- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Urak,
43UF7787-ben (web OS2) milyen wifi modul van ? Gyártó oldalán nem találok erre utalást. N-es ? 150-es ? 300-as ? Egyéb ? Esetleg AC ? (Nem hiszem)..
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #70709 üzenetére
Jó tipp, köszi !
-
törölt tag
Urak, újabban kezdek rákapni a Youtube-ra a tv-men. A minap elmentem ilyen vezeték nélküli mini billentyűzet mellett a Media-ban, amibe be van építve egy golyó is, trackball-nak hívták ezeket régen, sok-sok éve. (Lehet, még ma is?)
Szóval: ezeket felismeri a webOS2 vajon, ha a rádiós vevőjét bedugom az USB-be ? Jó a magic remote is, de egy golyóval azért kényelmesebben navigálnék az "egérrel" ..
-
törölt tag
válasz
sixpak #70643 üzenetére
Én is szórakoztam pár jobb fotómat 16:9-re a tv felbontására crop-olni, tényleg jó, de hiába IPS (a tv is), azért ezen belül is van eltérés köztük + a homogenitás stb.
A legjobb játszani a tv-n sztem.
Bár valamiért nem ment át a 4K, csak fullhd eddig, pedig GTX960-am van, majd körbejárom, mi a titka.. elvileg 4K inputot tud a tv-m és DisplayPort-om is van a VGA-n, adott minden. Asszem a kábel volt a necc, HDMI 1.3-as mindössze, valami olcsó vacak (DP - HDMI egybekábel).
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #70639 üzenetére
+1, rátukmáltattam magamat egy elég jó akcióban lévő 43UF7787-re, kb. 3 hónapja nyúzom és imádom a képét. Már standard FHD tartalom is annyira ropogósan gyönyörű, éles rajta, kanapéról nézve is szemet gyönyörködtető.
Amit a bőrhibákról és egyéb "grízről" és ilyenekről beszéltek, totál igaz szintén, egyrészt jó minőségű FHD tartalom esetén is már feltűnőek, másrészt jópár film, ami úgy FHD, hogy eredetileg analóg (tehát FILM) az anyag, az "zajos" míg mondjuk FHD-n nem igazán adta így ki magát a dolog.
Egy kicsit más feeling, mint mondjuk anyám 42-es FHD Samuja. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy egy kollégám átjött és "de szép képe van ennek a tv-nek", mondom ja, UHD, bár épp FHD tartalom ment. (Ő nem tudta h UHD, laikus). Tehát látszik a felskálázás előnye.
A köv fokozat nálam a méret lesz, mondjuk egy kétméteres 79-80 colos szörny UHD.
OLED gyönyörű, de amíg nem megfizethető, skip, méret és mélyfekete + színek esetén még mindig a méret a nyerő. Fotóra és színhűségre ott a monitor. Nálam legalábbis. Még.(Ki tudja, hol leszünk 10 év múlva).
-
törölt tag
Azert nativ 8K-ban gyonyoru kepeket loni Maldivon, vagy egyeb fotos munkakat nezni.. Mmm.. Hobbi fotoskent full egyetertek Veled, de megsem rossz az a 4K. En meg a fullhd kepminosegen is meglepodom, mennyire borotva tueles es sokkal jobb, mint barhol mashol akinel voltam eddig. (43UF7787).
Na, es akkor amiert idejottem kerdezni: varhato exFAT tamogatas WebOS 2-be szerintetek ?
Az NTFS eszi a Pendrive-ot, a vinyo meg "nagy".
-
törölt tag
válasz
#94529552 #63933 üzenetére
Jeleztem a problémát az LG-nek telefonon, rögzítették, egy elég kompetens hölgyike fogadta a hívásom (tekintettel arra, hogy a honlapon a bejelentő nem működik). Jövő héten keresnek, csak annyira új a tv-m, hogy nekik még meg sincs ez a firmware, ami nekem lefrissült rá, szóval vmi szaki megszakérti és ennyi.. - remélem, Korea-nak vissza tudnak jelezni, hogy akkor kéne még egy újabb fw, ezúttal a jó, és kiadják.
-
törölt tag
válasz
olasz69 #63925 üzenetére
Jött le firmware update vagy 2x is, lehet az tüntette el ? (Nem hinném amúgy, miért tenné).
Hmmmmm. Na nyomok neki egy nagy reset-et és újra nekifutok.Szóval azt mondod, USB-ről filmlejátszás közben ha babrálod, ott van.. ?
(Apropó, nyelvnek angolon vagyok, országnak mi legyen ? Német?) -
törölt tag
válasz
olasz69 #63916 üzenetére
Ebben nincs ilyesmi, de kutatom még. Elolvasom a kézikönyvet. A Wifi funkció klassz, meg úgy az egész webOS 2 is. Szokom a Magic Remote-ot. Ez van eddig most épp. Azt sem tudom, felskálázni hogy vagy mivel tud, vagy csinálja-e vagy sem ..
Asszem, előszedem a manual-t..
-
törölt tag
válasz
olasz69 #63908 üzenetére
Nem, a 3D nem szempont, igazából a konyhába akartam valami kisebb 32-es körülit, haver mondta, hogy inkább ár/érték 40-es körül nézzek akkor már vmi olcsót, végül a soron ment a tv-ken egy 4K demo és amikor ehhez értem, uhhbakker, pedig ez is azért edge led, nem a világvége, de csodás volt a képe. Meg is ettem azonnal, kellett, elhoztam.
A kérdésem: TrueMotion-t vagy mit hogy kell ezen be vagy kikapcsolni ? Semmilyen létező picture settings alatt nem találom, se advanced, azon belül se expert, se semmi alatt. Lehet nincs is benne ? (Mondjuk hálistennek a filmek nem szanaszét folynak benne, hanem gyönyörűen játszódnak USB-ről)..
-
törölt tag
Urak, ez 180-ért milyen ? [link] Fotózok, azért uhd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest