- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axlfsi #66546 üzenetére
Nem kell telepíteni az Xplay-t, hanem a pendrive-ról fog futni. Már sok országban megvásárolható a TV-n keresztül app-ként, de nálunk még nem. A menüsorban (ahol a youtube, a HMDI, SCART meg egyéb bemenetek vannak) fog megjelenni egy nagy X betűs ikon. Arra kattintva lehet elindítani, és akkor még be kell jelentkezni a Plex accountodba is. Van még a PlayPMS lejátszó is, ami ugyancsak pendrive-ról futtatható, bár nekem az nem ment.
-
törölt tag
válasz
axlfsi #66395 üzenetére
YT alkalmazásnál a legjobb a Magic Remote-ra rámondani amit keresel.(ha van olyanod)
yvsmad Az jobb is lenne, de nem arra felé tartunk, mert ehelyett "multifunkciós" eszköz lett.
Azért ezeket már leírták mások is százszor, meg mi is, de csak jönnek vele. PC, laptop meg egy HDMI vezeték mindent visz.
-
olasz69
senior tag
válasz
axlfsi #66418 üzenetére
Én beltérit használok! a felvételt máshol is le tudod játszani(usb)-ről?
(#66419) sajo13 az EPG ha betölt,/idő/ utána bármikor pik-pak böngészhetővé válik? Vagy nem?
Nincs időd kivárni azt a 5-10 mp--,? Rögtön hangot adsz,csatornát váltasz?/ Megértelek Titeket attól függetlenül! (akkor ezek szerint a 2014-es tv gyorsabbak? )
A magic-el kapcsold ki és talán, hamarabb reagál !Akkor el kell adni vagy visszaadni,és venni olyat ami megfelelő!
A tv Epg-t NEM használom,tudunk róla,többször tárgyalva lett itt a fórumon!
-
olasz69
senior tag
válasz
axlfsi #66412 üzenetére
Nem tőlem kérdezted! De !Azért Én összehasonlítanám az epg betöltését,a csatornaváltás idejét,meg még egykét box által kínált extrát ha van!A HDMI-Cec nálunk a simplink /LG/ Teljesen jól irányítható Eszközök,funkciók, Mielőtt döntenék! Tudom vannak bőven előnyei,de azért mérlegelnék!
(#66413) 1966laci
Flash Halála -
luckyman
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest