- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Neubauten #80405 üzenetére
Érdekes, amikor beraktam ide, még működött, talán fogy a készlet. Azt is tudom, hogy hintáznak náluk az árak, de ha épp lent vannak és dupla akciót sikerül összehozniuk, azt érdemes kihasználni. Online vétel volt nekem, 60 napos elállással a rendes 14 nap helyett, tehát biztosítva voltam, ha nem kellett volna mégsem. Simán visszaküldtem volna az 59. napon
.
-
Pete55555
addikt
válasz
Neubauten #80216 üzenetére
Nekem LH 630V van, pont ma meg tegnap próbáltam ki játékra, és meg voltam vele elégedve, bár sokat nem használtam, 1-2 órát max.
Öcsémnek van egy régebbi FHD-s 32"-os LG TV-je, na azon lehetetlen játszani, vagy 2 mp-et késik rajta minden.
Ez a jelenség itt nem jelentkezik.
Nem vagyok egy HC játékos, de szerintem teljesen jó ez a TV akár játékra is. -
törölt tag
válasz
Neubauten #80216 üzenetére
Bár 60Hz-es de azt írják, hogy elég jó a mozgásmegjelenítése. Van sok írás és linkelve is van többször is beszámoló róla, olvass vissza, ha beírod a keresőbe a fórumtárs nevét: vond akkor egész sok írást találsz róla. Elég jól teljesít játéknál az 570V, mert alacsony lagja van 32ms, de nincs pl. böngésző rajta csak YT app, he netán kellene(mondjuk van a böngészős 49LH590V helyette, 30 ms), de sok mindenre nem való a tévés böngészés. 2 magos proci, kicsit lassú lehet a smart része. Az UH661V már gyorsabb, mert 4 magos, és játékra is nagyon jó, játék módban 23 ms.
Klara_ Itt is egy UH63-as tulaj [link], [link], de többre is emlékeztem, lehet a kereső..
IzI A film közben nyomj egy OK-t a távon, ekkor jobb oldalt lesz egy nyíl, opciók, és ott is lehet nyelvet váltani, vagy betű formátumot,stb. A manual megvan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest