Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a tegnapi nap folyamán bekötöttem kábelen az LG43UF680V tévémet kábelen internetre, azóta kb minden fél percben kiírja, hogy "Lan lecsatlakoztatva" "vezetékes hálózat csatlakoztatva" folyamatosan. Próbáltam más kábellel, ugyanaz. Lehet a routerrel van gond amire rá van kötve? Mert az Repeaterként működik, úgy van leosztva a TV-nek a net, nem közvetlen a "fő" routerből.
Van valami ötlet, mit tudnék megpróbálni? -
racskobalazs
senior tag
válasz
Partizan182 #95316 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a részletes választ. Hát igen így visszagondolva kicsit elkapkodott volt a vásárlás. Na mindegy, most már ez van.
Akkor ha 4K film vagy valami, akkor marad a gép és azt rádugni mint megjelenítő.
-
racskobalazs
senior tag
Siasztok!
Több kérdésem lenne, van egy LG 43UF680V Smart TV, tényleg ennyire "buta"?
1. Nincs jack, hangot csak és kizárólag digitális kimeneten tud kiadni, de akkor ugye a control meg minden teljes mértékben kihelyeződik.
2. 4K videó formátum lejátszására miért ennyire korlátozott a képessége? 4K TV, egy dolga lenne, 4K-t játszani. Ahhoz képest eddig 2 próbából 0-t sikerült lejátszania, decode error miatt. (mkv, h264 stb, tehát szerintem teljesen közönséges formátum lett volna)
3. Tényleg lehet, hogy 2016 óta nem volt semmiféle firmware frissítés a TV-re? (LG oldalán a legfrisebb fw 2016-os)
Régóta megvan, én nem nagyon használtam, de most, hogy kicsit elkezdtem vele "szemezni" eléggé csalódott vagyok vele kapcsolatban. Nem a képminőséggel meg ilyesmivel, hanem úgy a tudásával.
Tényleg ennyire buta lenne, vagy csak én várok el túl sokat egy ilyen "modern" TV-től?
-
racskobalazs
senior tag
Nos, valami megoldás a problémára (veszekedés helyett?)
-
racskobalazs
senior tag
Próbáltam 3 és 5m-el is ugyan az az eredmény volt.
Márkákat már nem tudom. -
racskobalazs
senior tag
-
racskobalazs
senior tag
-
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
3 napja vásároltam egy LG UF680V Típusú televíziót, melyre rá szerettem volna kötni HDMI-vel a laptopomat (Asus X555UJ Intel Core I5 6200U, 4GB DDR3 RAM, GT920M VGA).
A probléma ott van, hogy a Laptop szerint a kimeneti kép UHD (38..*2...), de a TV információi szerint 1080p-s képet kap. Lehetséges, hogy a TV UHD-ban kapja a képet, csak nem jelzi, vagy a gép jelzi rosszul?
Előre is köszönöm a válaszokat.Gép:
TV:
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest