Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
válasz
vendingo #104724 üzenetére
Csak fura, hogy pont az egyik legnépszerűbb méretet cseszték el, a középkategóriában....
Na de mindegy is a 65-ös un74 VA paneljának meg örülök mivel ha esetleg a holnap érkező 7es Samummal gond lenne, akkor van alternatíva. Csak ez most sokkal jobb áron volt mint az LG. -
adp
őstag
válasz
TeeJay #104715 üzenetére
Sőt a samsung 65tu85 meg IPS lett amit végképp nem értek, mivel úgy tudom Samsung nem is gyárt IPS-t. De a Samsung topicba is értetlenül állt 1-2 hete egy tag aki megkapta ezt a tévét, hogy miért van ócska ips feketéje a tvjének sötétben. Utólag világosítottam fel, hogy ez bizony nem hibás példány volt csak szimplán egy jóval szarabb panel
-
adp
őstag
Idéntől sem az LG-nél sem a Samunál nem egyértelmű az IPS/VA panel, mert már belevariáltak a méretekbe is....
Most voltam a médiában és pl a 65un 74 VA paneles lett, egy másik samsung ami régen VA volt meg IPS lett csak 65-ös méretben (tu8502) -
-
adp
őstag
Sziasztok. Ez szerintetek milyen lehet: most 153-ért elég jó áron van. [link]
VA paneles tv-t szeretnék, 55-65 közt
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpársportok
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest