- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Küszöbön a Galaxy A-széria generálfrissítése
- Nokia XR20 - 220 fölött elhagyod a valóságot
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#12420) Simtu
Akkor tedd fel a 1 HSZ-ből a recovery + root-és utána amelyiket akarod, vagy ha van mentésed azt tedd vissza,milyen ROM volt fent?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
Azért mert pont azt akartam kérdezni hogy ez mi? Bocs smár meg írtam
Az előbbi leírásom, hogy mit lehet kitörölni itt kaptam a topicba, köszönöm,csak nem jut eszembe melyik usertol kaptam , és nem találom meg.[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Az alábbi leírás, alapján kitudod törölni amit nem akarsz használni. A leírás alapján kipucoltam én is.
(#12202) Simtu!!!!
AppWidgetPicker (nem sikerül elindítani vagy rájönni mire való, de látszólag semmire)
- ArcCamera (tettem fel helyette teljesen csendeset)
- batterycalibration (városi legenda, hatékonysága konvergál a nullához)
- BluetoothControllerWidget (mégegy semmirekellő widget)
- BluetoothOpp (útálom a blútúszt, mindent törlök aminek köze van hozzá, aki használja az hagyja meg)
- BluetoothPbap (...hasonlóképpen)
- BrcmBluetoothServices (...hasonlóképpen)
- Browser (gyári elég kaka, Operával tolom)
- Calculator (elég buta, van okosabb)
- Calendar (én ToDo List-et használok, aki szereti a gyárit hagyja fent)
- CalendarProvider (...hasonlóképpen)
- CalendarWidget (...hasonlóképpen)
- Camera (mégegy kamera App ha a gyári nem volna elég szar)
- Clicker_hi (már a neve se áll jól, szintén nem lehet egyébként elindítani még Tevékenység szinten sem)
- Convertor (valuta váltó, nem élek ilyenekkel)
- DownloadProviderUI (meg lehet benne nézni a legutóbbi letöltéseket, nem izgalmas)
- ExternalMemoryTest (nagyon hasznos, van benne 3 gomb, 1-et meg lehet nyomni, erre kiírja, hogy OK, biztos ellenőrzi megvan-e még a memória a telefonban)
- Flashlight (LED világíttatásra aztán végképp nem kell külön App)
- FmRadio (nem hallgatok rádiót)
- FmRadioProvider (még mindig nem)
- Fonts (sok jó betűtípus, ez is nagyon kell)
- Gallery3D (alap képnéző, én másikat használok)
- GoogleBackupTransport (nem ismerek olyat akinek ez bármit visszaállított valaha)
- GoogleCalendarSyncAdapter (még mindig nem használok naptárat)
- GooglePartnerSetup (első indításnál megjelenő idegesítő varázsló)
- GoogleQuickSearchBox (akinek túl sok a helye az asztalon egy újabb hasznos widget)
- HTC_IME_hi22 (gyári billentyűzet, aki szeret órák alatt megírni egy hozzászólást mobilarénán)
- HTMLViewer (asszem ez a gyári szövegszerkesztő, természetesen van jobb)
- Launcher2 (nem rossz, csak nagyon fapados, ADW-vel tolom)
- LGDebug (kb. másodpercenként logol 10 műveletet a háttérben, nem túl akksi és sd kímélő)
- lgeStreamingPlayer (elméletileg stream-elni lehetne vele, de inkább FC-t dob)
- lgeVideoPlayer (gyári videólejátszó, ismer vagy 3 formátumot, természetesen Mobo-t használok)
- LGSetupWizard (asszem szintén első indításkor megjelenő varázsló egy része)
- LocMgrPD (elméletileg ezzel pofozható helyre szervizkódokkal a GPS amikor bekakál, nekem pont nem működött, korábban linkeltem a megoldást)
- LocMgrPT (...ha egy nem működő program nem volna elég itt egy másik)
- MarketUpdater (régi gyors Market-et használok, és nem szeretném hogy befrissítsen az új tetűlassúra)
- memo (gyári jegyzettömb, fapadosabb már nem is lehetne)
- Music (zenelejátszó, szintén van jobb, viszont enélkül nem lehet saját ébresztőhangot beállítani)
- NetworkUsage (gyári adatforgalom mérő, természetesen a lehető legfapadosabb, nem igazán lehet tudni mit, meg mikortól mér)
- PCSync (talán az LG honlapjával lehet(ne) valami okosságokat szinkronizálni, szerintem kutya se használja)
- PowerControl (egy extra widget, ha a redőnyön lévő nem tetszene)
- ScreenCapture (képernyőmentést lehet vele csinálni, Screencast-ot használok az videót is tud)
- SetupWizard (még egy frankó varázsló ha elégedetlen lennél az előző kettővel)
- Soundrecorder (hangrögzítő, nem sűrűn használnom)
- Stk (SIM kártyás fizetésekre meg vásárlásokra való, mint autópálya matrica, ilyesmik, sose próbáltam)
- SVGBrowserPlugin (gondolom valami elengedhetetlen kiegészítő a jó kis gyári böngészőhöz)
- Talk (kaka, XDA-n van fent olyan amiben megy a videochat is)
- Term (parancssoros mód haladóknak)
- UserDictionaryProvider (szótár a billentyűzethez, én nem használok javaslatokat)
- Vending (Market, visszaállítottam egy régebbire, ami még gyors volt)
- VpnServices (ebbe nem vagyok biztos, talán a proxy server-ekhez hasonló cucc, asszem forgalom átvezetésre, meg távoli elérésre való, aki nem tudja mi ez annak nem kell)- WifiControllerWidget (ha a redőnyös WiFi widget kevés volna)
-
bubus66
nagyúr
ezt ted fel mert amit te irtál abban nincs recovery az a eredeti gyári
patched_lgp970_v20o_tmh_t_mobile_hu_recovery_root
pafched_lgp970_v20o_hun_recovery_root
Értelem szerűen a HUN is van recovery+ root
I
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Itt a recevorey- és root csak a leírás alapján csináld, a telepítés végen a recovery jön be úgy, hogy előtte másold fel az SD kártyára a Superuser.zip
-
törölt tag
-
embe
nagyúr
Mint írták neked lehet volt rajta más rom is. Az eladó meg az üzlet előtt visszarakta a tiszta a gyári romot. Én is ezt tenném eladás előtt. Várj még 2-3 teljes töltési ciklust. Ha utána is nagyon merül a teló, akkor sem kell azonnal kétségbe esni mert lehet valami app ragadt be.
-
pcsabat
őstag
nekem a 2.3.4 V20O alapú Zeus 6.22 van fenn és vált be eddig a legjobban. Ezt itt tudod leszedni (először a 6.2-t, majd a 6.22- updatet külön.) Az általad linkelt leírás ehhez tökéletes, de a zeus oldalán is van egy angol nyelvű telepítési javaslat.
De létezik Marvel és MIUI is, meg pár lényegében gyári, csak LG appoktól kitakarított rootolt ROM is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#12143) Simtu
A leírás amit linkeltél az csak a 2.2-vel működik,a 2.3 nem tudtam vele rootolni.
Tessék itt LG_Root.zip van de én ezzel sem tudtam rootolni a 2.3-ast
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
sajnos előfordulhat. Tudsz hozzá venni, nem is annyira drágán, de nyilván nem ilyenekre akar költeni az ember egy telefon vásárlása után... Én a helyedben nyomnék rá egy battery calibration-t (kicsit lejjebb ír róla Embe kolléga), majd 4-5 töltési ciklust megvárnék vele. Lehet megtáltosodik az.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nem használom ugyan a gyári zenelejátszót, de szerintem nem tudja ezt a váltást hangerőgombokkal, vannak viszont más lejátszók amik igen, az android appz topic-ban érdeklődj utána esetleg.
Szerintem ha fülest bedugsz, akkor a mikrofont is automatikusan átirányítja a vonalbemenetre, akkor is ha az adott fülesbe épp nincs integrálva, szóval nem valószínű, hogy menni fog.. Bár ez sem 100%, ezen az LG-n még nem próbálgattam más füleseket, a ZTE-men működött így. -
bubus66
nagyúr
-
clark68
tag
Ennyi használattal napi szinten kell töltened,bár nekem most csak telefon és smsssel és egy kis wifi 2nap 5 óra után 67%-on áll,és igen hogy bubuss kollégát idézzem custom rommal és 1200-an hajtott procival.
Lassulás az nagyon appfüggő,sima rommal és minimális szinkronnal nem jellemző.
Vibra és hangszóró minősége átlagos(nem kéthangszórós XpressMusic),de ha egy jó hangos mp3-at választasz csengőhangnak sztem még a szomszéd is hallja. -
bubus66
nagyúr
Olvasgass, visszafelé egy kicsit találsz, rá leírást biztos. Én a T-Mobile. root+recoveryt használom, akadásom még nem volt az idő, pedig attól függ, mennyit használom, ha sokat használom a wifit, meg telefonálok, SMS van olyan, hogy 1 nap alatt csutkára merítem, de ha csak telefonálok, meg SMS-EK akkor 2 napot ki bír, az aksi. Nekem jó ez így. De hát mindenki, más képen használja. De biztos, hogy lesz aki majd ír neked a custom romokról.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Nekem általában 1 és 2 nap között használattól függően, alapból viszonylag sok automata szinkronizálással.
Custom rom-okkal elég használható állapotba hozható a teló, bár pár nap után elkerülhetetlenül belassul mint minden android-os telefon, mert megtelik a memória, és csak újraindítás segít rajta. Vagy minimálisan a V6 Supercharger script.
Rezgést átlagosnak mondanám, általában észreveszem zsebben, néha megesik, hogy nem.
Hátsó hangszóró szintén átlagos, vagy mondjuk átlagosan szar, maxon telmészetesen torzít kicsit, de az sem olyan durván zavaró.
Szerintem jó telefon, legalábbis azokhoz képest, amik eddig voltak nekem, a tudásához, meg árához mérten.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Trump lesöpörte Elon Musk kritikáját, vége az együttműködésnek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Táp ventilátor csere
- Házi hangfal építés
- Helyettünk kattint az OpenAI AI-ügynöke
- EAFC 25
- Sniper Elite: Resistance - Így kezdődik a játék
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest