- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt96
tag
hali, a tegnapi nappal meguntam az LG optimus blacket és rendeltem egy Huawei Mediapad-et mindent tudok róla csak azt nem hogy neki is Gorilla Glassa van és hogy IPS kijelző de hány nites ?
-
Zsolt96
tag
Nálatok nem lassúl be a böngésző zeus v6.22n en? Pl fél óra facebook után halál lassú lessz. :/
-
Zsolt96
tag
P500hoz tud adni valaki Flashtool os gyári romot?
-
Zsolt96
tag
Tegnap este 6-7 fele levettem töltőről a telefont 100% on volt ugye elinditottam a kalibrálást azt 10 fele elfelejtettem hogy kalibrál és kikapcsoltam azt 90%on kikapcsoltam 5 óra alatt kis. Facebook al le is merült, ha újra kalibrálom akkor nemlessz baj?
-
Zsolt96
tag
Thx mindenkinek!
-
Zsolt96
tag
A zeus v6.21 romnak 8mb nak kell lennie?
-
Zsolt96
tag
A Blackre cm9 nincs? Mert nemtaláltam. Xda-n csak hsz-eket
-
Zsolt96
tag
Hali, feltettem a zeus v6.2 őt nagyon tetszik csak dicsétni tudom de vissza tettem a browsen app ot és olyan mint ha operaminin facebookoznék valami tudna segiteni ebben?
-
Zsolt96
tag
Hali, a zeus v6.2 ben mit javítottal vagy tettek bele?
-
Zsolt96
tag
Hali, a mai nap unatkoztam és a beállításokba találtam egy hozzáférés nevü menüt megnyitott leszedtem a playáruházról amit akart de semmi néztem commenteket meg vidit youtubon és beszél a telefon... oh .. de nekem megse nyikkan csak ha menût nyitom meg akkor ad valami hangot nemtud valaki segiteni? Ez nagyon bejön
-
Zsolt96
tag
Hali betudja valaki Linkelni a gyári ébresztőt mert sehol se találom...: @
-
Zsolt96
tag
A gyári ébresztőt is vissza lehet tenni valahogy.? Vagy esetleg feltenni flash el?
-
Zsolt96
tag
Hali, lehet nem ide tartozik de nem tud valaki valami olcsó netshopos oldalt ahonnan "olcsón"lehet jó telefonokat venni?
-
Zsolt96
tag
válasz atillaahun #10647 üzenetére
Tudsz benne segíteni? Nekem a kék szín nagyon bejönne.
-
Zsolt96
tag
Hali, az érintés érzékeny gombok fényét kilehet valahogy kapcsolni? Vagy kékre állítani a fényét? Zeus v6. 1
-
Zsolt96
tag
hy, a zeus v6. 1ből nem lehet kivenni és lecserélni az Opera minit és betenni a régi böngészőt? mert ez nagyon nemjön be.
-
Zsolt96
tag
hali, zeus v6.1 tényleg nagyon klassz de ugye fel akartam tenni másik kernelt próbáltam 3at is de ha feltettem akkor amikor bekapcsolt a ball oldali gomb nem villogott csak a többi 3 meg a wifi hibát írt és nem kapcsolt be.
-
Zsolt96
tag
inkább megy vissza a CM7 sokkal megbízhatóbb ez a Zeus v6 és v6.1 megbízhatatlan !
eggyetlen 1 jó dolog benne az a 3D-s cumó amit bele tett Huexxx
-
Zsolt96
tag
zeus v6.1 ugyan úgy rossz a kamera! :S de megpróbálom valahogy megcsinálni. am honnan tudnék leszedni CM Kernelt?
-
Zsolt96
tag
Hali, már múltkor említettem hogy Zeus v6 romban nem megy a Kamera Meg Galéria, és mondta valaki hogy azt ki lehet onnan dobni és betenni másikat ami működik, na és azt hogy kellene megcsinálnom?
-
Zsolt96
tag
létezik valami flash cucc vagy ilyesmi ami a hang fájlokat lecseréli? Mert nekem nem tetszik kellene valami jobb hangzást biztosító progi vagy valami ami a basszust tisztán recsegés nélkül nyomja
-
Zsolt96
tag
Köszi szépen fiuk!
-
Zsolt96
tag
Erre egy kicsit bővebb infót tud valaki adni?
-
Zsolt96
tag
Jólvan emberel én csak kérdeztem! Mert régen amikor nem regiztem még ide olvastam más prohardver hozzászólásokat és ott beszélgettek erről és Link is volt de akkor még Alap rom volt a telefonomon és nem akartam piszkálni.
-
Zsolt96
tag
Hali! nem tud valaki valami jó cuccot amitől sokat bír az akku? Cm7 van per pill a telefonomon de naponta töltöm!:S hallottam olyat is fél füllel hogy olyan progi is van hogy 1-héten keresztül megy a teló. Ez szép dolog lenne köszi előre is!
-
Zsolt96
tag
A zeus v6 on miért nem mükszik a Kamera meg a Galéria? Ez 5 perc alatt talált dolgok kitudja 2 nap alatt még mennyi hibát találnék. Valami javaslat?
-
Zsolt96
tag
Hali, nem tud valaki az Optimus Black-re valami nagyon jó kis főzött romot? Zeus cm nem kell
-
Zsolt96
tag
Feltettem a mai nap a Zeus v6 os romot elégge tetszett meg lassú sem volt de cm7 az gyorsabb valamivel! De nekem a Galéria és a Kamera nem inult el. Processing hibát írt.
-
Zsolt96
tag
válasz atillaahun #9847 üzenetére
Az jó! És kaphatnék egy pontos linket ahonna le tudom szedni ezt a v6 ost?
-
Zsolt96
tag
Bubus nem én kezdtem...nem tudsz olvasni?:/ na szálljatok már le rólam cső.
-
Zsolt96
tag
Jólvan szép egy manus lehetsz... na de én nem fogok itt veszekedni nem alacsonyodok le ha lehet... de szerintem azért van ez a prohrdver cumó hogy lehetsen kérdezgetni ez van ezt kell szeretni ha nem tetszik akkor ez van. Ne olvasd el amit írok és örűlsz.
-
Zsolt96
tag
Hallod nyomorék szerintem én semmivel sem sértettelek meg... a zte-n elindul de nemkell elhinni kb szarom le a fejedet az tuti hogy 1 perc alatt átépiteném az arcodat.
-
Zsolt96
tag
Pl nálam a Dead Space se megy. Szóval lehet hogy tényleg az alaplap rossz benne.
-
Zsolt96
tag
Lehet nemtudom majd egyszer beviszem a szervízbe hogy nézzék meg!
-
Zsolt96
tag
Ez az én saját véleményem de szerintem majd te is megtapasztalod hogy milyen is ez a telefon úgy nem rossz maga a telefon de nekem nem tetszik hogy a másik telefonon elindul ezen meg nem ennyi.
-
Zsolt96
tag
Itt sincs fent a Fast Five... -.- na m1 feladom...
-
Zsolt96
tag
Thx
-
Zsolt96
tag
Marketen nincs fent. Igen ezért fos ha egy olcsóbb telefonon elindul ezen nem akkor nekem fos ennyi.
-
Zsolt96
tag
Jó azt toom a gta nem nagyon érdekel. De a Fast Five annál jobban de ezen a szánalmas fos telefonon nem indul el -.-" :S pedig próbáltam pár Linket már...
-
Zsolt96
tag
Haggyad már a másik telón meg megy? vicces...akkor honnan szedjem le hogy elinduljon?
-
Zsolt96
tag
Nekem is Bladem volt semmi bajom nem volt vele de gondoltam meg veszem ezt a Blacket megvettem és megbántam... Fast five, gta 3, nem indul rajta el...ez egy vicc zte-n cm 7 el elindult ezen sehogy lehet oda kellene vágnom párszor -.-
-
Zsolt96
tag
Szerintem ez a Marvel jó nagy s**r rom szentem lassú.
-
Zsolt96
tag
Mivel jobb a v20o a v20n nél? Ez is eszi a Ramot?
-
Zsolt96
tag
Sziasztok tudna valaki adni egy Linket ahonnan le lehet szedni a Nova8 vagy újjabb romot? mert eddig csak halott linketet kaptam köszi!
-
Zsolt96
tag
Hali,egy kérdés van egy LG Optimus black-em meg egy xperia live-om a blacken cm7 van xperian alap rom quadrant
sok más bechmark tesztben megveri a Blacket pedig papíron elvileg jobb a Black és elég dúrván megy a csihi puhi egy tesztben a black 6fps-t produkál a live 30 at... ez miért lehet? Előre is kösz a választ -
Zsolt96
tag
Kerestem találtam 3at de mind a 3 döglött szal nemjó!
-
Zsolt96
tag
Oks
-
Zsolt96
tag
Amit meg belinkeltél hibás nem leheteszedni az oldal problémás vagy mit is ír.
-
Zsolt96
tag
Rom. Bocs de rohadtúl nem értek az xda hoz meg kerestem de nem találtam. Ez rom vagy kernel?
-
Zsolt96
tag
Köszi fiúk minden megy rendessen de kérnék ha lehet egy linket ahol nova 8 vagy 11 et le lehet szedni előre is köszönöm !
-
Zsolt96
tag
Nincs most Android Marketem :S!
-
Zsolt96
tag
wáááá elindúúúlt a cm7 ezazz tyy
-
Zsolt96
tag
Fiúk megint feltettem a vagy is megpróbáltam feltenni a cm7 et és megint ugyan olyan gyorsan csinálta és nem indúl újra magátol most mi van ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!