- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Le van írva sok helyen. Könyvekben.
Melyik leírást használod? Egy általános tanács leírásokkal kapcsoltban: amikor olvasod, próbáld meg végiggondolni, hogy mi is csináltat veled éppen. Ha csak úgy követed, akkor nem fogod érteni, hogy mi a hiba. De ha tudod, hogy most particionál, most felmásolja a fájlokat stb. akkor nem akadsz el.
"ssz-vissz egy mappát látok:
" lost+found " néven. Itt is control + H a rejtett fájlok megtekintése ?"Az tök jó. az egy ext3-ra formázott üres partíció, arra van szükséged. A lost+found az egy fájlrendszer rész, ne foglalkozz vele. Lényegében arra jó, ami a neve.
"Ez mellé kelenne felmásoljam a cd-n lévő " root " mappa tartalmát ?"
Szerintem nem. A futó rendszer gyökeréből kell másolnod. Kivéve a viruális könyvtárakat, de ezt le is írja a doksi. melyik is?Grubot majd később rakunk. Van egy leírásom, majd megkeresem. Nem lilo van slaxon?
Vagy már nem is azt telepítjük, csak megint lemaradtam?
-
Vladi
nagyúr
"kapok egy rendszert és lesz terminalom"
Na ez mind megvan már. Most rakod fel a szükséges csomagokat. Ezeket tárolóból telepíted. Net beállítva? Internetről telepít?Csoportokat itt nem tudom, hogy hívják és kezelik. Elvileg összetartozó csomagokat telepít, mint amiket a telepítőben láttál is (gnome deskopt, ilyenek.)
-
Vladi
nagyúr
Gondolom a minimal cd feltesz egy alap rendszert. Azt már tudod használni, lesz terminálod. (Terminálod... hö hö
)
"a Gnome-look.org oldalról akár be tudok szerezni minden szükséges csomagot ? "
A csomagokat inkább a tárolókból szerezd be! Ne vacakolj a külön keresgélés/telepítéssel."Ha egyszer odaér a rendszer telepítése és futtatása ,hogy van már grafikus felülete akkor onnantól kb.nyert ügyem van ?"
Attól függ mi a cél.
Felteszed ugye az alapot, majd arra az ablakkezelőt. Valamilyen téma lesz hozzá, legalább az alapértelmezett. De szerintem a függőségek miatt több cuccot tesz majd fel, mint amit gondoltál, de az nem baj."De nem tudom,hogy egyáltalán létezik-e csak olyan ,hogy "üres" ablak kezelő ? "
Hát elvileg igen, de valamilyen téma lesz fenn."Ha viszont nincs alatta telepített rendszer akkor mit kapok kézhez az akármelyik ablak kezelő telepítése után. pl. csak az ablak keret ,tálca és egy üres start menü-t vagy hogy kell elképzleni ?"
Kb, nagyjából. De próbáld ki. Alap rendszerkomponensek már ott lesznek, meg pár dolog a függőségek miatt. De lehet, hogy egy téma gyűjtemény is, és akkor majdnem ugyanott vagy. -
Vladi
nagyúr
válasz
geprombolo #7750 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
Major Major #7733 üzenetére
"Fedórát meg süsüt hozta ki 100%-ra "
Naugye! Itt az idő a disztró váltásra.
-
Vladi
nagyúr
válasz
GodHeart #7727 üzenetére
Választó oldal. Most linkeltem 127. alkalommal.
(#7729) sh4d0w:
Úgy vélem Ön túloz. -
Vladi
nagyúr
válasz
rosta11 #7711 üzenetére
A két gépen ugyanazt a cd-t használtad? Mert akkor az elvileg jó. Ha nem, akkor ellenőrizd az iso-t és a kiírt cd-t is!
Floppyval akkor kel bohóckodni, ha a gép nem bootol cd-ről. Legalább is erre tippelek.
Ezt viszont p1 óta elég jól tudják a gépek, a 6 éves masinára simán fel kéne mennie.Esetleg az alternate változattal próbálj telepíteni. Az karakteres felületen telepít, de követhető.
Vagy egy trükk: tedd a rendszer hdd-t a fiad gépébe, ott telepíts, majd vissza és vagy elindul róla vagy nem. Inkább elindul.Ha meg hibaüzenetet kapsz, próbáld pontosan leírni ide, mert így guglizni se tudunk rá.
-
Vladi
nagyúr
válasz
geprombolo #7706 üzenetére
Van pár módszer, hogy ne kelljen beállítgatni. A desktop beállításokat a
/home/user/valami
könyvtárban tartja. Ezt kiválogatod és átmásolod a /root-ba.Illetve van erre default cucc - rád bízom a megkeresését - azt simán bemásolja a /home-ba amikor usert létrehozol. Azt ha módosítod, akkor minden újabb juzer az újat kapja meg.
Persze a fájlok megfelelő jogosultságokat be kell állítani.Kicsi utánajárással megoldható könnyen.
De rootként továbbra sem jó ómen belépkedni.
-
Vladi
nagyúr
válasz
rosta11 #7698 üzenetére
Nem egészen. Hogy telepítsd ahhoz partíció(k) kellenek. Az a biztos.
Vagy ubit lehet úgy feltenni, (ez a wubi módszer) hogy egy fájl csak a win partíción belül - jó nagy fájl - viszont külön operációs rendszerként bootol.
Vagy win alól indítod valamilyen virtuális pc megoldásban.Ha linux érdekel itt sok doksi gyűlt már össze.
-
Vladi
nagyúr
(#7673) petersonal:
Leállítás: 0 futási szint
Újraindítás: 6-ossudo telinit 0
Ha root terminálban vagy, akkor nem is kell sudo.
(#7681) geprombolo:
Na pont ezért nem garázdálkodunk root loginnal. De mit kellene 2* beállítani?
(#7683) broaff és mindenki másnak is:
Egyszer végre valaki avasson már be, hogy mi az az enyv. Vagy enyvi.
-
Vladi
nagyúr
válasz
petersonal #7648 üzenetére
-
Vladi
nagyúr
válasz
sirály12 #7605 üzenetére
Semmit sem rontasz el. Nem nagy gond, csak amikor beraktad a második hdd-t, akkor összezavarodott a rendszerbetöltő (grub).
At kell írni, hogy hol a gyökér partíció.Amikor nem találja, akkor kapsz egy grub promptot? Tudsz parancsot beírni?
Ehhez van egy jó leírás, mindjárt megkeresem.*El kéne indítani magában a süsüt, és megnézni a
/boot/grub/menu.lst
fájlban mi van.
*Na meg is van: link. De előbb lássuk azt a fájt.
(#7603) laszi84:
Öcsém... suse linux enterprájsz deszktop Sima OpenSuSE nem is jó?
Én meg Red Hat enterprájsz deszktopot akarok!! -
Vladi
nagyúr
jaaa
Akkor passz. Ott milyen terminál van?
(#7571) doc :
Nexenta Core, 100%-ban natív Debian környezet, Hardy csomagrepó, OpenSolaris kernel... na erre varrj gombot.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Boolash #7567 üzenetére
A szokásos választó oldal.
Meg sok irodalom összegyűjtve. -
Vladi
nagyúr
Pedig de:
[oleg@localhost .xmms]$ ls
config menurc Plugins Skins xmms.m3u
[oleg@localhost .xmms]$ ls > valami
[oleg@localhost .xmms]$ cat valami
config
menurc
Plugins
Skins
valami
xmms.m3u
[oleg@localhost .xmms]$Defura! A létrehozott fájt is listázza.
"Linux alatt nem pipeline-okkal kell átadni a kiemetet bemenetnek?"
Igen. Szabványos kimenetet átadsz egy bemenetre. ez: | -
Vladi
nagyúr
válasz
!wannabe #7545 üzenetére
dejavu
Itt kezd el. + hszek. -
Vladi
nagyúr
1. Nem késő elkezdeni.
2. ahhoz lett asszociálva. Passz, hogy miért. Viszont nem nagyon telepítünk ilyen módon ati drivert. Beleőszülsz mire végzel. Inkább a csomagolt változatot próbáld feltenni. Persze igazából már most is van egy drivered, ami hoz némi 2d meg egy pici 3d teljesítményt. (Ez utóbbiban nem vagyok biztos.) Ez meg már a mániám újabban.
Szóval nem is biztos, hogy kell azt telepítened. Kompiz kockát szeretnél, vagy néhány játékot? Ha nem és rendesen mozognak az ablakok, akár hagyhatod így is.3. ismerd meg a felhasználói rendszert. A root a rendszergazda, bár ez Ubuntuban le van tiltva és sudo-zással oldják meg a dolgot. Kezdetnek.
-
Vladi
nagyúr
válasz
cellpeti #7470 üzenetére
Akármelyiket. Innen választhatsz.
Felismeri az usb-s dolgokat.
-
Vladi
nagyúr
válasz
t-shirt #7456 üzenetére
A kártyával nem lesz gond. A gyári driverrel gond nélkül fog menni. (Nekem 7600 gt-m van, hibátlanul megy már 4 éve linuxszal.)
A játékok elvileg mennek majd wine-vel. Bár ezt a módszert kezdőként sosem javaslom. Inkább érdemes egy xp-t meghagyni erre a célra. Nekem is fenn van a játékokhoz.
-
Vladi
nagyúr
válasz
daninet #7437 üzenetére
ezt az oldalt használatod választáshoz. A virual xp jó ötlet, sok fejfájást megspórol.
kde és gnome kérdésben úgyis a képernyőképek alapján döntesz majd. Van mindkettőre sok program. Érdemes azokat használni, de akár kevergetheted is. -
Vladi
nagyúr
válasz
SeaShark #7416 üzenetére
Cikk a progiról. Láttam benne ventiszabályozást is. Viszont akkor nem árt figyelni a hőmérsékletét.
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Na hát ez alapján 22-es vagy 24-es típus. Inkább az utóbbi. Furcsa de eleve arra állította be magát. Mindegy.
Nézd meg a betöltött modulokat:lsmod
Ezek szükségesek:
bttv
bt878
dvb_core
dst
dvb-bt8xx -
Vladi
nagyúr
Akkor csak lassan de biztosan haladjunk. Hagyd a ráragasztott címkéket. Az a lényeg, hogy mit mond rá a linux.
Tehát,lspci -v
parancs. Az a szakasz kell, ami a tunerre vonatkozik. Rá fogsz ismerni.
Utána dióhélyban: kernel modul betöltés megfelelő konfiggal. Majd tvtime próbálgatás. Ha van jel örül, ha nem tunert kivesz és földhözvág.
-
Vladi
nagyúr
Már egyszer elkezdted megcsinálni Ubuntun, nem? Ha ott már megy, akkor gxb-ben is meg tudod majd csinálni.
Szerintem ott próbálkozz először. gx-et megnézem majd ha lesz időm, de szerintem sansztalan, hogy txt-be ki tudd menteni az adatokat. Nézd már meg, hogy grep parancs van -e rajta. -
Vladi
nagyúr
Szia!
Elég alapos írás a témában. Ennek segítségével szerintem már be tudod majd állítani a modult. Próbálgatni kell. Ha a kernel modul rendben betöltve és beállítva, akkor a tvtime már kap jelet, és ott állítgathatod.
(róland foglalkozott ezzel a témával részletesebben ha jól emlékszem.)Meg ezt is találtam. Szerintem itt meglesz a vevőegységed leírása is.
-
Vladi
nagyúr
memtesztet küldjél rá szerintem.
(#7340) suste
Sajna a geexbox az nem egy teljes értékű disztró. Futás közben annyira nagyon nem lehet vele ilyeneket csinálni. Nagyon kevés eszközt tettek rá. Esetleg ha grep van benne:dmesg | grep kulcsszó
De azt érdemes iso generálás előtt próbálgatni, állítgatni. Aztán vagy megy, vagy nem. Ha nem akkor tovább próbálni. Ja CDRW legyen kéznél. Elég jó a wikije, ott nem írtak a problémádról?
-
-
Vladi
nagyúr
Jónak jó a kiosztás. Mondjuk nekem a / 6 a /home meg 3 gigát használ. Talán a méretét gondold át még.
Meg azt is vedd figyelembe, hogy maximum 4 elsődleges partíciód lehet. Azon felül már kiterjesztettet kell csinálnod.1. Igen.
2. Igen, itt is az eleje.3. Érdemes a vistára bízni.
4. ntfs-config csak egy grafikus program, ami segít csatolni a partíciót. Úgy tudom.
Ez megoldható parancssorból is.Azt azért vedd figyelembe, hogy egyik rendszer sem kérdez meg a mbr felülírása előtt. Ezért neked kell gondoskodnod rendszerbetöltőről. Vagy az ubuntus grub, vagy vista alól passz, hogy mi.
-
Vladi
nagyúr
Szia!
Elvileg bármelyik megteszi. Ubuntu most a nagy sláger. Az elég egyszerű. Telepítheted külön partícióra, vagy win mellé. Utóbbi esetben a wubi a kulcsszó.
Az ubuntu.hu-n találsz sok ismertetőt. Vagy itt találsz segítséget a választáshoz. A legtöbb dolgot elsajátíthatod netes leírásokból is. Itt egy gyűjtemény.Jah ha meg egy debiant fel tudsz tenni, beállítani és használni, akkor bátran kihúzhatod magad az állásinterjún.
-
Vladi
nagyúr
frontend: előtét, vagy felület. Tehát a példában te az apt-getet használod ha telepíteni akarsz. De az meg nem maga telepít, hanem a dpkg-nek adja tovább a feladatot, csak részletezve.
Te az apt-getel kommunikálsz, az meg a dpkg-vel.De a synapticnál is ugyan ez történik. Az előtét programok mindig megkönnyítik a dolgodat.
-
Vladi
nagyúr
Nem fogod "szétbazsni". Csak lesz egy plusz kernel. (Elvileg akárhány lehet.)
Összefoglaló a témában. -
Vladi
nagyúr
Nalátod, nem nehéz a futási szint váltás.
Átdugás előtt állítsd át 800*600 60 hz-re. Azon tuti elindul. Majd állítgatod később és látod, hogy mit bír az új.
(#7027) Lenry
Gyorsabb lesz a gép. Már ha elindul egyáltalán.
Sokat tanulhatsz általa. De készülj fel, hogy nehéz menet lesz.
Amúgy meg ha megy gyárival, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Kivéve ha valami miatt kell, vagy tanulni akarsz. -
Vladi
nagyúr
Émbörök!
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2 #6944 üzenetére
Nem bizony. A helyzet, hogy fedorába mindig a legújabb cuccokat rakják. Néha még beta állapotút.
Ezt nem mindig követi le a driver gyártója, jelen esetben az ati az x verzióját. (Vagyis most épp valami mást.)No mindegy. Inkább régi de hosszan támogatott cuccot javasolnék.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Neil Watts #6938 üzenetére
Fedorát ne. Azon nem fog menni a d3d.
szuper-t: miért érdekes a csomagkezelése? Fogja oszt kezeli a csomagokat, mi kell még?
-
Vladi
nagyúr
válasz
ruzsika #6928 üzenetére
Ez most ilyen netbook őrület? Tehát ilyen kis gép, rá optimalizált rendszerrel?
Ha olyan, mint az eee pc, akkor nem érdemes mást rakni rá. Az direkt a gépedre lett optimalizálva, hogy gyors és szép legyen.Vírusokat felejtsd el rajta. Bizony más világ, de az egy elég leegyszerűsített rendszer, szerintem nem lesz különösebb gond vele.
-
Vladi
nagyúr
válasz
csezo83 #6891 üzenetére
Szia!
Milyen program az, ha nem titok? Fedora 9-et javaslok inkább. 10 az friss, ropogós és érettlen.
Nézz meg 1-2 live cd-t. Az fut telepítés nélkül is, de fel is rakhatod akár. Itt vannak az elérhető mirrorok.
Válassz egy közelebbit és keresd a /releases/9/Live/i686/ könyvtárat. -
Vladi
nagyúr
válasz
neduddki #6875 üzenetére
Elvi akadálya nincs, gyakorlati a lemez kapacitása. Ha nyomtató szervert akarsz, akkor arra minimum a nyomtató driver is kell. Az meg szerintem nem 20 kilobájt.
Ezek között keresgélhetsz amúgy.Esetleg kombinálhatod: boot floppy bootnak és indítja a rendszert az usb pendriveról.
Így már hamarabb célba érhetsz. -
Vladi
nagyúr
Howtoforge. Direkt ilyeneknek készült írások. Sok.
-
Vladi
nagyúr
válasz
g.gergo #6863 üzenetére
Be kell tenni az automatikusan induló szolgáltatások közé. Rendszer menü - adminisztráció aztán valami szolgáltatások vagy ilyesmi.
Ott megkeresed a cups-ot (ez a nyomtatódémon
) majd pipáld be vagy X vagy valami, hogy a 2-es futási szinten induljon. (Azon vagy alapból.)
-
Vladi
nagyúr
válasz
g.gergo #6858 üzenetére
Szia!
Az a leírás gyakorlatilag forrásból akarja felrakatni veled a HPLIP-t. Ez a nyomtatásért felelős program (driver, konfig, scan stb.).
2.8.10-et ír a doksi. Lehet, hogy ez, vagy újabb csomagban is megvan!
Először ott nézd meg. Tehát elő a csomagkezelő, synaptic például, aztán keress rá a hp vagy hplip kulcsszóra. Ha megvan telepítsd, majd a nyomtatók beállításánál már fel fogja ismerni a nyomtatót és telepíti. Ennyi az egész!
Ha ez a módszer nem válik be, akkor próbáld ezt a kacifántosat. -
Vladi
nagyúr
válasz
body007 #6792 üzenetére
Meséltem már itt, hogy 400mhz, 64 mega ramos p1 laposra tettem fel ubuntu 6.06-ot xfce deszkával? Ééés: megy. Nem az, hogy száguld, inkább döcög, de lehet vele szerkeszteni jó kis dokot.
Igaz az 4G, de amit mondtál egy jó kis fluxboxszal is elmehet. Csodát azért ne várj.
-
Vladi
nagyúr
Hali!
Ilyen az, amikor sok évnyi elmaradt karbantartás szakad a nyakadba.
Mivel ez egy nagyon régi disztró, talán még ftp archívumokban megtalálod a csomagokat. Bár ezek nyilván elég régiek. (php, itt találtam sokat, kérdés mennyire régiek. kb 4.1.2-es sorozat.) Esetleg forgatással is próbálkozhatsz. De itt elég valószínű, hogy függőségi gondokba ütközöl. Ami meg végeláthatatlan hekkelésekbe torkolhat.
Ha ubuntu 8.04-en jól működik, akkor érdemes fontolóra venni a váltást. Ennek a szerver változatát javaslom. 2013-ig karbantartott, úgyhogy a gép tuti nem fogja addig bírni.
Erről viszont egyeztess a többi adminnal, hogy mit csinál még az a gép. -
Vladi
nagyúr
"És az eszközkezelő telepítésnél befagyott... Ilyenkor mi van? Túl jó a gépem a Linuxhoz???"
Nem hinném, hogy túl jó. Ha sok ezer procis gépen elmegy, akkor nálad is.
Hogy érted azt, hogy befagyott? Lehet, csak nem válaszolt sokáig. Nekem is csinál néha ilyet, hogy túl agresszív a rendszer, már lőni le az alkalmazást, pedig az befejezi a munkát szépen pár mp múlva.kde 4-re azt mondják, hogy még nem elég kiforrott. Ezért lehetnek bugok.
-
Vladi
nagyúr
Köszönöm a bizalmat!
Wubival lehet win alá telepíteni egy külön könyvtárba. Ez a bátortalan próbálkozóknak találták ki, hogy biztosan ne tudjanak kárt tenni.
A több, jól átgondolt partíciók rendszere sokkal praktikusabb. Persze itt már tudni kell, hogy mit és miért csinál az ember.ntfs-t már alapból kezelik az új disztrók. Gyakran még fel is csatolják neked. Erre az ntfs-3g-t találták ki. Leírás. A samba a hálózaton biztosít elérést windowsok számára a linuxos kiszolgálón.
-
Vladi
nagyúr
válasz
GrandeP #6767 üzenetére
Aha, ilyenkor szoktam magamat marni... olvasnivaló
Szóval vannak vírusok. Olyan két tucat. Ebből a legfrissebb olyan 1-2 éves. Szabadon egyik sem él.
Az meg egy tévhit, hogy az elterjedtséggel egyenesen arányos a vírusok száma, lásd fentebb.Szerinted véletlenül magyarázzuk, hogy használd a jelszót?
-
Vladi
nagyúr
válasz
GrandeP #6760 üzenetére
Te néztél rá rossz szemmel. Az a természetes Linuxnál, hogy minden rendszert érintő beállítást csak a rendszergazda csinálhat. Ehhez viszont azonosítanod kell magad a jelszóval.
Ez elég egyszerű valójában, csak megszokást igényel. Ha már mindent beállítottál, akkor hetente egyszer kérdi.
Amúgy meg, ha comodot használtál, akkor megszokhattad volna a kérdezősködést. Nekem még akkor is kérdez, ha új ikonra kattintok. -
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
dist-upgrade-en mit értesz? Akkoriban még nem lehetett relese-t lépkedni, úgy tudom. Az ingyenes Red Hat vonal meg már vagy 5 éve kihalt. (Most van helyette fizetős, vagy CentOS)
Tesztelni kellene azt az oldalt egy másik rendszeren/gépen új disztróval. Ha ott megy, akkor karbantartás. -
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6698 üzenetére
Igen. Elég oda irányítani.
Kb:title Windows xp
chainloader (hd0,0)+1Persze helyesen kell megadni a hd részt. Szerintem hd2,0 -lesz.
Illetve lehet, hogy átmapolás is kell majd.
Leírás. Próbálgasd. Berakod egy új bejegyzésként a grub menu.lst-be. Nagyon elrontani sem lehet, max nem bootol onnan. -
Vladi
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #6687 üzenetére
Na mi a helyzet ember? Megbirkóztál már vele?
Grafikus boot: Ezt a grubban tudod beállítani. Szerintem erre gondolsz. Nézd meg, hogy a /boot/grub/menu.lst fájlban a kernel sorban van -e ilyen kernel paraméter:
rhgb és quiet. Szerintem ezeket keresed. Töröld őket és nézd meg a bootot.Fix tálcát passzolom. A gnome beállításait nézd majd át. Hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest