- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Sziasztok
Van egy LG 42lf652v 3D-s smart led tv-m. 1 hétig ki volt húzva a TV majd nyaralásról visszatérve 3 fehér folt világít mintha lámpával hátulról világítanák. Külföldi fórumon olvastam hogy leeshettek a helyükről a polarizációs lencsék amik a TV szétszedésével a helyükre ragaszthatóak. A TV elég régi, meg próbálnám magam javítani ha lehetséges. Kérdésem, hogy hasonló lesz mint amilyen utmutatókat találok youtubon vagy a 3d-s kijelző meg fog szivatni? -
vidaila
senior tag
válasz
huncutka1029 #75270 üzenetére
5.1-es kimenetelű van ebből?
-
vidaila
senior tag
Aki az egri nagy tescoban akar tv-t venni írjon ram priviben, tudok segíteni -10%-al ha megbeszéljük.
-
vidaila
senior tag
Hol lehet letölteni az új beta firmwaret (05.01) lf652v-hez
-
vidaila
senior tag
...és a Tesco gyári garanciás készüléket ad e?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok. Nos kipróbáltam a chanshort nevű programot amivel próbáltam elrejteni azokat a digitális csatornákat amelyik nem jön be (érvénytelen szolgáltatás vagy nincs CI modul). Ideig óráig működik is, szépen kihagyja lapozás közben ezeket a csatornákat majd egyszer-csak megint megnyitja őket, mintha nem is rejtettem volna el őket.. Miért lehet ez? TV-m LG LF652V
-
vidaila
senior tag
A firmwarekhez van valami changelog valahol? Tölthető a 04.10.00 a 42LF652V-hez
-
vidaila
senior tag
Hogy tudjátok vagy hogy kell ezeket a béta firmwareket rátenni a tv-re? lg 42lf652v -re lennék kiváncsi.
-
vidaila
senior tag
Sziasztok! Az LG 42LF652V készülékhez kérdeznék. Tudnátok ajánlani olyan "jelzéseket" amivel a letöltött filmekkel a legjobb 3D film hatást hozhatom ki a TV-ből? Azt értem jelzések alatt, hogy mik ezek az SBS,sBs, Half SBS meg társai rövidítések? Mert eddig Ilyen HalfSBS filmeket töltöttem le és a 3D filmeknek olyan hatása van mintha akváriumot néznék, milyenek vagy melyek azok amik "kimásznak" a TV-ből? Illetve melyik lejátszót ajánlanátok ha PC van rákötve a TV-re 3D filmezéshez? Válaszotokat előre is köszönöm, elnézést a láma kérdésekért, amatőr vagyok még a témában.
-
vidaila
senior tag
válasz
huncutka1029 #70740 üzenetére
Polarizációt hogy lehet átállítani?
-
vidaila
senior tag
Van egy LG 42LF652v készülékem. Hol vagy hogy tudom kikapcsolni a feliratot? Ha a film mellett van a felirat akkor automatikusan a felirattal megy a film, de hogy tudom kikapcsolni? Hiába nyomom a távirányítón a subtitles gombot semmit se csinal. A beállítások között is ki van kapcsolva a feliratozas. A felirat nem égetett felirat.
-
vidaila
senior tag
Üdv!
Egy új 42LF652V típusú LG tévé készülék tulaja lettem
Nagyon meg vagyok elégedve a készülékkel, szép a 3D, szép a natúr fullHD kép is. Kérdésem, hogy ehhez jó lenne a magic távirányító is? Hol lehet kapni ilyet hozzá? Illetve tudtok olcsó vez nélküli billentyűzetet ajánlani hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest