Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dannyl

addikt

Ha még valaki olvassa a topic-ot... :D

Én még csak most jutottam a végére.

PROS:
    - Iszonyat jó mimikák
    - Max Caulfield
    - Néhány jó megoldás a kettős világ miatt.
    - Nosztalgikus pillanatok a korábbi helyszínek meglátogatása, és visszautalások miatt.

CONS:
    - Felületes sztori
    - A lassú játékmenet ellenére egy kapkodás, rohanás az egész. Nincs ideje ülepedni semminek.
    - Üres, "szerethetetlen" karakterek. Kevés idő jut mindenkire, és a legtöbb karakter ellenszenves. Nehéz így bárkiért aggódni, vagy bárkire haverként tekinteni. Moses lehetett volna okés, de ő is súlytalan marad, nem ismerjük meg igazán.
    - Súlytalan döntések (minden ugyan oda vezet, mindegy, hogy mikor mit választasz)
    - Igazából csak LMBTQWJFJ!!"38372 van benne, semmi más nincs. Randizz csajjal (mondjuk nem tettem), rakjunk transzvesztitát, afroamerikait, távolkeletit, leszbiket és homoszexuálisokat, és ettől jó lesz a játék. Erőltetetten van tolva, és ez nagyon kizökkentő. Ahogy lehetett választani, hogy mi történt régebben (Arcadia Bay vs Chloe), így lehetett volna egy kérdés a nemi beállítottságomról mondjuk, mert ez így gáz volt. Alapként volt elkönyvelve, hogy Max leszbi...
    - Az, hogy Safi rendelkezik szuperképességgel még tetszett is, de hogy a végén a kiscsajnak is van valami képessége, az már kiverte a biztosítékot. Nálam így tuti bukás a következő rész, mert át fog menni egy bosszúállók féle agymenésbe, sőt... Ha egy iskolányi területen van legalább 3 ilyen ember, akkor mennyi van a világban?

Egyéb:
    Safi helyett simán lehetett volna Chloe a lelőtt lány, nagyobbat ütött volna vagy 1000x. Vagy esetleg úgy, hogy Safival kezdünk, de mikor "lebukik", akkor derült volna ki, hogy ő Chloe. Bírtam volna.
    Vagy akár a báros hülyehajú csaj helyett is beillett volna.
    Kár érte.

10/4,5

Új hozzászólás Aktív témák