- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
#16729600 #18053 üzenetére
Akkor sem érted! Nem tv vásárlási tanácsot kértem ...olvass előzményeket és ne írj butaságot.Én nem vagyok márka függő.Momentán LG 55LM660s om van.Csak véleményt írok.Mint már régebben írtam a 2 márkából lehetne jó tv-t alkotni.....Univerzum..., ..ki beszélt itt ilyenről?
-
gulyasa
őstag
válasz
#16729600 #17586 üzenetére
Egy tökéletes világban ez így lenne, de akkor is a szerződés a mérvadó.
Régi ügyfél, új ügyfél, teljesen mindegy.
Voltam olyan szolgáltatónál, ahol mindig csak az újabb és újabb ügyfelek kaptak minél jobb ajánlatokat új szerződés megkötésekor, a régieknek meg néha csurrant cseppent valami, de inkább semmi. Ott is csak a felfelé módosítás volt a lehetőség, vagy hűségidő kivárás. Ez az általános eljárás.Ha ennyire nem rugalmas a cég, akkor nincs más lehetőség, mint kivárni a hűségidő végét és váltani a neked megfelelő csomagra vagy otthagyni őket és átmenni másik szolgáltatóhoz.
Még egyszer elismétlem. A szerződést te írtad alá, tudtad, hogy mit vállalsz - mert (elvileg) elolvastad.
Amúgy meg ezt hogyan okoskodtad ki, hogy "Semmilyen anyagi hátrány nem érné,ellenben lenne egy elégedett ügyfele."
A 84 csatornás Direct+ csomag havidíja 3490Ft. Az "álmod", a 84 csatornás DirektKártya havidíja 2990Ft.
Szerinted? -
gulyasa
őstag
válasz
#16729600 #17574 üzenetére
Megértelek, nem ellened vagyok, de...
Mikor is kötötted meg a jelenlegi szerződésedet?
Szerződés/hűségnyilatkozat szövegét nem olvastad el? Pl. hogy mit vállaltál az aláírásoddal?
Ha benne van a szerződésben vagy a szolgáltató ÁSZF-ében (amit a szerződés aláírásával szintén elfogadtál), hogy pl. hűségidő lejárta előtt csomagot csak felfelé módosíthatsz, akkor szavad nem lehet rájuk...A box-ok áramfogyasztását meg hagyjuk, nem olyan sok az.
Egy asztali számítógép is önmagában a többszörösét eszi - főleg a mostanában használatos 500W vagy még nagyobb tápokkal, a ház meg telezsúfolva HDD-kkel, nagy teljesítményű videokártyával, stb, órákon/napokon keresztülbittorrentezés... Ó bocsánat, "virágboltban" vásárlás... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
#16729600 #17574 üzenetére
Mivan?!
Ha DVR-es beltéri kell, azzal nem felfelé módosítasz? Tehát egy ezressel meg kellene emelkednie az előfizetésednek, azt kész. A rendes UPC-os topikban volt ilyesmiről szó.
Vagy tényleg szar az üzletpolitikájuk, vagy tudatlan volt az ügyfélszolgálatos. Vagy jobban megnézve, az a DVR-es beltéri nem tud HD-t, olcsóbb is. Tehát lefelé módosítasz, amivel felmondod a hűségidős szerződést.
-
zolda
tag
válasz
#16729600 #17424 üzenetére
szia, én a múlt héten üzemeltem be így egy LS570s típust. Az új irdeto-s (ICE) UPC direct kártyával és Skylink (Smit) CI+ modullal (részletek). Arra kell figyelni, hogy az elején az ország beállításnál ne Mo-t válassz, mert úgy az EPG ékezetes karakterei nem jelennek meg rendesen. Csehországgal viszont szuperül működik
(így viszont pl. a VTuner premium app-ban rosszak a karakterek, máshol nem láttam hibát). A menü, felirat, stb beállítás természetesen maradhat magyar-on.
nekem korábban csak sima SD-s UPC beltérim volt, így az új humax-hoz nem tudom hasonlítani, de általában azt mondják, a belső TV tuner képe jobb szokott lenni...
még annyi, hogy a csatornaváltás nem szélsebes, illetve a TV bekapcsolásakor kell neki kb 20 mp, mire a kártya elindul, de aztán megy rendesen.
remélem, tudtam segiteni. ha van még kérdés, próbálok válaszolni.
üdv
zolda -
BloodRay
veterán
válasz
#16729600 #17100 üzenetére
Elég sokan játszottak már el foglalósdit Euronics-ban, Mediaban és utána tojtak odamenni megvenni a készüléket. Amit viszont más szívesen elvitt volna. Ez a boltnak kárt okoz.
Emiatt nincs ez a foglalósdi engedélyezve sajnos.
Szerintem senki nem kért téged, hogy kuncsorogj az áruért. Ha volt készlet gondolom szívesen kiszolgáltak, ha nem volt akkor meg hiába is kuncsorogtál volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest