- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Calc-ból táblázatot átrakni a writerbe egyszerű módon nem lehet?
Most úgy működik, hogy a calc-ban kimásolt táblát irányított beillesztésnél "formázatlan szöveg" módban kell beilleszteni a writerbe, majd ki kell jelölni, aztán a táblázat menüben az átalakítás, ott meg a szöveg táblázattá alakítását kell nyomni, majd még egy okét a feljövő opciókra.
Kollégák hiányolták, hogy nem tudnak úgy bemásolni táblázatot copy pésztel, mint MSO alatt.
-
-
-
-
Thocy a ZAGY
tag
Valószínűleg azért nem pörög, mert a LO eljutott arra a szintre, hogy majdnem mindenki önállóan meg tudja oldani a nem túl bonyolult napi problémáit, a fogósabbak pedig kevés embernek, ritkán jönnek elő. Én egyébként a helyedben egy ilyen egyszerű táblázat esetén az ismételt elkészítést választanám (és akkor már Calcban, amit egyszerűen be lehet emelni Write doksiba is, ha mindenképpen arra van szükség).
-
Abban még nem próbáltam eddig táblázatosdit játszani.
Vetettem rá most egy pillantást, és ahogy én látom a dolgokat, a táblázatnál a teljes táblázat szélességét és az adott cellák szélességét külön lehet állítani.Táblázat (össz oszlop illetve sor) méretezése:
Jobb klikk a táblázatra, majd kijelölöd a táblázat lehetőséget. Itt kapásból a Táblázat fül jelenik meg, ahol a szélességet tudod állítani. Ezzel megadod a teljes táblázat szélességét. Előtte viszont a jobb szélen kézire kell állítani a méretezést.Ha egy adott oszlop szélességét állítod be, akkor a tőle jobbra levőtől vesz el vagy ad hozzá szélességet,attól függően, hogy növeled, vagy csökkented az adott oszlop szélességét. Kivéve a jobbra levő első oszlop, az ugyanis értelemszerűen a tőle balra levőre van hatással.
Fontos, hogy egyszerre csak egy oszlopot tudsz méretezni, így ez elég macerás tud lenni.Egér jobb gomb Oszlop/szélesség. Az oszlop azt adja meg, hogy (balról nézve) hanyadik oszlopot akarod szerkeszteni, a szélesség meg a kiválasztott oszlop szélességét adja meg. Ha egyszerre több oszlop szélességét akarod beállítani, akkor nem érdemes innen kilépni, mert akkor egyszerűen végig kell ugrálni az oszlopokon.
Ezt csak onnan írom, hogy most gyorsan kipróbálgattam a funkciókat.
Na, én is tanultam most valamit
Bakker, tényleg csak én tartom életben a topikot a GIMP topikkal együtt.
Viszont akkor én kb. tök fölöslegesen kérdezek itt bármit is, mert előbb jövök rá magam a megoldásra. -
Mármint úgy érted, hogy mindegyik oszlop ugyanolyan széles legyen?
ez esetben jelölj ki tetszőleges számú oszlopot, majd valamelyik oszlop betűjére kattints az egér jobb gombjával. Itt a menüben válaszd ki az Oszlopszélesség lehetőséget. Amit itt beállítasz, az lesz érvényes az összes kijelölt oszlopra.
Sormagasságnál ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest