Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy ezzel a problémával találkoztatok-e már, de én játszom már egy ideje a játékkal és csak az utóbbi 1 hónapban kapom ezt az arcomba... A problémám a következő. Van egy számítógép, minden védelem ki van rajta kapcsolva (tűzfal miegymás) minden feltételnek megfelel a rendszerkövetelményeket tekintve minden rendesen működik... Kivéve a Lineage2-t. Feltelepítettem, hostfájloltam, lepingeltem a host fájl jó. Elindítom a játékot és kijön az a kis kép ami mindíg ki szokott ha elindítod a játékot, addig tölt, tölt és egyszercsak abbamarad a töltés. Feladatkezelőben megnéztem ilyenkor mi történik. Elindítottam az l2.exe-t az lefoglalt egy csomó kilobájtot, aztán egyszercsak jön egy GameGuard.des (ez a fájl a játék system-mappájában is megtalálható) és eltűnteti az l2.exe-t. Gondoltam akkor letörlöm a Gameguard.des fájlt és a Gameguard mappát... Letöröltem, erre belépett a játékba de kidobott egy üzenetet hogy reinstalláljam a gameguard-ot mert hogy, hogynem a GameGuard.des fájl hiányzik vagy megsérült.
Ezzel most én mit tudok csinálni? Legyen szíves valaki segítsen mert nagyon szeretnék játszani de "nem hagynak"
(Különben a számítógépen Win XP van SP2-vel és Routeren keresztül kapcsolódik az internetre de a routeren minden védelem ki van iktatva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Különben a számítógépen Win XP van SP2-vel és Routeren keresztül kapcsolódik az internetre de a routeren minden védelem ki van iktatva)