- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Azurooandrew #17177 üzenetére
Inkább január vége, február eleje.
-
Motion_Blur
félisten
42LM620S a fedélzeten, eddig nagyon elégedett vagyok, a gyári mozi videóbeállítás szerintem filmnézésre nagyon el lett találva
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem a pc-dreamben a 42LM620S-t. Ahol én veszem ott ugyan 20K-val drágább, de kapok hozzá egy hangprojectort és + 3db szemüveget. Itt meg egy marék kábelt adnak. Akkor tulajdonképpen milyen 25%-ról van szó
-
Motion_Blur
félisten
"Mit jelent, hogy "szürkeimport", az eu-n belül? Az ilyen készülékeket nem szervizeli garanciában a hazai LG képviselet?"
- pontosan, ha kapsz is garlevelet, EU Warranty Card lesz, vagy csak a számlán fel lesz tünteve a jótállás időtartama
- nem magyar piacra szánt a készülék, szóval a régiófüggő tartalmak (SMART) egy részét nem fogod tudni elérni
- fw frissítési problémák
- sorozatszám nagy valószínőséggel el van távolítva
- esélyes hogy a TV nem original, vagy selejtből forgalomba visszarakott, gyengébb minőségű alkatrészekkel ellátottEzek egy része nem törvényszerű, de én nem kockáztatok, és az adócsalást elvből nem támogatom
De van egy ismerősöm az LG Electronics Mo. Kft-nél és mesél már érdekes dolgokat...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
sixer66 #16146 üzenetére
A 190K teljesen korrekt ár, amennyiben magyar gyártói gari van rá (LG Mo. jótállási levél). És ha jól tudom adnak hozzá egy Blu-Ray lejátszót is. 160K-s webshopos ár ezek tudatában nagyon magas, szürke importból, kiskergarival, és még lehetne folytatni a hátrányokat...
-
Motion_Blur
félisten
Több hét kínlódás után végül megrendeltem egy 42LM620S-t.
Sokat gondolkoztam hogy "szürkén" 155K-ért, de végül is 190K-ért lesz 2 év LG Mo. garival, ajándék hangprojektorral + 3db szemüveggel. Egy kiállítottat nyúzok több napja, nagyon pazar a képe, 1080p Dark Knight Rises-t próbáltam, gyönyörű
Hangprojektort is kipróbáltam, nekem egyelőre az is megfelel. Ha lesz rendes lejátszó + 5.1, majd eladom.
-
Motion_Blur
félisten
Ha ezt az én posztomra írtad:
Különböző méretű, formátumú és felbontású videókat hoztam magammal és kipróbáltam a TV-ken minden beállítási lehetőséget. Ami érdekelt elsősorban: utánhúzás, illetve a feliratok, logók körüli "recésedés" és hogy a 720p-s videók hogy szerepelnek. Szín annyira nem érdekelt. És ami nagyon idegesített a Samu-nál: nem lehet akkora léptékben beletekerni a videókba mint az LG-nél. A Philips valami szörnyű volt, logók, kiírások és az élek olyan recések voltak hogy élvezhetetlen volt. Nem tudom hogy ezen hardveres kalibrációval mit lehet segíteni, de én nem is tervezek ilyesmit.
-
Motion_Blur
félisten
Az a különbség, hogy occsóé szürke importos, bolti garis TV-t kapsz, a "normális" boltokban pedig rendes gyártói garit LG garilevéllel.
Sajnos az árkülönbség 25-30K, nekem se ér meg ennyit.
mod: kipróbáltam a 42lm620s-t, 720p és 1080p-s videókkal is, elég meggyőző! ugyanezeket a videókat megnéztem hasonló árú/kategóriás Sony, Philips és Samsung TV-ken is, egyértelműen az LG adta a legjobban. Pedig Samu EU40ES6560 ellen is néztem
Már csak egy 50-e LG plazma van a képben ezen kívül, kicsit döntésképtelen vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest