- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
A Tv-d tudja a miracast-ot,a telót nem ismerem,de ha az is akkor nincs gond.Teló menűben keressél miracast,vagy valamilyen megosztó beállítást.Aztán csak párosítani kell őket.Sajna a telót nem ismerem,de P 9 lite,HTC M7 működik.A WIFI beállításokkal a Tv- n néha szorakozni kell.Ha valaki tud jobbat majd megírja.
-
törölt tag
Különbségek, Magic Remote az UF778 tartozéka, míg az idén csak UH668V-től jár a tévéhez. Alatta normál távot adnak, de egy USB vevős egérrel is használható.
sz.z.csicsi A digi műholdast 1 előfizuval csak 3 tévén engedik. 2 éve én is értetlenkedtem ezen. -
huncutka1029
addikt
Azért a számozást figyeld.
Egy tavalyi 7xx-es modellnek nem biztos, hogy az idei kategóriatársa a Az UH 6xx-es sorozat, sőt!
Általában az a tapasztalat, hogy az új modelleknél mindig az előzőnél magasabb sorozatú tagjai hasonló tudásúak, mint az előző évi alacsonyabb sorozatú modellek.
Tehát erre sem hagyatkozhatsz teljes mértékben. -
törölt tag
Az eladókat jobb kihagyni a választásból, mert ha van egy csepp esze, akkor a drágábbat ajánlja mindig a jutalék miatt. A dilemmádban neked kell döntést hozni. Annyi, hogy a tavalyi UF 85-ös tévéket bátran veheted, de az újdonság varázsa engem is csábítana a webos3-as PIP-es 2016-os UH szériához(nem rossz az új irány sztem), még ha drágább is (de marad az UF
) Super UHD, meg QLED , stb, röpködnek a marketing elnevezések. Itt van egy hasonlítgatás, bár nem tudom pontosan melyik tévék közül választanál.
-
huncutka1029
addikt
Tv árazási stratégia, hogy az új modelleket jóval drágábba kezdik árulni, és kitartják az árát, amíg a régebbi készülékeket el nem passzolják.
Jó példa 2015 Áprilisban az 55UF 8 as sorozat 599K környékén nyitott. miután elfogyott az összes tavalyi hasonló kategóriás tévé, levitték az árat most már hogy kijött a 2016-os modellek első sorozata 320K körül is árulták.
Ez a többi márkára is jellemző.
Teszteket It fórumon, Prohardveren, találsz, illetve a gyártói honlapokon vannak elég jó leírások.
Fali tartóról nem tudok nyilatkozni, nekem nincs, ha 3D tvt keresel akkor nem is ajánlott a dönthető, mert a passzív 3D függőleges betekintési szöge eléggé korlátozott. oldal irányban gyakorlatilag mindegy honnan nézed, de főlegesen a tv középpontjától 10-15 fokos szögnél nagyobb eltérésnél már szétesik a kép.
Ott úgy is kell elhelyezni, hogy a tv középvonala kb a szem magasságába essen.
Tartónál a lyuk kiosztás vesa szabvány a mérvadó, nem a gyártó.
Itt fórumon is kereshetsz, vannak ajánlott tipusok, de van külön fali konzol fórum is asszem, ott hamarabb kapsz segítséget.
A legjobb, ha a boltban, az eladótól kérsz segítséget, az adott tv-hez milyen tipus passzol. utána megveszed neten olcsóbban. -
huncutka1029
addikt
összehasonlítást mindig a gyártó honlapján végezz, ne az árukereső, meg ilyen oldalakon, mert ott 75%ban pontatlanok a specifikációk.
Egyik gyártó esetén sem ajánljuk a wifi kapcsolatot, mert LAN (UTP) kábellel sokkal stabilabb, és gyorsabb a megosztás, és a net is.
Panasonicról nem tudunk, akarunk nyilatkozni, mert ez egy LG fórum.
Ha van 100K különbég, az lehet méretbeli, vagy évjárat beli különbség, vagy az egyik smart, a másik meg "butus" az egyik lehet 3D képes, míg a másik nem. így nehéz megmondani....
Ha a flmezz.eu HTML5 alapú, és flowplayert használ, akkor menni fog, ha Flashplayert használ akkor szopicsoki van, mert 2 éve nins mobil platformra támogatás hozzá, így se telefon, se tv se tablet nem támogatja.
Csakúgy mint a silverlight-ot sem komálják a tv-k..... (régen a retekklub (RTL-most) volt ilyen -
törölt tag
Itthoni Média markt, ahol most az akciós 55UH8507-es most 424, az 55UH7707 meg 382k.. Van fehér 55UF852Vlink még egy-két helyen, az Euronics-nál.
De úgy látom te nem itthon akarod venni, találtam kint egy fehér dizájnos UF8529-est, ami 1299€.
Az ívelt tévékkel azért óvatosan, mert szinte csak középről jó nézni, kivéve az OLED-et.Most a 10-15%-os akción kívül egyes tévékhez Ajándékkártyán visszajár x ezer Ft.
-
törölt tag
A 850V-t az MM -ből rendeltem, akciós online vétel volt. Az a 2 típus nálam felejtős lenne. Panából a 750 és feletti, mint a TX-58DXW784 , de Samsungból sem azt az ívelt alsó kategóriásat, hanem a 7000 és felette lévőket hasonlítanám vele.
Rossi Idén az UH668-tól jár hozzá MR, a tavalyiaknál UF77-estől. Itt gyorsba megnézheted[link]. Bár tévézéshez nekem kényelmesebb egy normál LG táv[link], mint az MR. Azt csak a Smart részhez használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest