- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #63184 üzenetére
TI meg az enyém mert jobb a műsor mint a királyi Tv-ben és 8k.
Tudom,hogy te a ph kedvence vagy,ezért nem is gondoltam komolyan a nyelvnyújtó szmájlit ,mellényomtam
Csessze meg én pedig szeretnék mellé nyomni, de nem tudom mit szólna az asszony hozzá.TRob1
(PH! kedvence)Én mindent elhiszek csak nekelljen: aki nem hiszi, downgradeljen valami tavalyi szoftra. ne kezd már megint.
valóban jóval gyorsabb ez a verzió.
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #63141 üzenetére
"Fentebb leírtam,bármi lehet!" hát igen akkor nem leveles tészta lesz, hanem egy szép kelt tészta és abból meg egy csavart kalács. De köszi tudom már mit kell tennem.
A másolatok saját magunknak (is) hasznos.
-------------------------
TRob1
A 4k már nem érdekel csak egy kósza ötlet volt.
Az előző plazmámat sem eladtam, hanem elajándékoztam. Ennek is az lesz a sorsa. -
Beni2360
félisten
Hát ezüst-fekete. Már tele vagyok csak feketékkel legalább kitűnik a többi közül.
Egyenlőre nem tudom, hogy mire fogom használni,de voltaképpen az asztali SONY dvd író olvasó felvevőm távja halt meg. Múlt héten éjjel egy nagy pisztolylövés szerű durranás volt a szobában de nem találtan, hogy mi volt. Aztán másnap az íróasztalomon látom, hogy a táv hátulja szét van nyílva. Az egyik nyuszis duracel elem felrobbant és hátul kilővelt magából egy hurka szerű valamit és szét szakította a távot.csekély 12 k egy ilyen távkapcs. A biztosítóval még nem tárgyaltam.
-------------------------------------------------------------
olasz69-ka--gonoszka.-- bocsika
-------------------------------------------------
TRob1: Egyenlőre itt van mellettem és simogatom. Dugni majd később fogok--------------------------------------------------
Különben vettem még ezt azt ( kütyüket) otthagytam majd 10k. Most nem a Kínaiakat támogattam.
Na mára elég a hüleségből. -
-
Beni2360
félisten
válasz
alfa159sw #62979 üzenetére
Hát pedig egyforma a tv-k és nekem az 123 az előtt lassabban jött be.Most 2 mp ez normális szerintem mert elő kell keresni a rendszerből a bekért aplíkációt. nekem pl olvashatóbb az új felirat. A többi jobb oldalon elérhető lehetőségekhez gyorsabb a hozzáférés mint a régi baloldali egészben. A webOS-ben való lépkedés is gyorsabb lett. Na de ez az én tapasztalatom.
Barátkozzál vele,hívd meg egy kávéra és majd összemelegedtek.
-
Beni2360
félisten
válasz
alfa159sw #62971 üzenetére
Nekem is ilyen TV van nálam semmi gond, gyorsabb lett az egész rendszer.
Hogyan használod a TV? Külső boksszal vagy antennáról?
Én mindkettőt használok és amikor külsőről váltok antennára, vagy hívom elő a TV smart részeit egy ideig amíg be nem töltődik a memóriába addig lassú de aztán már gyors a navigáció.
Ez természetes dolog mert amíg bokszról használom csak mint monitor szerepe van a TV-nek.
Tudtommal nem lehet vissza állítani a webOS-t. -
Beni2360
félisten
válasz
LimpetDrone #62946 üzenetére
Hát nekem csak win 7 van fent de média szerveren keresztül egyik sem engedi tekerni, nem támogatott szolgáltatás jön elő. Szerintem túl sok adatot kellene átvinnie és nem bírná a hálózat és ezért alapból tiltva van.
Ha nem így van majd megcáfolnak. A fejez ugrásnál is a következő filmre vagy az elejére ugrik a lejátszás. -
Beni2360
félisten
Lendíteni valóm van
Már vagy 2 hete csak úgy magától kikapcsol a TV.
Semmi időzítés nincs beállítva. Volt amikor kiírta, hogy 5 perc múlva kikapcsol vagy valami hasonlót, az idő pontban nem vagyok biztos.
Most is fórumoztam oszt egyszer csak se kép se hang.
Talán többet kell b@szogatnom a távot, de kímélnem kellene az elemeket.
Vagy ez valami eco dolog? -
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62892 üzenetére
Igen tudom mi a baj az aksikkal. Pl vérnyomásmérőbe kifejezetten tilos rakni.
Megírnád az 1.6-os aksinak mi a spec neve mert már elfelejtettem, olvastam is itt róla így nem tudok rákeresni, menteni meg nem mentetten.
Én és a játék meg a tv net két dolog. Van egy kis androidos stickem azt is csak havonta kapcsolom be .
Az RM már többet nyomogatom.
-----------------
ruti nagyitóval annyit láttam, hogy 07.14 ezért dobták ki kosárba a Peny akciósan.2x400 Ft bukta -
Beni2360
félisten
válasz
Leki78 #62859 üzenetére
Hogy hány Gb-os az sok mindentől függ.
Egy 28 Gb film lehet 2 órás és lehet 3 ó és máris más a bitrátája.
Szerintem inkább a kódolás (@L4.1 de állítólag már megy a @l5.1 is) a nagyobb kérdés.
Wifin keresztül pedig csak sebesség a behatározó tendencia.
Most ment nálam egy film 27.8 Gb és minden ok. -
Beni2360
félisten
Intelligencs kollégának meg lötyög az elemtartó fedele, nekem meg erőltetve lehet csak kinyitni, pedig úgy látszik, sokat kell majd használnom
Hát nekem a gyári elemekkel elment 3 hőnapig, most cseréltem Energizer (penymarket) elemre és 5 napig bírta.
Most aksi van benne de az sem bírja sokáig.
Te mivel használod? -
Beni2360
félisten
Hát sajnos a LA készülékeknél nem tudom, hogy működik de én ezelőtt a MKVtoolnix progiba betallóztam a filmet, ott kivettem a nem kívánt hang és felíratok elől a pipát és elmentettem egy másik név alatt.Kevesebb lett a fájl mérete a kivett hangok miatt és egy másolási idő alatt kész volt. Ezt már csak a meghagyott magyar hanggal indul.
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62762 üzenetére
Látom felzavartam egy kicsit a vizet de nem szándékos volt.
Nem én írtam!
Nem én félek a beta-tól,alfától,gammától!omegától.
Hát én nem félek általában sok mindentől de nem ezt írtam, hogy félek.
"Mert akkor talán kezdhetjük elölről az alapra vagy az előzőhöz való vissza állítást ha megjön a hivatalos." Remélem ez nem félelemről szólt?
Ellenben most másolom át penre és rakom fel az Alfa verziót. -
Beni2360
félisten
válasz
Benoe77 #62537 üzenetére
Ezt már vagy ötször megírtuk neki.
De erre ez volt a válasz:
Ezt tettem az elmúlt 2 napban, eredmény nélkül.
Ha a tévé DNS-szervezének ezt adtam meg, akkor nem tudott csatlakozni a hálóhoz.
És nálam is ez volt a helyzet egy napig míg rá nem jöttem, hogy az eredeti modemhez kell csatlakozni (én LAN kábellel csináltam) és nem az utána levő TP-LINK routerhez, ami rá volt kötve a modemre.
Nálam ez oldotta meg a problémát. -
Beni2360
félisten
válasz
yvsmad #62517 üzenetére
A sz gép a routerről megy?
wifin vagy kábelen?
esetleg egy reset próba volt már?
---------------
Beni2360: a tévé is akar kommunikálni a routerrel, mert ezt a címet keresi.
Egyáltalán már volt a TV fen a neten? Hogyan wifivel vagy kábellel?Valamit írnál az összeköttetésekről- TV, sz.g:
-
Beni2360
félisten
válasz
yvsmad #62496 üzenetére
Bocs de nem voltam gép közelbe.
A te router beállításba nem kell belépned.
Még 1x nekem volt a szolgáltatói wifis modemre csatlakoztatva egy tplink wifis router,amire a tv volt lannal kapcsolva,tehát nem wifin. Erre a TPL.routerre vagyok felcsatlakozva a laptoppal. A kettő komunikált egymással gond nélkül. A tévén az átjáró és a DNS szerver nálam is azonos címen van (192.168.0.1) mint nálam is pont ez volt. Hiába írtam át a DNS ip számát a laptopom számára (192.168.0.101) nem működött. Pedig azt kell átírni.
Amit kiiktattam a második router és közvetlen dugtam a TV a szolgáltatói modemre azonnal a DNS szám határozottan más és kevesebb számokból állt.Így az átjáró maradt és a DNS szám nem pontosan : 546.34.23. Tehát ezt a számoz írtam át a laptopp IP cimére és egyből kapcsolódott.De előtte a gépen megcsináltam a leírt változtatásokat és elindítottam két dosos ablakot. A DNS átírása után ott van, hogy csatlakozás gomb és fentebb látod, hogy csatlakozik, ezután a frissítési lehetőséget megkeresve indítod.
Remélem érthető voltam, igyekeztem.Ui: Ha van modemed avval kell csinálni.
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62483 üzenetére
Határozottan tudom állítani 50% gyorsabb mint a régebbi verzió.
A webOS is nagyon gyors lett, ez már elfogadható állapot.
Én is a felénél amikor a 2. ablak nem maradt nyitva utána olvastam és a skype kikapcsolása után már volt 2 ablak.
-------------------yvsmad: második routert ki kell iktatni.
-
Beni2360
félisten
válasz
olasz69 #62469 üzenetére
Nem csak néked, hanem mindenkinek!
Köszönöm a segítségeket mindenféle leírást.
A csere utáni tapasztalat (már a magasabb verzió webOS volt fent)
Egy gyorsult az irányítás a lehetőségek előhívása. az aplikácíókat még nem néztem.
A menü és ismertetések jobban olvashatók, vagy más a betű vagy nagyobbak. Ez nagyon jó.
Meg érte a váltást.!!!
------------------------------------------------
Most az egy napos kálváriám:
Kb 15x nem sikerült és már mindent kipróbáltam.
A tv lanon. a laptopp wifin. Nem megy a laptopp kapcsolat
Egyszerűen nem csatlakozott a TV DNS-INTERNET sehogy.
A kapcsolataim:
1: cisko t-hom modem.
2: erről lanon kapcs egy tp-link wifis cucc. (itt az átjáró és a DNS egy IP címen volt ez volt a hiba.)
3: erről LAN TV-be
4: innen wifi laptopp.
Laptoppról film átküldés működik semmi gond.
A megoldás végül a cisko modembe kellett csatlakoztatnom mindent és rögtön volt internet kapcsolat és frissítések a laptopon keresztül a leírtak elvégzése után .
Itt a DNS száma teljesen más volt. tehát egy közbeiktatott router hiúsította meg a laptopon keresztüli frissítést. -
Beni2360
félisten
Tudna valaki valós véleményt mondani a mostani és a béta magasabb verzió számú frissítés közt és webos tulajdonképpen mennyit változott, milyen verzió szám látható, egyáltalán megéri áttérni erre a frissítésre?
-
Beni2360
félisten
válasz
huncutka1029 #62370 üzenetére
nekem is ez van és most kezdenek a hangfalak bejáródni, sokkal jobbak a hangok mint az elején.2 hónappal ezelőtt.
-
Beni2360
félisten
Egy ki segítség kellene, hogy melyik sorba kellene a gépem IP címét beírnom ebben a fájlban: AcrylicHosts.txt
Ez volna az IP cím amit be kellen írnom, -
Beni2360
félisten
válasz
Remekelek28 #62264 üzenetére
Ez így nehéz ügy, de én semmiképpen nem használnák egy drága TV-t zene lejátszásra. Arra ott van több olcsóbb herkenytyű, amit rá lehet kötni a házimozira.
Édesanyámmal is szoktam méltatlankodni, hogy TV-n hallgat rádiót amikor ott van az alig fogyasztó mini hifi. -
Beni2360
félisten
válasz
Remekelek28 #62262 üzenetére
nekem is volt a régi tv-ben lehetőség de vízhang effektus lép fel. Még a vezetéken kivett füllhalgatónál is volt vízhang.
Mire kellene? -
Beni2360
félisten
válasz
direwolf #62251 üzenetére
"Nem egyszerű dolog nem halandónak való mint a régi tv-nél volt."
Ezt nem neked céloztam, hanem általánosságban mondtam, mert pl a 85 éves Anyukámnak beállítottam egy átlagos képbeállítást és nincs piszka mondtam neki. És az itteni tapasztalok után még fél évvel utáni is változtattam a beállításokon és rám szolt, hogy ne állítsam el.
Nem akartalak megsérteni. -
Beni2360
félisten
válasz
direwolf #62245 üzenetére
"azt már észrevettem, hogy a fullhd filmeket borzasztóan szemcsésíti a tv lejátszója"
Hát szerintem ott beállítási gondok lehetnek. Éppen azért mert a sz.g-ről lejátszva nem szemcsésedik mert akkor monitorként szerepel.
Nekem 3 hónapja van meg a TV és még most is állítgatok rajta és több fajta beállítást használok.
Nem egyszerű dolog nem halandónak való mint a régi tv-nél volt. -
Beni2360
félisten
válasz
Intelligencs #61950 üzenetére
Én annao 72 CM-ről váltottam 102 cm-re egy hétig nekünk is fájt a fejünk 3.2-3.5 méterről.
Most váltottunk 102-ről 127-re de most már nem volt zavaró tényező a nagyobb kép. Várni kell.
Ti mennyiről váltottatok? -
Beni2360
félisten
Nem tudom, hogy érdemes-e várni a szept.21.-ei frissítésre?
Szeptember 22-én jön a világvége: két hetünk maradt? -
Beni2360
félisten
válasz
RocknRoller #61876 üzenetére
Azért áruljuk el mit kellene tenni-e.
Indítsd újra a csatorna hangolást. mert át lettek egyes csatik helyezve. -
Beni2360
félisten
Egy kis SOS segítség kellene.
Újból kellett hangolnom a csatikat és hiába szerkesztem meg a chansort-tal nem menti el a beállított kedvenceket, pedig eddig megcsinálta. -
Beni2360
félisten
válasz
asturel #61858 üzenetére
Tudtommal ez törvény ellenes: Jelenleg MM-al ott tartok, hogy cserélik 14 napon belül, de a korábbi raktár címre kell visszajuttatni, minden ilyen nagy terjedelmű gépet kötelesek csere és szervizelés végett nekik szállítani.
Nekem egy 2.1 hangprojektor cserénél szó nélkül küldték a futár céget, és vissza is.
Ennek azért utána néznék ha gond volna a vissza szállítás. -
Beni2360
félisten
Szia!
nekem is ott maradt az ORION 5.1 hasonló régi analóg cuccom, fáj is a szívem érte de olyan kevés az állíthatóság rajta, hogy egy LG 2,1 NB3530A hangprojektort vettem helyette és abban 5- 6 féle különböző hangmód közül lehet választani plussz basszus 5 féle és ha nem akarod a szomszédokat idegesíteni akkor a 300W elég lesz.Ezek az analóg cuccok nem adnak ki sorrund hatásokat. stb.
Nekem is volt átalakítóm de gyorsan eladtam. -
Beni2360
félisten
válasz
Jakuzakill #61382 üzenetére
Ez nem kérdés: Lg 55 lb730v
-
Beni2360
félisten
Hát erre csak az a válaszom, hogy én is egy LG HD plazmát akartam cserélni UHD-re de lebeszéltek róla.
Végül egy Full Hd vettem de annak is elég nehézkes volt a képbeállítása a gyenge tv adások végett.legalább is nálam a T.home IPTV szolgáltatással voltak gondok. Több mint egy hónap után tudom azt mondani, hogy aránylag elfogadható képet kapok ebben van 10 nap 3 x szerelő kijövet a t-től, hogy valamelyest nem pixelesedik be a gyors mozgásoknál a kép.Nekem az SD adások is lényegesek mert ott tudom párosítani a feliratokat a filmekhez (nagyot hallok). Meg kell jegyeznem ugyan itt van még a DIGI üvegszálas kábel is és ott semmi gond nem volt a képpel. A mai napig is 30% jobb a kép amit tőlük kapok.
Tehát részemről jobb választás volt a FULL HD, vagyis még messze nincsenek az UHD-hez anyagok.
Ha azt választom nem tudom mit kellett volna még izzadnom?
Mindenképpen megéri a cserét (de mire?)ha a mostani tv nem elégíti ki kívánalmaidat. -
Beni2360
félisten
Legutolsó ismert ár (2015. 08. 14.): 187 999 Ft
-
Beni2360
félisten
válasz
TeeJay #61215 üzenetére
Azért az lb670-ből négy helyet találtam.
lb671 három lehetőség -
Beni2360
félisten
válasz
tgeeb92 #61200 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, ebben a kategóriában a legjobb és a legszebb.
Aztán az LG oldalán beregisztrálod és rögtön látni fogod, hogy vállalja a szervizt az LG.
Szóban is rákérdezhetsz, nekem is 2 év bolti garit adtak és a reg után a honlapon jelzi, hogy be lehet jelenteni a hiba javítási kérelmet.Azért én néznék közelebbi eladót, vagyis nekem Bp-t.Ez a cég egy balatoni családi házban van bejelentve.
Pl: muszakishop.hu ennek legalább van Bp üzlete. A cég infókat, bejegyzési alapítási éveket figyelni kell.
De nem tudhatom, hogy merre laksz Te döntesz. -
Beni2360
félisten
válasz
Lacika2013 #61060 üzenetére
IGEN két hozzászólással előbb olvasd.
-
-
Beni2360
félisten
válasz
KEViN007 #60967 üzenetére
Hát akkor másra nem tudok gondolni.
A SpinPoint M8 merevlemeze a NoiseGuard és SilentSeek technológiákat alkalmazza, amelyek maximális diszkréciót garantálnak.
Én amikor vettem magamnak vinyót kimondottan külső vinyónak is ajánlottá oda volt írva.
nem is hallottam, hogy kap támogatást ha átállítod. -
Beni2360
félisten
válasz
KEViN007 #60946 üzenetére
Na egy kicsit utána néztem a kér LG TV nek.
1: LG LH3000 Ezen van egy USB 2 de nincs semmiféle támogatás lejátszáshoz, gondolom csak frissítésre való.
2: LG 32LD350 ezen van szintén USB de csak MP3 és jpg támogatás van.
Samsungra meg keres te rám mert nincs típus megadva.
További szép estét. -
Beni2360
félisten
válasz
Shingen #60922 üzenetére
Hát igen, már nyugdíjasként az Erzsébet program keretén belül 5 Ft-ért pályáztam üdülésre és már csak ez maradt, a főidényhez közelebbi idők fura módon a választási lehetőségek megkezdésekor már elfogytak.
Nem elég közel ültem a Ferihez vagy valakihez. Öreg fejemmel ez az első alkalom, hogy támogatott üdülésben veszek részt.
1 a 66 hoz arány nem is olyan rossz ! -
Beni2360
félisten
válasz
direwolf #60911 üzenetére
3x
az infót,ennyivel is többet tudok, valóban evvel az újabb szoftverrel valami gyorsulás érezhető.
Azért még mindig nem értem, hogy tudna ugyan úgy kiszolgálni egy hardver-szoftver verzió 9" és 55" képernyőt.(nem tudom a pontos méretét az iPad2 -nek)
van egy régi samu3 clónom 512 rammal dual procival és pörög. -
Beni2360
félisten
Sziasztok!
Hát én is lecseréltem az általatok ajánlott webOS frissítést, azt kell, hogy mondjam nagyon barátságos tele újdonsággal és átláthatóbb menürendszerrel.
A gyorsaság nem annyira egekbe menesztelő de valami javulás azért van.Ez nem egy táblagép.
Köszönöm. -
Beni2360
félisten
válasz
gubolaa #60812 üzenetére
Egyebek közt ezt találtam a cuccodról:
Könnyen használható , köszönhetően a Bravia Theatre Sync technológia. Ez a technológia lehetővé teszi számukra, hogy kommunikáljanak a különböző berendezések Sony Bravia (kapcsolódik a HDMI csatlakozó) segítségével egyetlen gombnyomással a távoli, akkor az ellenőrzés a BRAVIA TV és az otthoni erősítő mozi.
Vagyis a TV HDMI egyik csatija kifele is adja a hangot és ezt kell összekötni az erősítőddel.
SONY DAV-TZ230Ha nem működik akkor egy optokai-rca áralakítóval és egy ilyen kütyüvel megoldható.Ezzel váltható a ki-be menet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest