- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
válasz
Mr President #85974 üzenetére
Szvsz nem ua. a panel...[link]
Nekem is ez a két készülék volt a jelöltem, és 55SJ810V lett belőle.(ez volt jóárasítva), ezért néztem át részletesen a specifikációkat.A 850-es fényereje, kontrasztja is jobb.
-
gago1975
őstag
válasz
Mr President #85974 üzenetére
Szia.
Mind a kettő támogatja a dolby visiont. Az SJ sorozatnál szerintem nincs különbség csak az extrákban tud többet, hdmi db szám, usb db szám. De itt a link ahol össze tudod hasonlítani.
Azt nézd még meg mert én sehol semmilyen leírásban nem láttam, hogy a dolby atmos-t támogatja e mind a 2-ő.
Felejtsd el a hang projector-t.
Inkább egy minőségi Onkyo vagy denon 5.1.2 es dolby atmos támogatott házi-mozit vegyél + jó hangfalakat. Sokkal többet érsz.
Még az is többet ér ha az Lg nek a LHB755 házi-moziját veszed meg. Hallgattam ilyen hangprojector-t és ami szépen szól az majdnem u.e-i -
gago1975
őstag
válasz
Mr President #85954 üzenetére
Szia
Mind a kettő 10 bit (8 bit + FRC)-s panel.
A különbség, hogy a sj810v Harman/Kardon 2.0 hang (közép és magas), míg az sj850v Harman/Kardon 2.2 hang (van benne mélynyomó). De, hogy ez ér e +40K Ft-ot nem tudom.
Én kiküldöm erősítőre -
bag53
tag
válasz
Mr President #44659 üzenetére
Kategória különbség van a két típus között, ami főleg az elektronikában (proci,RAM,chippek) és ezek minőségében van.
-
petya2012
őstag
válasz
Mr President #41406 üzenetére
nincs mit
nekem is Invitel van aztán ugye box-al kezdtük aminél ugye a magyarul nyomta,aztán lett conax,én is szívtam a fogam mert angol volt a nat geo wild és azt nagyon sokat nézem,de aztán itt megkérdeztem még régebben
jó tévézést
-
petya2012
őstag
válasz
Mr President #41403 üzenetére
üdv
nekem LM széria van és a beállítás-opció-nyelv alatt van 4 lehetőség(menü nyelve,hang nyelve,feliratok nyelve,megjelenítési nyelv) ott nekem mind magyarra van állítva
-
Watt25
veterán
válasz
Mr President #41403 üzenetére
A tévén kell beállítani, hogy a magyar legyen az alapértelmezett hang. (4 dolgot lehet állítani a tévén, nem összekeverendőek: 1. régió, 2. tévé által megjelenített feliratok nyelve, 3. filmek feliratainak alapértelmezett nyelve, 4. filmek hangjának alapértelmezett nyelve.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest