- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nekem olyan 5 éves model van 32LV5590, akkor még csak ígérgették minden évben, hogy bekerül a DTS, de sosem került be, nem jött egyik firmware frissítéssel sem, úgyhogy le is tettem róla. Konvertáltam egy darabig, most HDMI-ről megy PC-ről a film, később meg talán csinálok egy DLNA szervert a szerver gépemen. A root-olás tényleg izgat egyébként, szeretnék CIFS/SMB-ről filmet lejátszani DLNA, meg ilyen hülyeségek nélkül, viszont nincs most kedvem új TV-t venni, ez meg nem tűnik egy életbiztosításnak [link].
-
-
inf3rno
nagyúr
válasz
inf3rno #77693 üzenetére
Valaki?
Egyelőre addig jutottam, hogy csak HDMI input-nál jön elő ez a felirat, és hogy csak akkor, ha be van dugva a net is a TV-be. Olvastam olyat, hogy a belső hálón cseszteti valami a TV-t, és azért van, de nem sikerült beazonosítani az eszközt, legalábbis ha mindent leszedek a belső hálóról a TV-n kívül, akkor is ugyanúgy feljön a felirat. Ami még érdekes, hogy a router nem ismeri fel, mint vezetékes kapcsolatot a TV-t, ellenben működik rajta az internet. Kifogytam az ötletekből egyelőre, most várom, hátha válaszol az LG support a levelemre.
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok!
Van egy kis problémám az LG Smart TV-mmel, amin talán tudtok segíteni. Próbáltam az LG supportot, úgy nézem teljesen kikapcsoltak mindent, csak telefonon tudnám elérni őket nemzetközi hívással. A chat nem működik, az email küldő űrlap szintén nem működik. Mondhatom fasza support...
A probléma nagyjából annyi, hogy HDMI-vel rákötöttem a PC-re a TV-t, és felugrál nekem néha egy olyan ablak kizárólag a TV-n, hogy adjam meg a pairing key-t. Gondolom ez valami olyasmi lehet, mint a bluetooth, hogy össze kell párosítani az eszközöket, de nem igazán találtam semmi erre utalót a PC-n a megjelenítési beállításoknál vagy az Nvidia control panelben. Egyébként windows 7 x64-ről van szó, ha ez számít valamit. A TV típusa 32LV5590-ZC. Próbáltam google-ben találni valamit ezzel kapcsolatban, de semmi használhatót nem dobott ki. Egyébként minden működik rendesen, csak zavaró, hogy filmnézés közben felugrál ez a popup. Tudtok erre valami megoldást?
Köszi,
Laci -
inf3rno
nagyúr
Van egy régebbi LG TV-m, egész pontosan 32LV5590. Tudtok arra bármilyen megoldást, hogy Samba server-re fel tudjak csatlakozni vele, és DLNA helyett onnan nézzem a filmeket? Valamiért nekem a DLNA mindig szaggatott vele, volt, hogy megakadt akár percekre is, ezért most pendrive-ról szoktam filmet nézni, de ez elég körülményes. Közben fellőttem egy helyi NAS-t Samba fájlmegosztással, és örülnék, ha be tudnám üzemelni vele. Toltam rá firmware update-et, de valamiért nem rakják bele ezt a feature-t egyikbe sem, ahogy azt sem, hogy EC3 mellett DTS audio-t is tudjon kezelni. Nem is értem ezt az egészet, hiszen a hang csak egy codec telepítése lenne, meg a CIFS támogatást is úgy tudom, hogy újabb TV-knél implementálták már, tehát a szoftver arra is megvan, csak hozzá kéne csapni a firmware-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest