Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mahoni
tag
Üdv.
ma a gyerek bedobta a 75” nano866 egy gyerek golyoval… kép elment azonnal… gondlom nem érdemes javítani… csere? Vagy valaki van esetleg? -
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok!
Nano863NA típusú tv-nél valahol lehet állítani a képfrissítési gyakoriságot?
Illetve vki világosítson már fel, hogy ha a szolgáltató boxából (Telekom TV), 50 Hz-es jel jön akkor az én tv-m hiába tudja a 120 Hz-et? -
rainman72
nagyúr
válasz
Tigerclaw #109843 üzenetére
2021 középtalp:
UP78-81003
Nano86PA Nano91PA-92PB.
[Itt az összes Lg model] -
rainman72
nagyúr
válasz
Zooley79 #108851 üzenetére
A 803 és 813 között 20 ezer a különbség. Érhet annyival többet?
-Csak a talp a difi.
Nano793 nem csúcs ahogy a 753 se.
Az első 2020s a 2. meg 2021s model.
Inkább a régebbi,illetve annak jött nem rég 2021s változata is(itthon lehet csak 65"-ban)
Nano8 sorozatból inkább a Nano863 ami 120hz panel 2.1hdmi VRR,azért is drága,next konzolokhoz van inkább tervezve.
Nekem 65Nano753 van ami a nanocell ellenére nagyon átlagos tv az áráért.
Az jött le itt a topikban hogy a Nano793 jobban teljesit,én csak az újabb webOS meg az újabb MR miatt vettem. -
rainman72
nagyúr
válasz
sanca72 #108258 üzenetére
Ott is vannak ám okos eladók
A Nano753 direct ledes.
Az ajánlott Nano86 az edge ledes.
De amugy már mind1 is mert mind2 világit össze-visszaTehát mind2-nél lehet bevilágitás,rossz fekete egyenletesség,felhősödés különböző mértékben.Amivel javitható az a FALD megoldás,itt több zonára vannak osztva a ledek,amiket külön vezérelnek.Ilyen a Nano9 series illetve a mini ledek idén.De ezek minik meg drágábbak mint az oled.Ha azt akarsz akkor ajánlott a B1 vagy C1 vmelyik változata.
-
Laci1988
friss újonc
Sziasztok! Most vettem egy LG 49 NANO863NA tv-t, előtte egy 49UH7707 SUPER UHD volt.
Pár nap használat után sok-sok állítgatás után is messze elmarad a képminősége az előzőhöz képest. Szívesen venném mások tapasztalatát is, hátha még valamit nem próbáltam ki. Előre is köszönöm a válaszokat! -
Samott
addikt
válasz
lewisfm #104593 üzenetére
A Nano 80 meg a 81 kozt szerintem csak a talp a kulonbseg. A 2020-as lineup is egyutt listazza oket. Es pont a napokban kuldte valaki vissza a Nano86 tevejet mert vallalhatatlan volt a kepe sotetben. Szoval csak ovatosan.
-
DJosef
őstag
Elköszönök Urak a csapattól.
Hosszú távon sajnos nem vált be a Nano863.
Játékra tökéletes volt de esti filmek/sorozatok nézésre sajnos alkalmatlannak bizonyult.
Szerencsét próbálok egy SONY XH90-el. -
DJosef
őstag
válasz
jas39 #103848 üzenetére
A Nano9 szériát nyugodtan veheted.
Full aray local dimming.Zárójelben jegyzem meg,hogy nem kell félni a 8-as szériától sem de ha teheti az ember inkább a 9-es szériát vegye kivéve ha pl játékra veszi elsősorban mert ott nem fogja észrevenni az ember a Nano86 gyengeségét.Tökéletes TV nincs ellenben ha jól felméred előre az igényeidet éakkor tudsz hozni egy jó kompromisszumos döntést.
Itt írtam róla bővebben: [link]
-
JamesHun
addikt
válasz
DJosef #103562 üzenetére
Samsung Q82 volt eredetileg (első pixel hiábs volt a 2.nak meg nem volt hangja), de aztán Q80-at akartam de ott meg csak az 55" kivitel tudja a HDMI2.1 és 120 HZ-t és persze készlet sem volt, meg drága is volt.
Így a NANO863 nál kötöttem ki ott hirtelenjében.
A távirányító is sokat dobott a kérdésen, mert a Samsungnak volt kb 8 gombja és asszony kiakadt amikor meglátta. Nem mintha több kellene, de neki a távirányító az a sok gombos.
Nekem az jobban tetszett.
A kevesebb néha több -
DJosef
őstag
válasz
Cruzolka #103470 üzenetére
Üdv!
Én ugyanezt vettem egy Xbox Series X mellé.
ALLM☑️
VRR☑️
4k 120fps☑️
120hz☑️Én teljes mértékben elégedett vagyok vele.
A local dimming/helyi sötétítést kapcsold ki ha TV-T vagy filmet nézel.
Játék módban magától kikapcsolja.Ha a játék az elsődleges szempont én csak ajánlani tudom. (Hivatalosan is GAMER TV egyébként)
Természetesen filmnézéshez is jó választás csak nézz utánna előbb az IPS(a NANO863 ilyen) és VA panel előnyeinek és hátrányainak. -
JamesHun
addikt
Egy nano863 al csatlakoznék a csoporthoz
A Samsung Q82 vel bajok voltak és a MM es eladó felhozta mint alternatíva és nem akartam rizikózni, hogy egy 3. tv-t is visszaviszek.
Eddig nem tűnik rossznak, de mintha kevesebb beállítás lenne mint a Samsungon volt, meg nekem jobban kézre állt annak a menürendszere, de azt majd csak megszokom pár nap alatt.Mit érdemes beállítani rajta?
Digiről kapja az adást egy xbox one x és egy PC van rákötve mindkettő a 3-as és a 4-es hdmi2.1 es porta. -
boozoo
tag
válasz
golffanatic #103293 üzenetére
Szia.
Én tegnap szórakoztam vele egy 49"nano863na-val és amit kiírt (ha jól emlékszem) 46kHz (vagyis az alsó frekit) -et írtam be neki, végigszüttyögte a sávot és megtalálta földfelszínibe, majd analógon is az összes ~25 adót. Analóg vagyok. A porthoz meg 1-et írtam. Továbblépett.
Amúgy faxa kis készülék, csak az az oldalsó bevilágítás ne lenne
.
Meg még eth-n nem annyira tudom összehozni egy desktoppal. Időnként látják egymást, aztán meg nem. Smartshare a pc-n. -
maseratigt
csendes tag
Nano863
Hangvezérlést hogy tudom életre kelteni? Elvileg tud olyat, hogy hangvezérléssel sávot vált/hangerőt módosít. Azt írja minden beállítás azonos ország legyen, nálam HUN, ez a baja? Eddig csak keresés megy hanggal. -
asdf_
veterán
válasz
htc07 #101917 üzenetére
2020 LG LED - OLED TV Model line-up v1.0
(a 7-es szériájú pl. 793-as tescogazdaságos még nincs benne, arról valami tesztet nagyon olvasnék, mert gyanúsan olcsón tolják)Vicces amúgy látni, hogy a Nano86-tól felfele levő 4K és 8K, plusz az összes OLED sorozatnak van csak füles kimenete, pont azoknak raknak bele, akiknek tökfölösleges, mert aki egy tonna pénzért tv-t vesz, annak vagy van hangrendszere, vagy vesz egy soundbart,. miközben a csóró népnek, aki beledugna egy 10-15 ezres aktív hangfalat és örülne, mint majom a farkának, na, nekik meg pont nem rakják bele. Logika b+
-
mrmft
senior tag
válasz
OPiiPO #101625 üzenetére
Itt a 2020 line up v1.0
+ a NANO86-tol van Dolby Vision tamogatas. Alatta en nem lattam, ami elegge szomoru. -
Kender23
aktív tag
Sziasztok . Tv vásárlás előtt vagyok. A gond az , hogy a Telekom kinálatából tudok választani , 1/3 rész befizetésével. Szóval a lehetőségeim igen korlátozottak. Voltam az előbb egy M.M.-ban és volt szerencsém megtekinteni egy Lg 55 NANO863NA készüléket. Igazából én utoljára 7 éve vettem egy full Hd tv-t , azóta nekem az volt a világ
. Próbáltam más márkák felé elkötelezni magam, de ahogy megpillantottam az LG tv-ket , a lélegzetem is elállt. Most már tudom ,hogy miért vettem 7 éve LG-t..
A kérdésem az lenne , hogy a Telekom kínálatában egy 65Nano813NA található , az M.M.-ben pedig egy NANO864NA volt, hogy nagy különbség van a két tv között képminőségben? Rtings.com-on összehasonlítottam , de szerintem jobb ha itt kérdezek , biztos van itt aki jobban ért hozzá
-
undercover
őstag
Üdv!
Ez a LG TV:
LG Nano85 itt egy teszt róla:
[link]Nálunk a LG NANO863?
És, ha igen valakinek van tapasztalata róla, hogy ebben az árkategóriában érdemes lenne megvenni? Mert erősen gondolkozom rajta ha a két TV ugyanaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest