őstag
Jött egy laptop hozzám, amin gyárilag Ubi 12.04 LTS volt.
Már egyből nyúltam a Win dvd-ért (mert azt kértek rá) amikor eszembe jutott, hogy azért adok (még) egy esélyt neki. (Így 45x kb.)... és nem fogjátok elhinni, de a Dell Latitude 5430 alatt tökéletes volt az Ubi. Leszámítva az akku időt... (power management nem megy a linuxnak..)
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Cacti,Nagios vagy Zabbix? Melyik a legjobb, melyik eszik legkevesebbet a hardverekből és melyik a legegyszerűbb, legbonyolultabb?
Szerintetek?
-
McSzaby
őstag
válasz
PumpkinSeed #18785 üzenetére
..és ha nincs user/passwd páros akkor elég a http:\\?
-
McSzaby
őstag
válasz
PumpkinSeed #18783 üzenetére
Mármint proxy mögött van a gép és szeretném kijutattni a világba, nem proxyt szervert akarok beállítani.
-
McSzaby
őstag
CentOS alatt hogy tudok proxyt beállítani terminálból?
yum-hoz kéne igazából..
-
McSzaby
őstag
válasz
MacCaine #18457 üzenetére
&rew jól mondja, ettől nem szabadna belassulnia. Főleg, hogy a switch nem intelligens eszköz, nincsenek beállítási lehetőségek, csak azon üzemel, amin a gyárba berakják, a szerver meg leadja a gigabitet. A wifi-n a csatornát néztem, szerintem más lehet a gond, de igazából nem foglalkozom vele túlságosan, mert a legkeményebb wifi adapterem is 150-s csak. Majd ha lesz komolyabb eszközöm, akkor..
Lényegében próbáltam mindent. Újratelepítettem,ethtoollal is játszottam, szóóóval sakk-matt.
-
McSzaby
őstag
válasz
MacCaine #18455 üzenetére
Minden gigabites már nálam. Mondjuk a routerrel vannak gondjaim, mert wifin alig ad le 100Mbs-t, de itt switchen kommunikál a szerver és az asztali. De itt alapban az a probléma, hogy az oprendszer is 100Mbs-re jeleníti meg mindenhol. ethtool, grafikus felület, bármi. 100mbs-re van állva a kari. Ezért sejtem úgy, hogy a PCI-X-s kártya gigabitre már nem jó a sima PCI-ban. Oszt' tudja a jó isten..
-
McSzaby
őstag
Cannot Advertise 1000
Ezt kapom. Próbáltam mindenhogy, kis s-sel, naggyal, sőt még mielőtt beírtam topikba volt ilyen parancs is is, hogy:
ethtool -s ethx duplex full speed 1000 - Erre elkezdte pörgetni a fel/le csatlakozást és csak újraindítás után állt helyre, mert semmire nem reagált. Ez egy PCI-X-s kártya PCI-ba rakva, egy régi szerverből húztam ki, kíváncsi lettem volna hogy működik, de akkor ezek szerint sima PCI-ban csak 100 megát tud, jól látom a helyzetet?
-
McSzaby
őstag
Hogyé lehet gigabitre váltani a kártyámat, ami most csak 100mbs-m működik?
ethtool kimenete:
Settings for eth3:
Supported ports: [ TP ]
Supported link modes: 10baseT/Half 10baseT/Full
100baseT/Half 100baseT/Full
1000baseT/Full
Supported pause frame use: No
Supports auto-negotiation: Yes
Advertised link modes: 10baseT/Half 10baseT/Full
100baseT/Half 100baseT/Full
1000baseT/Full
Advertised pause frame use: No
Advertised auto-negotiation: Yes
Speed: 100Mb/s
Duplex: Full
Port: Twisted Pair
PHYAD: 0
Transceiver: internal
Auto-negotiation: on
MDI-X: Unknown
Cannot get wake-on-lan settings: Operation not permitted
Current message level: 0x00000007 (7)
drv probe link
Cannot get link status: Operation not permitted -
McSzaby
őstag
Feladat ütemezéssel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Illetve kikapcsolt gépet fel lehet ébreszteni valahogy, vagy csak alvó gépet? A következőn gondolkozom:
Júniusig még sok a szabadidőm és arra gondoltam csak teljesen teszt szinten csinálnék egy olyan backup-servert, ami mondjuk minden reggel 6-kor bekapcsol, lefuttat valamilyen backup progit, amivel egy másik szerverről csinál backup-t. (Nyilván helyszűkéről beszélve csak mondjuk a home könyvtárről, vagy tudom is én.) Majd mikor végzett, vagy egy bizonyos időpontban pedig fogja magát ééééés kikapcsol. Ezzel áramot, hangot, kihalófélben lévő jegesmedvék életét megmentve. Done. Ehhez milyen progikat/megoldásokat tudtok mondani? Nyilván a backup rsync lenne egy nfs-sel karöltve, de az automatikus ébredés és "lefekvés" érdekelne engem.
-
McSzaby
őstag
Egy kicsit off jellegű kérdés lenne, hogy szerintetek melyik disztró a legjobb szerver feladatokra? Akár nagyobb vállalati, akár otthoni környezetben.
-
McSzaby
őstag
válasz
HERR Z #18346 üzenetére
Jah, értelek. Igen, ezek majdnem minden laptopnál előfordul, főleg az energiagazdálkodás problémája. Az én laposomon Manjaro van, az jól kezeli ezt. Ezeket rengeteg utána olvasással és rengeteg hegesztéssel meg lehet oldani, de az nem lesz sétagalopp... Szóval amit Vizion mond, az jó lesz. Vidd magaddal a kis live usb pendrive-d, vagy vegyél egyből olyat, amin az van. Ott kötelesek lesznek minden szoftveres gondodon segíteni, mert ez is a garancia része, ha azt oprendszert használod, amit ők raktak fel.
-
McSzaby
őstag
válasz
HERR Z #18344 üzenetére
Mi pontosan a gond? Azért kérdezem, mert Suse alatt semmivel sem volt gondom, több gépen is fent volt.
Mondjuk elvileg a HP a legtámogatottabb ilyen téren... de én láttam médiamáártkktban, hogy acer és asus laposokat adnak Suseval, szóval ezért fura nekem, amit te mondasz. Ez nem MAc Os, hogy a szoftverhez vegyél hw-t.
-
McSzaby
őstag
válasz
CPT.Pirk #18294 üzenetére
Volt egy pár
Most épp azért ugráltam a disztrók között, mert munkához kellett volna a Suse, de bedőlt meg nem is tetszett. Megláttam a Pear-t, megtetszett az Apple fricska, feltettem és bazi jó. Egy szép ubuntu ami stabil
Ezt képzeld el; stabil.
Annyi, hogy itt se megy a full hd, de arra ott a brazi meg a chakra..
Ezen a disztrón annyi van, hogy lassú vagy gyors a kurzor mozgása, oszt köszöntem,csókolom.
-
McSzaby
őstag
Az egyébként miért van, hogy egy tök átlagos Logitech egeremen szarabb és lassabb a görgő, mint Win alatt?
-
McSzaby
őstag
válasz
Kiskutyák #18261 üzenetére
Szóval külön driverrel próbálkozol.. ne így tedd.
A lényeg, hogy ezt te töltötted le egy külső helyről. Ezt is megpróbálhatod. Odalépsz a megfelelő mappáa és a következő parancsot adod ki terminálban:
sudo sh ./autorun.sh
Valszeg ugyanazt a hibaüzit fogod kapni. Szal irány a terminál és a következőt csináld:
sudo zypper se realtek
Itt meg fogja adni milyen pontos drivereket, csomagokat telepíthetsz. Ezeket én fejből nem tudom és most nincs fent Suse, szal megnézni se tudom neked. De kiválasztod a legmegfelelőbbet. Nyilván oda lesz írva, hogy melyik csomag mire jó. Majd:
sudo zypper in --force <pontos csomagnév>
Ezt mind terminálban csináld. Ha nem tudod így megoldani, vagy bonyolult, akkor mehetsz YAST-ra is. YAST-on belül van grafikus telepítési mód, amelyben ugyanúgy tudsz keresni.
-
McSzaby
őstag
válasz
Kiskutyák #18255 üzenetére
elvileg semmit nem kell telepíteni, csak rendszergazdai jogosultságokkal kell futtatni a zypper-t.
sudo zypper rm <pontos csomagnév>
Ezután bekéri a root jelszót, a rendszergazdai jelszót és mehet a menet.
pontos csomagnevet a zypper se-vel tudsz lekérdezni.
Vagysudo zypper se -i - a telepített csomagokért. -
McSzaby
őstag
válasz
Kiskutyák #18251 üzenetére
Reporsytor. Csomagok forrása, innen tudsz csomagokat telepíteni a zypper csomagkezelő programmal. Bár Suse esetén elég tré, mert mindig +repókat kell felvenni
pl. ezzel is kereshetsz: zypper se -i
Ezzel az összes feltett progit megkapod. Onnan meg kibogarászod. Próbálkozhatsz yast segítségével is a hibakeresésben.
-
McSzaby
őstag
válasz
Kiskutyák #18244 üzenetére
Ezek a 169.-el kezdődő IP-k totál rosszak. Windows alatt találkoztam csak vele, ott az oprendszer újratelepítésével végződött a dolog. Linux alatt szerintem nincs erre szükség. Próbáld meg a dhcpclient-t újratelepíteni, illetve biztos van valami alap drivere a csatolódnak.
Milyen disztró? A régi eth drivert leszedted?
-
McSzaby
őstag
Nem egy disztron csinaltam mar ilyesmit es eddig csak Debi/Ubuntu vonalon nem sikerult. Mindent megprobaltam es azert nem akartam visszairni,mert nem talaltam meg a problema forrasat. CPT jol irta le a vainfo kimenetet, ugyanezt kaptam minden probalkozas utan. AMD alatt nem tudtam megcsinalni,ezekkel a Hw-kkel. Masoknal lehet megy Ubu alapokon is,mert mas hw,de HD2600 alatt csak a disztro stabilitasat bombazom szet ha minden fosom drivert felprobalom. Belenyugodtam,hogy ezeken nem fog menni. Vagyis egy bizonyos minosegik sikerult megoldanom,de a komolyabb minosegnek lottek. Suse,Mageia,Arch alapokon siman osszehoztam.. Azert annyira fullosan mar en se mondanam magam kezdonek, de azert meg probalkozom itt is hatha valaki talalkozott mar a megoldassal.. Eljutottam eleg sokaig ebben a temaban, de valami lib, vagy valami meg hianyzik a sikerhez... Ezen a hw-n nyilt driverrel Susen ugy ment mintha HD POPCORN lejatszot hasznalnek.. (bocs,zelo..)
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #18214 üzenetére
Na, újra mondom. SENKI MEG SE PRÓBÁLJA az fglrx telepítését. xvba-val együtt jött az a tarka fos is és természetesen megint tönkretette a működő oprendszerem, de ezúttal sikerült visszaállítani. Okos Pear. +1 pont a Französische fejlesztőknek. Lényegében, akkor HD2600 alatt Ubuntu vonalon esélyem sincs a FULL HD teljes lejátszására..
-
McSzaby
őstag
Felraktam a Pear-t és tökéletesen megy. Eddig semmi hiba. kopp-kopp.
-
McSzaby
őstag
válasz
ViZion #18202 üzenetére
Nekem tetszik nagyon és egy Debian alapú disztrót keresek, mert kicsit kéne edzenem azokban a disztrókban, mostanában nagyon Arch vonalon vagyok. A Mac Os-t amúgy is tervezem kipróbálni, de addig nyomatom ezt, kipróbáljuk. Elvileg a tárolóban még a 3.8-s kernel is fent van. Legyen rajta internyet, gyors legyen oszt' jóvan
-
McSzaby
őstag
Pear Os/Linux? Valaki valami tapasztalat? Vmware-ben jó mutatott.
-
McSzaby
őstag
Valaki tud segíteni Proftpd-ben?
Ez a leírás alapján csináltam egy több useres megoldást ftp-re. Azt akartam, hogy barátnő, span hozzáférjen a cuccaimhoz.
Megcsináltam, le is futott a proftpd.service, minden működik, de amikor csatlakozni próbálok kapom az 530-s hibát. Az elvileg autentikációs hiba, egészen pontosan elvileg a jelszó helytelen. Próbáltam már mindenhogy, csináltam jelszóváltoztatást is és semmiiiiii. Anyone?
-
McSzaby
őstag
válasz
CPT.Pirk #18154 üzenetére
Fogalmam sincs, ennyit beszélgettünk róla. Részletekbe nem mentünk bele, de én gyanítom, hogy az i5-s procija szerintem prociból tolta ki azokat a filmeket.
Aztán nem tudom. Tervezem egyébként, hogy ha lesz egy vinyóm, amin tudok próbálgatni, akkor a kis brazosra rágyűröm az új Debit és megpróbálom a lehetetlent. Jó lesz...
-
McSzaby
őstag
válasz
CPT.Pirk #18152 üzenetére
Haveromnak -igaz nem brazoson- kernel forgatással meg kb. 1 napi hegesztéssel sikerült a 6-s Debiből kihozni a dolgot, de pl. Suse alatt meg semmit nem csináltam és gyönyörűen ment, még szebben mint bárhol máshol... Szóval Debi alapút én csak annak ajánlanék, aki szervert, vagy "internetezős" gépet akar összerakni.
-
McSzaby
őstag
válasz
Shatterstar #18150 üzenetére
Ott, hogy kinek miként sikerül beállítani, vagy mennyire szeretkezik meg vele a gépe.
Ha nem kell sokat szarakodni vele, akkor nagyon jó tudna lenni, de pl. az én esetemben rengeteget kellett (volna) szívni. + a Unity DE nem a legjobb ilyen kis gépre, az kb. már bőven Windows 7 magaslatokban jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest