- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pR0x1ka
csendes újonc
-
csab2
veterán
válasz
Diák66 #95295 üzenetére
Az idei modelleknél WebOS ThinQ AI szerepel a honlapon.
Nagyon ki akarják hangsúlyozni a mesterséges intelligenciát - mert az most nagyon trendi. Úgy nézem, hogy a tévék esetében ez nagyjából kimerül azzal, hogy integrálták a Google Assistant-ot. Ettől még nyugodtan hívhatnák WebOS 5-nek is, de ők jobban tudják... -
válasz
Diák66 #95192 üzenetére
Nekem eddig semmi bajom nem volt a vezetéknélküli audio/video átvitellel.
Én plex-szel nézem a gépen lévő 4K videókat is minden gond nélkül,de a csatlakoztatott telefonról is simán viszi a filmeket.
Igaz 5GHz-en csatlakoztam a hálózatra,2,4-en a 4K már akadtak a nagyobb bitrátájú filmek. -
Busaboy
aktív tag
válasz
Diák66 #95183 üzenetére
Nem feltétlen kèzzel fogható a különbsèg. Èrtem itt azt, hogy a +25 ezerèrt nem biztos, hogy nagyobb kèpátlót kapsz(az kèzzel fogható lenne) Esetemben a kicsit elhamarkodott vásárlás azt eredmènyezte, hogy nagyjából a 25 ezerrel többe kerülő modell(akciós) lett volna nekem jó. Specifikáció szinte ugyanaz volt(ránèzèsre, gyorsan átfutva), kèpátló is. A különbsèg a drágábbikban a Dolby Vision, a Dolby Atmos, kisebb válaszidő ès low latency mode, ha jól emlèkszem. Ezekre lett volna szüksègem pont. Elhamarkodtam aztán már hagytam az egèszet. Tehát nem biztos, hogy a drágábbik külsőre szebb, vagy nagyobb.
-
Tomasz72
aktív tag
válasz
Diák66 #95183 üzenetére
Ebben tök igazad van!
Csak az a kérdés, hogy maradva a Te példádnál, 25 ezer forintnyi különbség miatt a gyártó változtat-e a "vas"-on.....?
Elektronikai gyárban dolgozom én is. Ugyanazon vevőnek gyártott, mondjuk, ZX 1200 és ZX 1300 között annyi a különbség, hogy egy plusz kimenet engedélyezve van, azért, hogy ráköthessen egy csörgősipkát...
Persze ez a vevő szempontjából kézzel fogható különbség...
Meg sokszor nehéz olyan leírást találni, amiben tuti benne van az a különbség, feature, ami miatt Te azt a TV-t választod.
Teszem azt, jobb oldalon kell lennie a HDMI portnak....
Egy szó mint száz, nem könnyű választani... -
Diák66
őstag
válasz
Diák66 #83647 üzenetére
Valaki már tapasztalt olyat, hogy LG TV (LG 24MS53-PZ) nem kezeli rendesen a DiseqC kapcsolót? (SAT)
Ha csak egy műholdas antenna van rákötve, látszólag rendben van minden, van jel. Ha ráteszem a DiseqC kapcsolót és 2 LNB van rajta, akkor egy ideig rendben van, mindkét műholdról van jel. Elindítok egy automatikus keresést (de kézi kereséseknél is) egyszer csak lehal az egész. Nincs jel, egyik műholdról sem.
DiseqC kapcsoló csere nem segített. (bár ugyan arra a típusra történt a csere).Ilyenkor csak az segít, ha lehúzom a kábelt a TV-ről, ahogy visszadugom van is jel. Csak keresés során hal le a dolog, de akkor is nagyon random. Van, hogy az 1. műholdól mindent lekeres, de másikról már nem lát jelet ( ekkor eltűnik az 1. műholdról is a jel).
Ötlet valakinek? Ja és korábban minden problémamentes volt, pár napja kezdett el így viselkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest