- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokacsata
újonc
válasz
kovacs.bencu #102541 üzenetére
Én a napokban rendeltem egy 50UN7400-asat,ha megérkezik updatelek róla
-
mcll
senior tag
válasz
kovacs.bencu #102541 üzenetére
"74xx nekem a talp miatt kiesik, mindenképpen négylábút szeretnék, hallottam már sajnos negatívumot a félhold alakú megoldásról (kocsonyás remegés, bár aki meg löködi az meg is érdemli
)."
Ezt megcáfolnám azért. Láttam a 4 lábú megoldást Euronics-ben és biza inog rendesen. Nekem a 65UN74003LB van, a félhold talpal és atomstabil. Amúyg Youtube videókon is eléggé lehúzzák a 4 lábú megoldást, ott is említik az inogást. -
TeeJay
félisten
válasz
kovacs.bencu #102543 üzenetére
MM-ban még annyi infót se kapsz mint itt a topikban
Én mikor bementem a fickó full hülyeséget mondott az 55" UM szériáról hogy mi miben tér el
Nekik az a lényeg hogy elvigyél valamit és lehetőleg drágább cuccot
persze hogy le fog beszélni egy UN7400-ról inkább vigyél NANO-t azon nagyobb a hasznuk
Aztán javasolni fogja a belép NANO-t ami ugyanúgy 50/60Hz IPS és ráadásul még edge LED is lesz és csak szívás lesz az olcsóbb UN-hez képest -
asdf_
veterán
-
TeeJay
félisten
válasz
kovacs.bencu #102538 üzenetére
Főleg 74xx és 8xxx verziókat veszik, kettő között leírásban főleg annyit látunk csak hogy a 8xxx szériákban +1HDMI port van meg kevesebbet fogyasztanak, szóval simán lehet jobb minőségű táp, jobb 4magos proci mert erről sem szól a fáma melyikben mi van csak hogy quad core de az bármi lehet.
Panelban is lehet akár eltérés, én lefotóztam a 65UN8000 garantáltan RGB IPS és nem RGBW IPS, utóbbi egy spórolós panel és 1 subpixelt kibohóckodik fehér színnel amitől viszont a felbontása nem lesz valódi 4K de egyik évben sok ilyen TV jött most meg leszokott róla az LG, kérdés mindben-e7400-as usert már biztos tudsz kérdezni itt, aki lefotózza makróval közelről a subpixeleket máris látni lehet majd miféle IPS panel van benne
7400-nak ezen felül körbe műanyag káva van míg a 8xxx széria vékony dizájnos fém káva és full fém hátsó lap is. Alaplapról sem tudjuk mi a különbség ezt csak LG szaki tudná elmondani de az meg nem mondja
Félre nem lőhetsz vele de ha nem sokkal drágább a 7400 a 7000-től én biztos a 7400-at ajánlanám vagy picit többért a 8000/8100-atu.i.: látom 50"-t nézel, tudtommal LG IPS-t gyárt csak így a VA paneleket veszi valakitől
Ahogy láttam írták itt visszanézve hogy Sharp VA panel is van valamelyikben ami nagyon jónak számít kérdés melyik méret melyik széria.
Tudod ahogy csökken az ár egyre több mindenen spórolnak míg egy UN8500-as szériában már 100Hz IPS és VA panel van meg alpha proci nem sima quad core (75 és 86" IPS a 82" meg VA belőle egy vagyonért)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest