- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazasi
tag
Hello mindenki!
Ha valakinek ez segítség lehet, én most cseréltem távirányítót MR18-ról MR22-re, és tökéletesen működik. A tv egy SK8500pla. A párosítás menete: régi táv. HOME+VISSZA gomb nyomva tart amíg nem villan párat a bekapcsoló gombja. Ekkor megszűnik a párosítás. Ezután az új táv. OK gomb nyomva tartásával kiírja a tévé, hogy kész a párosítás. -
Kazasi
tag
Sziasztok!
Az normális, ha a Tv programkalauzba belépve (guide gomb) és kilépve egy másodpercre elmegy a hang?
55sk8500 -
-
Kazasi
tag
válasz
nyiriisi #92414 üzenetére
Szia!
Konkrét szériákat összevetni nem tudok, de én egy 8500-t használok két hete, és meg vagyok vele elégedve. A fényerő nekem elég, a szinek is tetszenek. Nem görcsöltem rá a beállításokra sem, használom a gyári isf módot. A gyári hangszóró is korrektül szól egy tévéhez mérten. Eredetileg egy 8100 volt megrendelve, de az Edigital 2 hét alatt sem tudta leszállítani, így lett helyette MM-ból a 8500. Közel sem akartam ennyit rákölteni egy tévére, de eddig nem érzem kidobott pénznek a 291e forintot. -
Kazasi
tag
válasz
kenwood #92331 üzenetére
Miért nem osztod meg a mobilod képernyőjét a tv-vel? Én csak kipróbáltam kíváncsiságból 2-3 perc erejéig a beépített böngészőt, de eszembe nem jutna aktívan használni. Ha jól emlékszem a telefon képernyője is vezérelhető a tv távval. De ha hazamegyek, megnézem biztosra. (Webos 4.0)
-
Kazasi
tag
válasz
Flowtation #91752 üzenetére
A honlapjukon látható a kínálat. Hbogo.hu
Szerintem egy hónapra előfizetni mindenképpen megéri. Ha nem jön be, lemondod. -
Kazasi
tag
válasz
Flowtation #91745 üzenetére
Igen, a teljes kínálathoz kategóriákra bontva (legalábbis mobilon). De ha nem vagy sorozatfüggő, akkor szerintem nem nagy durranás. Bár havi 1490Ft igazán baráti ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest