- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabe18
csendes tag
válasz
rbriddick77 #6878 üzenetére
Köszönöm! Jó lett.
Ilyenekre én már nem is gondolok, bonyolult nekem ez a modern technika...
-
proly01
őstag
válasz
rbriddick77 #6507 üzenetére
Asszem ez a kábel az amit mondasz:
[link]
Nem?
Most letöltöttem a realtech high definiation audio driver legújabb változatát,nem is értem eddig miért nem tettem.Ott ugye fel van sorolva melyik bemeneten mi van pl első hangszóró hátsó stb...ha kihúzom a jack et az első hangszórókból egyből átvált SPIDF-re de nem történik semmi.Ezenkívük kiírja hogy van optikai ki/bemenet a gépemen de bár melyikbe dugom be a jack et vagy az átalakítóval az optikait nem lesz zöld pipa a digitális hangkimenetemen nem értem.....
Most előkeresem ezt a kábelt és megnézem mit tud úgyMás: Akinek van ez a bevilágosodás bal oldalon alul a tv-n mint nekem is
az energiatakarékos mód bekapcsolásával sokat lehet rajta javítani ha automatára teszed.Nem sötétül el a kép nagyon viszont a folt 80% ban eltűnik nálam.Maximális beállítások mellett teljesen eltűnik de akkor olyan sötét a kép hogy nézhetetlen a tv.
Komoly előítéletem voltak ezzel a step up 3 3D című filmel úgyhogy lesz*rtam eddig.Aztán mondta b.nőm nézzük meg mondom oké.Nagggggyon komoly a film!!!!Olyan 3D élménye van hogy hűűűűű....eddig álltalám látott egyik filmnél beleértve az avatart a féktelen haragot vagy a demokat is.... se volt ekkora feeling mindenkinek ajánlom. -
jjani72
tag
válasz
rbriddick77 #5721 üzenetére
Ezt a kérdést már én is feltettem egyszer. Az 5500 paneljának pár milliszekundummal
jobb a válaszideje, meg x trillióval jobb a kontrasztaránya.
Az hogy ez effektíve jobb minőségű panelt jelent azt nem tudom, de szerintem nem valószínű,
hogy az igen nehezen előállítható panelekből minden tipusszámra jut különböző.
Inkább az elektronikával mahinálnak. Aztán meg jön az x trillió kontraszt marketing marhaság. -
proly01
őstag
válasz
rbriddick77 #5612 üzenetére
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
rbriddick77 #5362 üzenetére
Szerintem pár hozzászólással előtte írta, hogy úgy próbálta... de lehet, hogy nem jól emlékszem
-
Kroni1
veterán
válasz
rbriddick77 #3253 üzenetére
persze..
-
Kroni1
veterán
válasz
rbriddick77 #3251 üzenetére
Nálam ha PC módban van akkor eleve ez a mód van beállítva. És szebb is a kép mint mielőtt megadtam hogy PC van rákötve..
-
jjani72
tag
válasz
rbriddick77 #3059 üzenetére
Az 5590-es már alapból tud rögzíteni digitális adásból.És tul. képpen ennyi.
-
Kroni1
veterán
válasz
rbriddick77 #3055 üzenetére
szebb a képe..
-
beci
őstag
válasz
rbriddick77 #2890 üzenetére
Szia.
Az amd catalystba átállítottam,és igy mát tényleg tuti.Igaz,nem magyar,de nagy nehezen megtaláltam.
Köszönöm.
Csak azt nem értem,a régi tv-mnél miért nem kellett ezt soha....stclaust! Köszönöm,le is kaptam már felét.
-
cetabon
csendes tag
válasz
rbriddick77 #2905 üzenetére
Azt hiszem megoldom én ezt egyszerűbben egy 3,5 mm-es jack kábellel és kész. Köszönöm a segítséget.
-
cetabon
csendes tag
válasz
rbriddick77 #2902 üzenetére
Nincs nekem semmilyen leírásom és kábelem hozzá, ezért egy kicsit részletezd, hogy mit kell tenni, hogy az a tetves hang átmenjen a HDMI kábelen. Köszi
-
beci
őstag
válasz
rbriddick77 #2867 üzenetére
Az nálam nem választható,szürke szinű,inaktív.
-
rbriddick77
csendes tag
válasz
rbriddick77 #2695 üzenetére
Tegnap délután meg is vettem a tv-t, és be is üzemeltük PC-re kötve. Válaszolok a saját kérdéseimre, hátha valakinek hasznos lesz.
1. 1.4-es HDMI kábelt vettem mivel lényegében semmivel sem volt drágább, mint az 1.3-as.
2. Érezhető Input lag-ja van a tv-nek, de ha a bemenetet "PC"-nek címkézzük, akkor ez lényegében megszűnik, így teljesen jó játékra.
3. Pixel garancia: az eladó szerint TV-kre is vonatkozik, bár tapasztalata szerint TV-knél nem igazán jellemző ez a hiba. Én is leteszteltem több féle színű képpel a TV-t, és nem találtam egy hibát sem. De ha lett volna, 72 órán belül kérhettem volna cserét.
Ma kipróbáltuk PS3-al is, többféle játékkal (foci, kocsis, fps, verekedős), egyiknél sem volt gond. Több játéknál a 3D támogatást is megnéztük, látványos volt.
Mindent egybevetve csak ajánlani tudom ezt a típust.
-
tagabor
csendes tag
válasz
csak 1 jótanács: az 5500 párezerrel drágább viszont az már SMART, tud netet, stb és ha el akarod adni nagyon nem lesz mindegy mivel kb 1 év múlva szerintem már csak SMART lesz majd kapható.
Amennyire tudom a többi adata megegyezik a 2 gépnek. -
espat
tag
válasz
Az 1. kérdésedhez:
valszeg PC-vel lesz osszekotve a TV. Ebben az esetben a 3D filmeket nagy valószínuséggel half-SBS ill. half-TAB formátumban fogod beszerezni. Ehhez pedig elég az 1.3 is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest