- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #55781 üzenetére
szia, javítani lehet, ha elviszi a szerelő, és megnézi, (ha nem valami sufnituning műhelybe viszed)
Akkor meg fogja mondani, mibe fáj a javítás, illetve megéri e.
Valószínűleg valamelyik kondi kezd kiszáradni benne, vagy alaplapi forrasztás oxidálódik rajta, esetleg a táppal lehet gond.
ezek lényegesen olcsóbbak ,mint egy új tv. Lehet megéri 10-20 ezret rááldozni, ha még pár évig néznéd. -
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27485 üzenetére
Szia live cd ről is be tudsz jelentkezni root ként, de érdemes ubuntu 10.4-alattival próbálkozni, könnyebb beállítani a rootként bejelentkezést.
vagy superuserként is parancsablakból "root pswrd" parancs után beállíthatod a root jelszolt
utána mindent látsz, és elérsz.
Már régen linuxoztam, kicsit utána kell olvasni van sok fórum. -
Watt25
veterán
válasz
vodika #27485 üzenetére
vehetnék DVB-T sticket az talán flexibilisebb bár lehet ott PVR-s cuccot nem nagyon lehet találni.
Ezt a mondatot én nem igazán értem. Gondolom itt számítógépes tunerre gondoltál. Ebben az esetben csak program kérdése, hogy hogyan tudsz vele rögzíteni. Nekem van kártyaolvasós tunerem a számítógéphez, simán tudok vele MindigTV Extra-ról úgy felvételt csinálni, hogy számítógépen visszajátszható. -
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27422 üzenetére
Szia használhatsz 3,5 vinyót is.
Linux alatt elfelejtettem mondani, hogy csak root-ként belépve férsz hozzá a vinyó tartalmához.
A 48 mb fájl a time shifthez kell, és a 8 mb -s is csak rendszerinfó.
A többi a 238GB-n lesz
rec0001 0002 stb mappákban. azokat kell lementeni,nekem úgy sikerült, hogy egy 32 gb penre lementettem linux alól, és a winfos alá bemásoltam.
JFS a formátum amit használ a tv.Nekem egy 2,5 Samu G2 portable lóg a t-n több mint két éve.
A másikon meg egy WD caviar blue, egy külső rack-ben.4 hónapja.sencor,, hama, Alcor, stb-k kódolás nélkül vesznek fel, sőt van amelyik a csatornaváltást is engedi közben.
simán másolhatók, de a káábeles adásokhoz kell olyan amelyik fogad kártyát, és hát, azokat nem ismerem.
a dreambox hd800, amit card sharing-el UPC tányéros tv hez próbáltam, az vett fel, és le is tudtam menteni.
de az meg nem jó DVB-C adáshoz..... -
Watt25
veterán
válasz
vodika #27411 üzenetére
Én nem hiszem, hogy az időzített felvétel tette tönkre a vinyó tartalmát. (Mert szerintem ez történt.) Magát az időzített felvétel funkciót nyugodtan használhatod, nem lehet azt mondani rá, hogy "rossz, elrontja a vinyó tartalmát."
Egyszerűen csak pont akkor valami miatt megtörtént. Esetleg nem mozgattad meg felvétel közben a vinyót? -
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27411 üzenetére
mondjuk erről eszembe jutott, hogy ha felmegy a cucc a gépre, akkor DLNA-n keresztül lehet hogy le is játszaná?
A kódolás a tv-ben van, a fájl a gépen, hogy ezt miért nem próbáltam még ki 2,5 év alatt egyszer sem?
pedig fél évig tököltem, hogy lehet kimenteni a cuccot, illetve a másolásvédelmét megkerülni...
Ha lesz egy kis időd megpróbálod?Előre is köszi
-
huncutka1029
addikt
válasz
vodika #27405 üzenetére
tegyél a gépedre egy virtuális linuxot, azzal illetve az alatt látni fogod a tv által felvett tartalmakat.
és fel tudod másonli a gépre.
mielőtt nagyon megörülnél, megnézni, olvasni nem fogod tudni, de el lehet tenni későbbre.utána formázhatod a vinyót, akkor csinál ilyeneket a tv, ha nem az usb-1 porton van a vinyó, illetve, ha HUB van a porton, és azon lóg a vinyó.
ilyenkor meg kell próbálni másik portra tenni, vagy a hub-ot áttenni másik portra.Eddig nem volt gond a vinyóval, vagy nem is használtad eddig?
Ha nem 5400 RPM a fordulata, hanem 7200 rpm, akkor célszerű külső táppal megtámogatni, mert előfordulhat, hogy nem hajtja meg a tv rendesen, ezért akar állandóan formázni.más nem jut eszembe, max hogy próbálj másik vinyót is, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest