Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsCsigusz

tag

Sziasztok! Nem tudom hogy ezzel a problémával találkoztatok-e már, de én játszom már egy ideje a játékkal és csak az utóbbi 1 hónapban kapom ezt az arcomba... A problémám a következő. Van egy számítógép, minden védelem ki van rajta kapcsolva (tűzfal miegymás) minden feltételnek megfelel a rendszerkövetelményeket tekintve minden rendesen működik... Kivéve a Lineage2-t. Feltelepítettem, hostfájloltam, lepingeltem a host fájl jó. Elindítom a játékot és kijön az a kis kép ami mindíg ki szokott ha elindítod a játékot, addig tölt, tölt és egyszercsak abbamarad a töltés. Feladatkezelőben megnéztem ilyenkor mi történik. Elindítottam az l2.exe-t az lefoglalt egy csomó kilobájtot, aztán egyszercsak jön egy GameGuard.des (ez a fájl a játék system-mappájában is megtalálható) és eltűnteti az l2.exe-t. Gondoltam akkor letörlöm a Gameguard.des fájlt és a Gameguard mappát... Letöröltem, erre belépett a játékba de kidobott egy üzenetet hogy reinstalláljam a gameguard-ot mert hogy, hogynem a GameGuard.des fájl hiányzik vagy megsérült. :(
    Ezzel most én mit tudok csinálni? Legyen szíves valaki segítsen mert nagyon szeretnék játszani de "nem hagynak" :F (Különben a számítógépen Win XP van SP2-vel és Routeren keresztül kapcsolódik az internetre de a routeren minden védelem ki van iktatva)

Új hozzászólás Aktív témák