- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozeposztaly
csendes tag
tudtok jelenleg futó bármilyen promócióról, ami már létező felhasználók számára ad például ingyenes váltási lehetőséget 1/2M Ft erejéig?
-
kozeposztaly
csendes tag
Senkinek nem faj itt a kulso helyrol TBSZ transzfer LY-hez? Mert en tobbnyire lepattanok roluk, s nincs is kozeli jovo tervben mindez.
Szep, jo a LY, de ez nekem nagyon hianyzik, h portfoliot mozgassak. (akar ugy, h tenyleg csak olyat hozok be ami naluk megtalalhato)Barkit biztattak mar tobbel, mint amit nekem mondtak?
-
kozeposztaly
csendes tag
LY-re szeretnék külső szolgáltatótól komplett régebbi TBSZt behozni.
Lesz?
Mikor?
Bárkinek bármilyen pontosabb infó?
Köszönet! -
kozeposztaly
csendes tag
válasz
UberMutant #554 üzenetére
vwce
Soroljam meg? Azert ezek nem annyira ismeretlen - befektetoi megkozelitesekben gyakran hasznalt alapok - ertsd: valoszinu lenne ra igeny.
De megforditom,
- miert van az, hogy a funkcio alapvetoen lefejlesztve, de korlatozzak bizonyos instrumentumokra
- es az, hogy limit order nap vegeig?? Nem tapasztaltam meg ilyet. -
kozeposztaly
csendes tag
válasz
UberMutant #543 üzenetére
vuaa
-
kozeposztaly
csendes tag
válasz
UberMutant #541 üzenetére
Reakciod miatt kicsit tesztelgettem...
USA reszvenyre valoban van +1 opcio ahol beallithato...
ETFekre nincs... -
kozeposztaly
csendes tag
Lightyar, limit order ETF: ezt valoban csak nap vegeig rakjak be az ajanlati konyvbe????
Egy limit order attol limit, hogy lehet, hogy nem aznap teljesul, van ra idom. (viszont adott aron szeretnem)Tenyleg hianyzo feature??
-
kozeposztaly
csendes tag
Lightyear FT szamlara, bankbol utalas tapasztalatok szerint mennyi idovel irodik jova?
-
kozeposztaly
csendes tag
válasz
UberMutant #531 üzenetére
koszonom!
-
kozeposztaly
csendes tag
válasz
UberMutant #524 üzenetére
"Tudnatok segiteni, hogy majd (a jovo evi) SZJA bevallasban melyik sorba kellene feltuntetni a fenti adatokat?"
Megkoszonom, kicsit eloreszaladva az SZJA konkret otleteket.
-
kozeposztaly
csendes tag
Lightyear -SZJA
kapott ajandek HUFbol vettem toredekreszvenyt a normal szamlan (4e Ft).
Majd eladtam (mondjuk 200Ft nyereseg, nem az volt a cel), forintositottam, s beutaltam a TBSZre.A fenti 1. mondatnak lesz SZJA vonzata.
Tudnatok segiteni, hogy majd (a jovo evi) SZJA bevallasban melyik sorba kellene feltuntetni a fenti adatokat?Egyaltalan: ha valakinek egesz adoevben csak 200Ft hozama volt adozando, azt be kell vallani? (egyebkent pedig minden TBSZeken)
-
kozeposztaly
csendes tag
A szamlan ha a konkret ertekek (forint, eur,..) elmosodva kitakarodnak, azt hol lehet visszaallitani, hogy lathatoak legyenek az ertekek?
-
kozeposztaly
csendes tag
Forint beutalas LY-re milyen szamlaszamra mehet?
Magyarorszagi? Bankon kivuli megbizaskent?
Vagy kulfoldre szol, SEPA, IBAN, stb kell?
(koltsegek miatt erdekel)Masik: jol ertem, hogy kartyas feltoltes csak egyszeri 500EUR erejeig megy / user? Tehat nem havi limit mindez, hanem orok eletre szolo, egyszeri kedvezmeny?
-
kozeposztaly
csendes tag
válasz
zsola400 #489 üzenetére
Mivel még nem nyitottam, s nem akarom megszívni, ezért a buta kérdések:
1) Lightyear promo kód: XXZZ
2) https://lightyear.com/go/XY szerű linkVan arra lehetőség, hogy egyikkel regiszrálok, hozom létre a számlát, majd az appon belül aktíválom a másikat? Írnátok a menetéről?
-
kozeposztaly
csendes tag
Ha nyitnék Lightyearnél számlát és TBSZ-t, van 2 promoció:
- egyrészt ajánlói linken keresztül egyszeri 3500-4000 Ft-ot kapok
- másrészt 1M ftig HUF-EUR váltás díjtalan van ilyen link isKérdés, a 2 egy regisztrációkor elsüthető?
Ergó regisztrálok az egyik linken keresztül, megkapom a pénzt mondjuk, majd a másik promo kóddal aktíválom az 1M ft ingyen váltást?Valakinek tapasztalat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest