- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harsona80
újonc
válasz
nufenen111 #32324 üzenetére
Na most sikerült!!!!
Letöröltem a többi feliratot és csak a magyart hagytam fent így jó!
Köszönöm a segítséget!!!! -
Harsona80
újonc
válasz
huncutka1029 #32297 üzenetére
Konkrétan USB-ről akarom a Prisoners c. filmet lejátszani amihez külön szedtem le magyar feliratot!A számítógépen vlc player tökéletesen megjeleníti a tv-n csak az angol felirat elérhető....pedig a letöltött filmen van még spanyol felirat is de az sem jeleníthető meg a tv-n.....ez "anomália" vagy én vagyok teljesen hülye
????......Amúgy a többi letöltött filmeknél is gond a felirat.... -
Harsona80
újonc
Tisztelt fórumozók!
Megoldódott a problémám egy "gyári beállítás" visszaállítással így most már élvezhető a tv!
Kérdésem még annyi lenne hogy a médialejátszó milyen kiterjesztésű feliratokat lát?Hiába másolom be az srt fájlt a mkv mellé(persze átírom a címet is hogy megegyező legyen) nem jelenik meg a lejátszásnál!
Valaki tipp???
47"LA 660s -
Harsona80
újonc
Tisztelt Fórumozók!
Problémám lenne egy LG 47LA 660S készülékkel.Karácsonyi ajándék így még sokat nem tudtam babrálni meg annyira még nem is értek hozzá de...(soha nem használtam még "okos tv-t")problémáim a következőek:
-böngészője nagyon lassú!Nem az internet sebességével van a gond,mert az oldalakat gyorsan betölti hanem az utána lévő használattal.A le-fel görgetésre kb 5 mp-es késéssel reagál és így szinte használhatatlan...Ez természetes?
-A másik a médialejátszó!Egy dts mkv 3d filmet olyan akadozva indít el hogy közben semmilyen beállítást nem tudok elvégezni(pl. felírat) alig tudja megnyitni a beállításokat lejátszás közben stb...nem tudok a lejátszásból kilépni csak ha kihúzom a tvt-t!Már próbáltam több filmet különböző adathordozókat is ugyanaz a reakció!!!!
A sima dolby digital mkv 3d-vel nincs gond de van hogy az is beszaggat ilyenkor ki-bekapcsolás és ok!
Már a felajánlott softwarefrissítést és elvégeztem de semmi változás.
A kérdésem az lenne hogy ezek természetes dolgok vagy reklamáljak az üzletben?????
Ha természetes akkor eléggé nagy gáz egy ilyen értékű tévénél...!!!
Az eladó azt mondta hogy ennek jobb a médialejátszója mint a Samsungnak!Azért IS választottam ezt!
Válaszokat előre is köszönöm és további KELLEMES KARÁCSONYT KÍVÁNOK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest