- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv forumozók!Az LG42LW5590-es tv-hez adott 3D-s szemüveg milyen típusú?Red/cyan?Green/magenta?Amber/blue?Vagy valami más?Köszönöm a segítséget!
-
reddenkovics
csendes tag
válasz
Flashget #11900 üzenetére
Köszönöm válaszát!Ugyan ilyen antennám van amit leírt!A hangolás a tv-n melyik legyen,kézi auto?Ha auto-ra rakom elhangolja a többit,vagy nem?És az ön által említett Dvb/tc azt hol látom vagy külön be kell állítani?Az is lehet hogy itt az én vételi körzetemben nem adják még?!(Borsod)Az a baj,hogy kézi beállításon próbáltam behangolni de csak az M1-et találta azt is "hangyásan"!Írja már le pontosan a tv hangolás beállítását kézi ,auto hangolás digitális vagy kézi keresés stb.Köszönöm szépen!
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv forumozók!Segítsen aki tud idősebb ember lévén nem tudom a dolgot!Van egy LG42LW5590-es Tv-m.A gondom,hogy nem tudom beállítani a LED világítást!Azt mondják oldalt kellene világítania a szélein de nekem semmi nem világít és apró LED lámpák sincsenek!Kérném valaki akinek van ilyen tv-je vagy hasonló segítsen és értelmesen magyarázza már el nekem vagy segítsen a beállításban!Köszönöm szépen!
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv forumozók! Akinek lenne LG42LW5590-es tv-je írja már le,hogy a led kijelzőt ,hogy tudnám optimálisan beállítani!És egyáltalán mit kellene látnom mikor a led működik!Más is segíthet aki tud.Köszönöm!
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv forumozók!Kérdésem lenne aki tud segíthetne!Van egy LG42LW5590-es készülékem!Hogyan lehet rajta a LED kijelzőt beállítani?Azt mondják a tv-n körbe kell világítania a szélén?Vagy csak háttérfény?És tudom-e rajta fogni a mindig tv adását úgy ,hogy az eredetileg beállított digitális csatornákat ne hangolja el?Köszönöm a segítséget előre is!Érdekelne a 3D adás majd de a szolgáltatóm nem fogja adni.......
-
reddenkovics
csendes tag
válasz
sz.z.csicsi #11304 üzenetére
Köszönöm uram a segítséget ön mit tett az enyhítéséért?
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv fórumozók!Tudom ez nem egy orvosi oldal
de aki tud segíthetne ha volt hasonló észrevétele!Az asszony képtelen megszokni a 106 cm-es LG42LW5590 tv-t amit most vásároltunk.A szeme fáj és ég tőle.Kérdésem akinek volt ilyen hasonló segítsen már elmúlik vagy megszokja a szeme mert már megőrjít!Köszönöm!
-
reddenkovics
csendes tag
Üdv tisztelt fórumozók!Aki tud segíthetne nekem a problémám megoldásában!
Vásároltam egy LG 42LW5590-es tv készüléket!A problémám az lenne ha HDMI kábellel összedugom a DVD-t(Orion) és a TV-t ,nem ismeri fel azt írja nincs jel!Próbáltam a címke megadásával és simplinkel is , de nem csinál semmit azt írja nincs jel!Lehet , hogy hibás a HDMI kábelem?Segítsen aki tud!Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Titan Quest II
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest