Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
Az LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B is LS-es?
Előre is thx
-
Kasza08
őstag
De továbbra sincs semmi eredmény
. Bemegyek Nero Cover Designer-be, Fájl, bállítások, leguccsó fül a LightScribe, és ott nem látja az írót.
SureThing-nál ugyanez:
Kattintgatok-Kattintgatok és látom a kövi-t:
Printer: (és 1 nagy üres fehér mező)
[Szerkesztve] -
Kasza08
őstag
Most már el

-
Kasza08
őstag
Köszi, de ez már meg van, ott akadok el, h berakom a lemezt,a gravírozós oldalával lefelé, de olyan nekem nincs, h Print Light Scribe Label, a File-on belül(bár máshol sincs). bementem oda, h File ==> Beállítások, és a legutolsó a fül a LS. ott pedig nem látja az írót. De amikor sima dvd-t írok vele akkor látja.
-
Kasza08
őstag
hy all! van nekem 1 Lg dvd íróm és történetesen Light Scribe-os. Kaptam hozzá 1 Lg program-ot, ami tartalmazza a Power dvd-t, meg a Nero burning rom 7-et. + még a gépen is fennt vana nero 7. de egyiken sem jövök rá hogy a francba kell azt elérni a LS-ezzek vele. a LS-os dvd-m már van, vki tudna 1 leírást adni?
Előre is köszi!

-
Kasza08
őstag
nero 7-et használk.
-
Kasza08
őstag
szaisztok. tud vki segíteni? pár hete vettem 1 ls-os írót, írtam vele 1 dvd-t 40 perc alatt nem hazudok. még csak nem is másoltam hanem írtam. ennek mi lehet az oka? köszi előre is

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
. Bemegyek Nero Cover Designer-be, Fájl, bállítások, leguccsó fül a LightScribe, és ott nem látja az írót.