- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani jó 3D megjelenítéssel LG tv-t, 150k körülig? (+-10%). Minél nagyobb annál jobb, min. 42".
Köszönöm! -
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #37374 üzenetére
Erre esetleg valaki tippet?
-
mézespálinka
senior tag
válasz
yodamester10 #37371 üzenetére
Igen, pc-re van kötve a tv. Ez elvileg tv monitor hybrid. Szemüveg van, adtak hozzá. HDMI-t most hoztam pont a boltóbl, azt mondták ez 3d-hez való, de a verziót nem találom rajta.HAMA: [link] (szerintem ez lesz az).
Az, hogy pc ami le tudja jtászani az mit takar? Mi kell a pc-be?
(a filmhez ezeket az infókat találtam: side by side, x264, crf, l4.1, hd, 3d bd50-chdbits)Köszi szépen!
-
mézespálinka
senior tag
válasz
mézespálinka #37365 üzenetére
Még annyi kiegészítésnek, hogy 3d-s hdmi tényleg szükséges hozzá, addig esélytelen? Ugyan ez igaz a tridef szoftverre?
-
mézespálinka
senior tag
Sziasztok!
Van egy lg 27md53d (=lgdb2752d) készülék és egy 3d film. (elnézést a pongyola megfogalmazásért, kezdő vagyok még ezen a téren) A film ugye horizontálisan "duplán" fut a képernyőn. A készülék beállításaiban 2d->3d gomb van, egy olyan ahol a képernyő vízszintesen van osztva, egy ahol függőlegesen és egy harmadik, ahol a kis ikonon homályos a kép és "vibrál". Sajnos egyik beállítást használva sem tudom nézni a filmet, a képernyő osztott marad. Pedig én az lg-nél és a vásárlás helyénél is rákérdeztem, és mondták, hogy teljes értékű 3d lejátszást tud a készülék. Van valami beállítás még, amit nem vettem észre, vagy így jártam?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest