- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BendeHuz
csendes tag
válasz
benooo360 #109907 üzenetére
Ugyanez a tv-m van és nekem nem csinálja. A tv-t WiFi-n keresztül is be lehet kapcsolni, ami egy tiltható / engedélyezhető funkció (még nem használtam ezt semmire, nálam tiltva) . Nem lehet, hogy neked engedélyezve van és az csinálja a tv tapegysegevel, plusz áramot igenlő funkció aktív marad és amiatt kattog a tapegysége? Ami nem reális, de ha tudod próbáld ki a tv-t egy másik épületben, másik erős áramú hálózaton, hogy ott is csinálja e.. Bár ennek nem földelt a dugvillája..
-
Croft-21
őstag
válasz
benooo360 #109909 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom, mert az első kikapcsolás óta ezt csinálja, szóval nem tudom, hogy egy másik ugyanilyen tv esetében ez fennált volna vagy nem, de egyébként más is írta már ezt a kattogàst, nem mi vagyunk ketten, akinek ez feltűnt. Elvihetik szervizbe, de lehet hogy ugyanúgy hozzák vissza. Valami olyasmit olvastam korábban erről, hogy azért kattog, mert készenléti állapotban van és várja a távirányítótól a bekapcsoló jelet. Engem nem zavar, mert a tv és az ágy között kb 3-4 méter van, így nem hallom, csak ha oda hajolok a tévéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest