- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
Ha még valaki olvassa a topic-ot...
Én még csak most jutottam a végére.
PROS:
- Iszonyat jó mimikák
- Max Caulfield
- Néhány jó megoldás a kettős világ miatt.
- Nosztalgikus pillanatok a korábbi helyszínek meglátogatása, és visszautalások miatt.CONS:
- Felületes sztori
- A lassú játékmenet ellenére egy kapkodás, rohanás az egész. Nincs ideje ülepedni semminek.
- Üres, "szerethetetlen" karakterek. Kevés idő jut mindenkire, és a legtöbb karakter ellenszenves. Nehéz így bárkiért aggódni, vagy bárkire haverként tekinteni. Moses lehetett volna okés, de ő is súlytalan marad, nem ismerjük meg igazán.
- Súlytalan döntések (minden ugyan oda vezet, mindegy, hogy mikor mit választasz)
- Igazából csak LMBTQWJFJ!!"38372 van benne, semmi más nincs. Randizz csajjal (mondjuk nem tettem), rakjunk transzvesztitát, afroamerikait, távolkeletit, leszbiket és homoszexuálisokat, és ettől jó lesz a játék. Erőltetetten van tolva, és ez nagyon kizökkentő. Ahogy lehetett választani, hogy mi történt régebben (Arcadia Bay vs Chloe), így lehetett volna egy kérdés a nemi beállítottságomról mondjuk, mert ez így gáz volt. Alapként volt elkönyvelve, hogy Max leszbi...
- Az, hogy Safi rendelkezik szuperképességgel még tetszett is, de hogy a végén a kiscsajnak is van valami képessége, az már kiverte a biztosítékot. Nálam így tuti bukás a következő rész, mert át fog menni egy bosszúállók féle agymenésbe, sőt... Ha egy iskolányi területen van legalább 3 ilyen ember, akkor mennyi van a világban?Egyéb:
Safi helyett simán lehetett volna Chloe a lelőtt lány, nagyobbat ütött volna vagy 1000x. Vagy esetleg úgy, hogy Safival kezdünk, de mikor "lebukik", akkor derült volna ki, hogy ő Chloe. Bírtam volna.
Vagy akár a báros hülyehajú csaj helyett is beillett volna.
Kár érte.10/4,5
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest