- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Petya_
őstag
válasz
csacsi77 #109807 üzenetére
Azt hiszem megoldottam. Ki kellett kapcsolni az LG Sound Sync-et (vagy épp be, nem is tudom, lényleg hogy rosszul állt), és így már nincs kiszürkítve a PCM mellett a többi opció (Auto és Passthrough, magyarul "Áthaladás" azt hiszem), és Passthrough-ra álltva működik is rendesen az 5.1.
-
_Petya_
őstag
válasz
csacsi77 #109792 üzenetére
Sziasztok, nálam is ugyanez a probléma, csak PCM-re lehet állítani az optikai kimenetet, a Passthrough ki van szürkítve, és így minden csak sztereóban szól.
Nálam annyi a különbség, hogy az erősítőn van ugyan HDMI, de nem tud még ARC-t, eARC-t meg főleg.
Így egy HDMI eARC audio extractorra gondoltam, pl:
[link] vagy [link]Így ki tudnám nyerni az ARC-ből a hangot, és azt elvileg lehet Passthrough-ra állítani.
Szerintetek ezek közül az extractorok valamelyik jó lenne? Vagy esetleg optikaival is meg lehet oldani, csak valami beállítás kell a TV-n?
-
AthlonXP
őstag
válasz
csacsi77 #106265 üzenetére
Szia. Nekem a telómon van gyárilag ez a "Smart View" opció, amit bekapcsolva, gond nélkül lehet tükrözni a tartalmat tv-re. A múltkor pl. játszottam így a telefonon és akadás mentes volt a kép a tv-n is. De használtam ezt Youtube videók vagy képek átvitelére is, az is megy rendesen, ha közben a telefon a kijelző kikapcsol, akkor is.
-
w333
félisten
válasz
csacsi77 #73911 üzenetére
Csak annyit tudok mondani hogy próbáld ki ... lehet hogy jó lesz neked is !
(#73908) VaDy
Ilyen felhasználásra én az 55LF652V -t ajánlom !
(#73912) Pumma
Jah hogy Euronics -ról van szó ... akkor már értem hogy a kollégának miért nem tetszett a TV képe, gondolom valami 1000 éve kiállított hibás modellről van szó ami már valaki 1X visszavitt, én is azt ajánlom hogy a Media Mark -t ban is nézze meg és állítsa be azokat az értékeket amit linkeltem és úgy hasonlítsa össze bármelyik hasonló kategóriás Samu TV -hez !
-
törölt tag
válasz
csacsi77 #73860 üzenetére
Igen, ezekre biztos hogy megfelel az a tv.
Májküll Vannak már több helyen is, meg egyre több lesz. Azt gondolom, hogy még nem a teljes választék jelent meg eddig, és a webshop-oknál is egyre több lesz. Az MM-ben most értek véget a kuponos akciók, máris visszaemelték az árakat.[link].
Tigerclaw Miért baj az, hogy van eladni való tévéjük, akkor már lopnak, csalnak, hazudnak? Persze lehet akár, de ez már nem a mi dolgunk azt hiszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest