- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
Buckey #72688 üzenetére
Szia! Én azért a helyében futnék még egy kört, pláne, ha táphibás. Sokszor a tervezett avulás miatti elkó elhalások, vagy egyszerű más bajok miatt térdel le a TV. Egy ügyes szerelő, egy új tv árának töredékéért hajlandó megszerelni. A Philips szervizeiben már évek óta csak komplett modulokat cserélnek, ergo valójában nem is javítanak, mert nem érné meg.
-
PioDVD
senior tag
válasz
Buckey #72688 üzenetére
Szerintem 5 évnél tovább kell biztosítaniuk az alkatrészt. Biztos, hogy nem túl drága lenne? Ha mégis alkatrész-hiány lenne, én futnék egy kört törvényügyben és ha valóban kellene alkatrészt biztosítaniuk, verném az asztalt, hogy adjanak egy újat, lejárt garanciától függetlenül.
-
lowzor
veterán
válasz
Buckey #72667 üzenetére
Nem hinném, hogy hibásat kapott, max lehet, hogy a DSE más példánynál kisebb mértékű lenne. Az IPS az más példánynál ilyen lesz, ha meg lett szokva egy jobb kontraszt/fekete szint. Olvastam külföldi review-okat is, amikben IPS-es LF63-at teszteltek és azokban is a negatívumok közé írták a gyenge fekete/kontraszt arányt a VA paneles konkurensekkel szemben, ezért ilyen 3 csillagokat adtak a képminőségre.
Max tökig lelehet húzni a fényerőt, hogy valami fekete szerűséget el lehessen érni, meg energiatakarékosságot bekapcsolni (ahogy sokan csinálják itt), de azt az én szemszögemből elég vicces megoldásnak tartom -
törölt tag
válasz
Buckey #72666 üzenetére
Mint Samsungos?
Más szemmel nézed itt a dolgokat, meg írtad is, hogy csakis Samsungra akarod rábeszélni. Milyen tévéje volt eddig az ismerősnek? Még az is lehet, hogy egy hibás példányt kapott. Vigyétek vissza 3 napon belül újat adnak, 14 napon belüli elállással meg másik típust/márkát választhat.(íveltet is akár) De ezeket a feltételeket ismered biztos.
-
marton.m
tag
válasz
Buckey #72663 üzenetére
Tökéletes feketét IPS panellel nem fogtok kapni. Rengetegszer ki lett már vesézve az IPS kontra VA panel, én ebbe nem mennék bele. A barátod vagy megszokja az IPS gyengébb feketéjét, és emellett élvezi számos előnyét, vagy bízzon benne, hogy ha cserélik, VA paneleset kap.
-
tigipuf
senior tag
válasz
Buckey #72647 üzenetére
Hajlítani nem próbáltátok?
Állítólag vasalóval(sima hagyományos,nem gőzölős)elég jó eredményeket értek már el.Ja és ha sikerül akkor csak annyi a teendő,hogy régi videomagnó ,vagy crt tv-ről lefeszítitek a samu logót,oszt átpajszeroljátok az lg felírat helyére.És már csak annyi dolgotok van,hogy nyakon kell önteni fekete festékkel,és kész.
Tényleg nem tudom mit vártál jössz itt sikítva ,hogy milyen szar az lg, a saját topikjába -
dezz
nagyúr
válasz
Buckey #72647 üzenetére
Nem tudom, milyen leírást követtetek, de ugye a Feteteszintet Alacsonyra állítottátok és a Háttérfényt a környezeti fényviszonyoknak megfelelően állítottátok be? Nappal 80-100, sötétben inkább 70-80, ilyesmi. (Alapesetben Kontraszt marad 100-on, Fényerő 50-en.)
Én is féltem a nem elég jó feketétől és a glowtól egy VA után, de kellemesen csalódtam (32LF560V). (Bár először kicsit rám ijesztett az alapból 100-as Háttérfénnyel és talán a Feketeszint sem volt Alacsonyon.)
Nem tudom, prociban és ramban van-e különség az LF63x és LF65x kötött, de nálam is 04.01.00 van és kellően gyors a menü. (Ez cserekészülék, korábban írtam róla, az előző nálam is elég lassúcska volt, SW verziót elfelejtettem megnézni.)
(#72648) direwolf: Az sRGB és a Rec. 601 (SDTV) és 709 (HDTV) színtere megegyezik. Persze a konverzió behoz némi sávosodást. Illetve a limited range - full range nem megfelelő kezelése okozhat gondokat, de az elkerülhető.
(#72649) asdxv: Ilyen van? Biztos vagy benne, hogy VA-s?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest