Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zadir1 #108488 üzenetére
Szia!
Szinte én is ezekre használom. Series S-em van nekem is. Most a napokban játszogattam is, teljesen oké. A kép is szép, minden.
Nekem is az előttem szólónél felmerülő "apró" problémáim vannak a Media Playerrel. Lassacskán böngészi a NAS mappáit. De nem vészes abszolút. Bár nekem ez fontos része a tv-nek.
-
törölt tag
válasz
zadir1 #68688 üzenetére
Nem inkább 43LF5400-at? De nem egyszerű a megoldás, mert ebben ha jól tudom, még optikai csatlakozó sincs. Én is visszavinném a helyedben, az lenne a legegyszerűbb, és legjobb megoldás. Például a 42LF5610 és 42LF561V is tartalmaz digitális optikai és sztereó fejhallgató csatlakozókat. Kérdés, hogy milyen van nekik készleten?
sajo13 Nincs sehol semmi alapértelmezetten. Tehát nincs olyan hogy jár vagy nem jár, tájékozódni kellene előbb. Persze neked lehet, hogy egy teljesen alap tévé az egy valódi (Multi)média eszköz. Aki a helyén kezeli a dolgokat, annak még a smart tévéje sem az.ricsip Ha izzadva tud 1 sort ugrani a csatornaválasztó 10 másodpercenként, az már az elégséges 2-es szint ma 2016-ban?
Nem értem miről beszélsz?
Kódolatlan adásnál 2 mp alatt vált csatornát a tévém, a kódoltnál pedig 3 és 4 között, de ha neked ez sok, akkor kérj szolgáltatói box-ot. Viszont akinek nincs ideje, az ne tévézzen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest