- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lmh
őstag
válasz
KIA Ceed #991 üzenetére
Akkor ezt elkapkodtam
mindegy hátha lesz 2025-ben is valami promó időszak, amikor ingyen lehet váltani. Annyira most nem sietek. Az a terv, hogy beutalgatok forintot havonta, gyűjtögetek kp-ban ott kicsit és ha lesz valami jó beszálló - és esetleg valami promo - akkor átváltom lightyearen EUR/USD-ba és beszállok valamibe (persze TBSZ-en). Ha meg nem lesz ilyen promo, akkor jön az a 0,35% költség.
Ez 5+ éves időtávon elég elenyésző lesz, hogy az első 1 vagy 2 misit 0,35% költségen váltottam át vagy 0-n (ha jól értem, akkor 3500ft vagy 7000ft-ról beszélünk). Az ezen felüli összegre úgyis mindig megy majd a 0,35%.Vaagy Revoluton mindig váltok ingyenes kereten belül , majd beutalom ingyen LY-re, ott berakom pl sima USDszéfbe kamatozni és ha látok valami jó beszállót, akkor kiveszem a széfből, átrakom TBSZ-re és abból veszek ETF-et/részvényt... Ez is működik nem?
-
Lmh
őstag
Köszi. Nem kapkodok most már a vásárlással, majd januárban... a reget megcsináltam tbsz24 koddal, így az vegulis ertelmét veszti. Akkor az Adamfx promo kod már tárgytalan vagy tbsz25 nyitásakor felhasználható?.
A játszós számla értelmét nem igazán látom. Ugyis trchnikailag ugyanaz mint a 25-ös, nem? Csak 1 évvel hamarabb lesz adómentes. (?) -
Lmh
őstag
Sziasztok!
Pont most csinálom a regisztrációt.
Érdemes még ezt a promó kódot ellőni vagy jobb ha kivárom a jövő évet és akkor csinálok accountot és nyitok 2025-ös TBSZ-t?
Gondolom ma utoljára nyithatok 2024-es TBSZ-t de mivel komoly összeget ma még tuti nem töltenék rá, mert ismerkedek még előtte kicsit, ezért sok értelme nincs...igaz?
Leghamarabb január második felében kezdenék aprópénzt feltölteni, akkor már gondolom a 2025-ös TBSZ-t kell nyitni és oda feltölteni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest