- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samoa
csendes tag
válasz
Gergoe 007 #11251 üzenetére
Sziasztok!
2D-3D konvertálásnál nekem is csík lesz a bal és jobb szélén.Először én is megijedtem hogy rossz a tv(lw5590) . De elmentem egy nagy áruházba,és ott kipróbáltam több tv-t és azokon is összeugrott!!! Ezek szerint ez így normális -
delinner
csendes tag
válasz
Gergoe 007 #11251 üzenetére
Szívesen!
Semmilyen jelét nem láttam arra vonatkozóan hogy szoftveresen hibásan működne a tv, és a kép is jó 2D->3D esetében is. Ha nem írtad volna, észre sem veszem, hogy nem tölti ki teljesen a képet a két szélén.
De még így is elég széles a kép, nekem egyáltalán nem zavaró.Nekem inkább azzal van problémám, hogy az LG BP620-as blu ray lejátszóból HDMI-n keresztül átküldött DTS kódolásból sztereót tud csak továbbküldeni az optikai kábelen a HIFI felé. Ez egy picit bosszant
Amúgy ilyenkor a tv-n is megszólal sztereó hang, így valószínűleg a lejátszó érzékeli hogy az LW5590 nem kezeli a DTS-t, ezért konvertálja le.
Az 5.1 viszont szépen átmegy. -
delinner
csendes tag
válasz
Gergoe 007 #11226 üzenetére
Szia! Megnéztem, nekem is van csík, szerintem ez normális. SBS filmnél is kipróbáltam a 3d-t, ott viszont a teljes képernyő ki volt töltve.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Gergoe 007 #11176 üzenetére
Ha a hivatalos LG honlapról töltesz le fw-t akkor nem lesz gond
Alapból a FW-frissítés nem jár gari vesztéssel, hiszen a smart TV-ken automatikusan is frissít a netről.
Gáz akkor van, ha valami buhera oldalon főzött fw-t próbálsz feltenni, na az haza tudja vágni a TV-t és arra nincs gari -
Gergoe 007
csendes tag
válasz
Gergoe 007 #11152 üzenetére
Sziasztok ,
Szeretném valami hozzáértő segítségét kérni ...
Az előző hozzászólásomban leírt problémával (2D adás ->3D ben két szélén feket csík)
felvettem az LG-vel a kapcsolatot ahol felhívtak a customer centerből , és mondták hogy valószínüleg FW hiba van és vissza kellene mennem a FW-ben egy verziót..
Erre a következő módszert javasolta az Options-ba nem belépve nyomjam meg a 9 es gombot 7 szer és elviekben visszaáll régebbi verzióra...
Nemsokkal késöbb felhívtak a szervízből is ahol meg azt közölték hogy erre le kell tölteni a FW egy usb-re tenni és a TV be bedugás után az "options" nál 7 szer megnyomni a FAV gombot...
Namármost nekem az lenne a kérdésem hogy ezzel a TV garanciáját nem veszélyeztetem-e ? illetve ezzel mennyire tudok esetleg ártani a TV-nek ?
Jó lenne ha tudnátok tanácsot adni mert nem szeretném se elveszteni a garanciát se "kinyírni" a TV-t...
Segítségetek előre si köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest